Levaleva Reviews

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Levering was laat en beschadigd, geen reactie op emails

Levering was laat, ongeacht op de website aangegeven binnen 2 dagen, op zich geen probleem, maar ook geen email van 'bestelling komt jouw kant op'. Bellen en aardige eigenaar gaf aan dat bij de leverancier vertraging was. Niet helemaal wat ik verwacht, maar leverancier stuurt blijkbaar direct en niet LevaLeva zelf. Eenmaal aan ontvangen was deze beschadigd. Geen reactie op onze email met de vraag wat er aan te doen. Dat is nu al twee/drie maanden verder en een enkele email in het luchtledige verder.

28 maart 2026

Slechte retour ervaring!

Bestelling werd vlot geleverd en in elkaar gezet. Mooie stoel maar voor mij iets te hoog dus retour gestuurd. Daar begon de afknapper; hier is nl geen fatsoenlijk retourbeleid. Bij navraag bleek ik alles zelf te moeten uitzoeken hoe een en ander per post terug te zenden. Volgens de eigenaar zou het terugsturen €6,95 kosten wat mij al sterk leek bij een pakket (doos) van ruim 100x50x50. Aan alles was te merken dat de eigenaar geen belangstelling meer had een “helping hand” te geven. We moesten zelf het grote pakket naar een PostNl punt brengen waar het tarief €13,95 bleek te zijn. Ik geef nog 3 sterren vanwege de vlotte bezorging maar eigenlijk zou 2.5 ster genoeg zijn geweest voor het belabberde retourbeleid.

25 november 2024

Uitstekend!

Uitstekend snelle levering. Stoelen geen pikkepoelie spul, alles past netjes, zo in elkaar gezet. Stoelen zitten uitstekend. Keurig verpakt.
Fijn bedrijf!

17 maart 2023

Levaleva service

Contact opgenomen met deze winkel. Super aardige eigenaar! Bestelling geplaatst ( die al binnen 2 dag in huis was) helaas kwam de salon tafel beschadigd binnen. Meteen contact opgenomen met Imko. En al binnen 3 weken weer een nieuwe mogen ontvangen!

Super fijn contact, top service,reageert snel en is heel vriendelijk!

26 augustus 2022

Betrouwbaar en goed bereikbaar

Fijne organisatie om klant van te zijn. Goed bereikbaar en snel responsief. De eerste aankoop van een Brees New World salontafel was binnen 4 dagen goed en op tijd geleverd. Prima verpakt, geen beschadigingen.
De tweede bestelling hebben we, lopende de levertijd, geannuleerd (voortschrijdend inzicht en gewijzigde plannen met de inrichting). Ook dit is prima afgehandeld en binnen 5 dagen was het betaalde bedrag teruggestort. Chapeau.

25 april 2022

Stoelen besteld die super snel geleverd…

Stoelen besteld die super snel geleverd werden, 3 dagen. De kwaliteit van de stoelen verrast mij, boven verwachting. Ik had de buizenframe stoelen besteld in 4 kleuren. Zitten lekker en het ziet er super leuk uit.

8 mei 2021

Onbereikbare klantenservice

Onbereikbare klantenservice, nou ja service sowieso niet, onvriendelijk, maar vooral troep wat verkocht wordt,krakende scheve stoelen,wat een ellendig bedrijf, oplossing die ze na lange tijd bieden, stuur het op eigen kosten terug en als hun vinden dat het onterecht is dan kan je op eigen kosten de stoelen weer terugkrijgen,,mega onbeschoft en onkundig bedrijf

19 april 2021

Stoelen gekocht,deze kraken en waren…

Stoelen gekocht,deze kraken en waren binnen 3 weken doorgezakt, melding/klacht gestuurd, na ongeveer 3 weken de reactie, iedereen is altijd heel tevreden,je hebt het vast niet goed in elkaar gezet...ik mag ze terugsturen en dan beoordelen hun of de klacht terecht is.de kosten zijn voor mij en en hun betalen als hun oordeel is dat klacht terecht is....als voorstel heb ik toen gedaan kom kijken, want stoelen terugsturen is erg duur voor mij als particulier zonder auto, na herhaalde mail en wederom 3 weken wachten,kwam de reactie, we zijn een webwinkel en hebben geen buitenmedewerkers....kortom nul service...ze oordelen op afstand en zijn absoluut niet bereid enige service te verlenen,waardeloos bedrijf en waardeloze stoelen

13 februari 2021

Super!

Ontzettend blij met de service van de nieuwe eigenaar. We waren op zoek naar een bank en bijpassend vloerkleed en hij heeft de showroom speciaal voor ons geopend zodat we uitgebreid konden testen. Zes weken later is de bank gratis geleverd en genieten we van ons mooie interieur! Top!

10 november 2016

Wow, meubels online kopen!

Ik heb een bank gekocht via deze site. In het begin twijfelde ik heel erg of ik deze online moest kopen, maar heb het uiteindelijk toch gedaan. De bank is netjes op zijn plaats gezet en het afval meegenomen. Perfect!

20 augustus 2013
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)