Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Witam. Wstawiacie reklamy w telewizji baterii parkside po czym zajeżdżam do Lidla nie ma żadnej baterii nie przywieźli. To jest kolejny raz gdzie byłem w sklepie i nie kupiłem bo nie ma po co robicie... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Specjalnie dzisiaj (30.07.26)jechaliśmy, ja po powerbanka, żona i ja po buty snikersy. Buuuuuuu.... nawet śladu nie było. Nie pierwszy raz brakuje w sklepie tego co w gazetce. Hmmm... W Biedronce mi s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lidl reklamuje się jako najtańszy Discount w Polsce.Lidl to raczej największy oszust w Polsce.Bylem na dzisiaj na zakupach i zostałem oszukany z cenami ich apce.Zrobilem zakupy za 116 zł a i zostałem... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Srednia ocena ze wzgledu na monotonnosc towarow w promocji ciagle to samo.Pozatym wycwanili sie wprowadzili kasy samoobslugowe i jeszcze przy wyjsciu bramka zamknieta trzeba szukac paragonu zeby sobie... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Supermarkt

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą sklepów Lidl. Na stronie znajdziesz informacje o naszych produktach oraz gazetki promocyjne. Zapraszamy!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

121 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Byłam stałym klientem Lidla

Byłam stałym klientem Lidla, do teraz, zostawiałam w tym sklepie bardzo duże pieniądze…wzięłam udział w Loterii Lidla, przyznali bon na 50 zł poprosili o zdjęcie paragonu…i odebrali bon 😂 ponieważ jak się okazało na paragonie znajduje się numer NIP, nikt mi o tym nie powiedział że w regulaminie jest taka informacja, nawet Panie przy kasie zachęcają do brania udziału w loterii, ale nikt nie informuje o tym że nie może być NIP-u, niestety po tej sytuacji straciliście wiernego klienta ;)

1 april 2025

Uwaga

Uwaga: Oszustwa cenowe. Na półce towar ma jedną cenę, po zapłaceniu cena jest wyższa. Na półce widnieje informacja o 40-procentowej zniżce przy zakupie 2 sztuk. Jeśli weźmiesz 2 sztuki, nie ma zniżki.

15 maart 2025

Myślę że dzisiaj przesadziliscie

Myślę że dzisiaj przesadziliscie. Brak możliwości aktywowania kuponów w aplikacji przez kilka godzin jest mocno podejrze. I nie zdarza się to pierwszy raz.
Oslabiliscie swoją pozycję na rynku o 80 %. Klienci wam tego nie zapomną.
Nie pozdrawiam

14 maart 2025

słaba obsługa

słaba obsługa ceny mój 'koszyk zakupów' wychodzi taniej w biedronce (może akurat mieszkam przy tej tańszej :-) ) kolejka do kas długa ale kasa otwarta jedna
a na dodatek wystawili mi mandat na parkingu mimo że miałem bilet, czyli jeszcze stracę czas na wystawienie reklamacji, tracę czas na składanie reklamacji
zmieniam na biedronkę mniej czasu tracę przy kasie i nie wystawiają mi niesłusznych wezwań do zapłaty
słowem odradzam korzystanie

14 maart 2025

Brak neutralności

Mam swoje polityczne preferencje ale nie jestem zwolennikiem ingerencji przez sieci handlowe w życie polityczne Polski przez bojkot reklamowy TV nadającej na terenie Polski szczególnie jak sieć handlowa ma obcy kapitał. Lidl powinien być neutralny

12 maart 2025

Drobnym druczkiem

Kupiłem "Filet z piersi kaczki". Na opakowaniu widniała napisana dużymi literami taka właśnie nazwa. Ale cwaniaczki pod spodem dużo mniejszym drukiem dopisali w następnym wierszu "bez kości ze skórą z I-szm" a dopiero w kolejnym wierszu "członem skrzydła z kością". Chamstwo do kwadratu. Przemycanie elementów kaczki, które z tytułową nazwą nie mają nic wspólnego. Dojdzie do tego, że trzeba będzie każdy produkt oglądać ze wszystkich stron i czytać wszystko co napiszą bo gdzieś na końcu może się okazać, że jest to produkt wytworzony sztucznie z dodatkiem robali.

6 maart 2025

Drogo

Drogo, drożej niż te same produkty u Niemców. Kiedyś w obrębie sklepu były kosze na śmieci - aktualnie brak. Śmieci walają się na parkingu.

6 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Duża reklama w TV pączków

Duża reklama w TV pączków. Idę do Lidla kupić, a tutaj okazuje się, że koło 12 nie ma żadnego. Dzień wcześniej była dużo. Jedna Pani powiedziała mi, że wczoraj przywieźli i trzeba było kupić i co ja sobie myślę, że dzisiaj ktoś będzie świeże przywoził.
Mamy 2025 rok, a pączki trzeba kupić dzień wcześniej, żeby mieć. Ile lat jeszcze musi minąć, żeby normalnie kupić bez problemu świeży towar w sklepie, przynajmniej w Lidl? Żenada

27 februari 2025

sprawdzac ceny

dzisiaj z przekonaniem ze w lidlu towar jest konkurencyjy zakupilem kawe delmayer prodomo mielona 500g niestety w domu sprawdzilem 39.99 co jest najwyzsza cena w porównywalnych dyskontach a nawet w sklepach osiedlowych. zakup w dniu 18.02 sklep osielsko szosa gdanska.

18 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Przestańcie hejtować non stop w tych…

Przestańcie hejtować non stop w tych reklamach, nie idzie na to patrzeć i jest to już do zrzygania. Kiedyś czasami robiłem zakupy w Lidlu, teraz już na pewno tam nie pójdę. Takie reklamy to anty reklamy.

18 februari 2025

Karkówka

Karkówka wieprzowa w promocji Dziś kupiona uwaga po umyciu i gotowaniu czuć intensywnie odór mocznika po prostu smród szczynami wszystko do śmieci poszło 👍👍👍

14 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Byłem ostatnio w Puckim Lidlu na…

Byłem ostatnio w Puckim Lidlu na zakupach i byłem miło zaskoczony szybką i sprawną obsługą przy kasie, czystością na sklepie i świeżym towarem. Personel bardzo pomocny

12 februari 2025

Zakupy w Lidlu

Zrobiłem zakupy dziś w Lidlu w Krakowie na Mogilskiej przez pomyłkę wyprałem zły towar . Skasowałem i zapłaciłem karta. Przy pakowaniu do samochodu spostrzeglrm ze kupiłem nie właściwy produkt. Poszłam do Pani złożyć reklamację i powiedziałem cała sytuację a Pani powiedziała że spozywczych rzeczy nie przyjmujemy zwrotów .
To jest chyba chore produkt zakupiony 5 min temu nie otwierany, 100 % wartościowy. Powinien być przyjęty zwrot, 5 lat pracowałem w handlu ale takiego podejścia do klienta nie widziałem. Widzę że prawownikom chodzi tylko o obroty i premie za nie A klienta maia w d... .

6 februari 2025

Is dit jouw bedrijf?