Deze firma is een echte RAMP. Meer als 10 maanden geleden een bestelling geplaatst voor meer als 1500 euro.Normale beloofde leveringstijd en plaatsing 6 weken. Het was pas na een IN GEBREKE STELLING... Toon meer
Bestelling geplaatst in september 2022,levering beloofd binnen 6 tot 8 weken, bij telefonisch navragen in november werd december beloofd. In Januari nog altijd geen levering van onze Foscarini Gregg l... Toon meer
Dienst na verkoop is een nachtmerrie. 1 jaar en vele telefoontjes verder zitten we nog altijd met een kapotte lamp. Geen opvolging of interesse. Genoeg betaald nochtans. Nooit meer.
Ik ben jaren geleden als kleine klant begonnen bij Light Unit, nog in de tijd van Peter! En ik zal ook als kleine klant, binnen vele jaren, eindigen. Mijn aankopen zijn als privé persoon uiteraard be... Toon meer
Naamsesteenweg 158, 3001, Heverlee, België
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
beleefd, vriendelijk en correct. bij een defect armatuur wordt niet naar technische oplossing gezocht, gewoon nieuw kopen.
mvg
daniel
Mijn aankopen zijn als privé persoon uiteraard beperkt; toch zijn Ilse, Geert en hun medewerkers altijd even gedreven om mij te helpen in mijn zoektocht naar een of andere verlichting. Door de jaren heen zijn we elkaar beginnen aan te voelen, weten ze precies wat ik wil en vinden altijd de beste oplossing voor mijn verlichtingsprobleem. Zalig is dat, dank u daarvoor ! Guido.
Altijd iets meer...
Ze geven het juiste advies op basis van een zeer ruim aanbod dat ze zelf ter plaatsen kunnen laten zien. Maar ook als ze het niet in huis hebben, durven ze dat stapje verder te gaan om de juiste belichting op de juiste plaats te voorzien. Creatieve mensen die luisteren en meedenken!
Passend advies
Hier wordt geluisterd naar je wens en gezocht naar een oplossing, desnoods door een aantal telefoontjes te plegen met techniekers, de leveranciers en experten in hun vak.
Een ruim assortiment aan producten tegen een schappelijke prijs. Maar het belangrijkste is het professioneel advies. Ook de vriendelijkheid van het personeel is aangenaam.
Onze ervaring met Light Unit is over de gehele lijn erg positief: aantrekkelijke zaak met een ruime keuze - professioneel en innoverend advies - correcte afhandeling en professionele plaatsing. Hetzelfde is van toepassing op de service na verkoop waarbij de zaakvoerder erg aanwezig is.
Perfect advies gekregen bij aankoop nieuwe lampen living en eetplaats: rustige uitleg gekregen over mogelijkheden in toonzaal met ruim assortiment. Steven Beerts.
herstelling van een erg lang geleden aangekochte lamp was geen probleem en correct afgehandeld! Advies kan je altijd krijgen, zonder het gevoel te hebben te moeten kopen.

Antwoord van Light Unit
Zeer professioneel en vertrouwelijk.
Vriendelijk en goeie smaak!

Antwoord van Light Unit
Een supervlotte en fijne bediening, goed geïnformeerd en stevige kwaliteit. Een echte aanrader.