Banner for Linding Biler A/S

Linding Biler A/S Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her kan man trygt købe bil. Købte bil ubeset og fik den leveret i københavn. Den var fuldstædig som aftalt. Jes er virkelig behagelig. Vil klart anbefale dem

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev mødt af den mest ihærdige og positive sælger, som ønskede at lave den bedste afleveringsforretning af en næsten ny Skoda Elroq, som stod skinnende flot i solen i Varde. Mange gode forklaringe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte bil en Bmw ix3 hos Linding biler. Stor imødekommenhed fra firmaet. Indehaver Jes og sælger Patrick ved hvad de taler om. Top profesionelle. Firmaet er til at stole på har holdt alle aftaler ka... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Total god service hele vejen igennem bilkøbet Patrick er total dygtig sælger og ved rigtig meget om biler ! Havde 100% tryghed igennem hele prosessen hvilket var total rart ! Ikke sidste g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Motorvoertuighandelaar
  2. Automarktplaats
  3. Autobedrijf/Garage
  4. Autodealer
  5. Importeur

Geschreven door het bedrijf

Hos Linding Biler A/S har vi over 40 års erfaring med salg og leasing af nyere kvalitetsbiler. Både Elbiler og Fossilbiler samt Hybrid. Vi har et bredt udvalg af eftertragtede nyere biler - alle er udvalgte og håndplukkede, så vi kun indkøber de bedste biler. Mange af vores biler er stadig omfattet af fabriksgarantien. Vi sætter en stor ære i at bilerne er grundigt klargjorte - både mekanisk og kosmetisk - så de fremstår som et godt alternativ til en helt ny bil. Vi tilbyder derudover også mulighed for specialindkøb af biler, hvis vi ikke har det på lager du søger, gennem vores store netværk af leverandører. Derudover er vi også behjælpelige med Flexleasing til erhverv og private samt Splitleasing.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt som aftalt

Vi havde kontakt med Patrick fra Linding biler om søndagen. Vi var interesseret i en EQA de havde stående, fik pris næste dag på den vi ville sælge. Handlede onsdag, og den blev leveret på Skælland ugen efter. Super service, god respons. Kan kun anbefale at handle bil der.

3 mei 2025

Hejsa..

Tusind tak for din fine anmeldelse.. :)
Vi er glade for at alt faldt så hurtigt på plads og Patrick er altid frisk på en lille tur til Sjælland med en bil.. Det gør vi med glæde.. :)

Tanja Holdt, Linding Biler A/S

Bilkøb med ro i maven

En rar, behagelig og kyndig service. Lækker klargjort bil, og vi blev sat godt ind i bilens funktioner (elbil) inden vi trillede afsted.

23 mei 2025

Hej Nadja..

Tusind tak for de fine ord.. :) Vi sætter en store ære i at afleveringen af bilen foregår i ro og mag og at i er trygge i alle funktioner inden i ruller ud i verden..
Og bliver der noget i er i tvivl om efterfølgende, så tager i endelig bare fat i os.. :)

Tanja Holdt, Linding Biler A/S

Kanon kundeservice

Kundeservice er i top. Fik en meget flot bil udleveret som lovet. Kan helt sikkert anbefales.

4 april 2025

Antwoord van Linding Biler A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse.. :) Vi bestræber os på at bilerne altid står så flot så muligt i udstillingen..

Og tak for handlen.. :)

Tanja Holdt, Linding Biler

Bedste anbefaling 👍🏻

Vi har netop købt og solgt bil hos Linding Biler.
En super positiv og virkelig god oplevelse fra start til slut! 👍🏻😃
Både Patrick og Jes er utrolig imødekommende og kompetente fagfolk!
Stor ros til jer - vi medgiver Linding Biler vores allerbedste anbefalinger! 👍🏻
En samlet oplevelse der gør, at vi gerne vender tilbage igen! 😃😃

21 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har køb en mini cooper af Jes…

Jeg har køb en mini cooper af Jes Linding.
Bilen blev købt ubeset (billeder på nettet og telefonisk dialog) Den blev leveret til min adresse her på Sjælland.
Alt er forløbet meget nemt og fint og jeg er meget tilfreds med hele forløbet og ikke mindst den fine stand bilen er i.

Jeg kan absolut anbefale andre at købe hos Linding Biler.

Sune

1 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selv om du bor i den anden ende af…

Selv om du bor i den anden ende af landet, kan det godt betale sig at køre til Linding Biler i Varde for at købe ny brugt bil. Du bliver mødt med åbenhed, service og hjælpsomhed. Kort tid efter vi havde købt bilen, oplevede vi desværre problemer med den. Linding Biler tog ansvar for reparation med det samme. Vi giver dem de bedste anbefalinger og det er bestemt ikke sidste gang, vi handler bil hos dem.

25 februari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super venlig betjening og fin pris...

Vi har netop købt bil hos Linding Biler og har haft en særdeles positiv oplevelse.
Ved det første besøg i butikken, blev vi modtaget af Børge Linding, som venligt viste den bil frem, vi havde set på nettet, og som vi muligvis gerne ville købe. Det blev til en mindre prøvetur i bilen, og imens kiggede Børge Linding på vores bil, som gerne skulle indgå i en eventuel handel.
Da vi kom tilbage fra prøveturen, var Børge Linding klar med en særdeles fornuftig byttepris.
Idet den nye bil var med automatgear, havde vi dog behov for en lidt længere prøvetur, så samme dag blev en ny prøvetur aftalt, og efter denne tur indgik vi en handel.
Ved afhentning af bilen den 1. november blev vi igen venligt modtaget, og inden vi kørte derfra, fik vi af Jes Linding en særdeles grundig gennemgang af bilen.
Alt i alt en super positiv oplevelse.

2 november 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige handlet ny bil hos Linding…

Har lige handlet ny bil hos Linding Biler.Christian der ude fra var hurtig med beregninger og meget hjælpsom med mine spørgsmål. Syntes de bahandler en godt og de er meget ærlige om hvad der var af små ting med bilen. Handler klart der igen hvis de har den bil jeg mangler.

1 februari 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super pris, handel og service

Vi købte en Passat hos Jes Linding, som gav en super behandling og handel fra start til slut. Vi handlede et stort service i handelen, hvor langt flere dele end forventet blev udskiftet. Bilens klima anlæg gav efterfølgende rasle lyde, og dette blev rettet op lyn hurtigt, hvor en helt ny spjæld motor blev købt og skiftet - meget tilfredsstillende. Vi fik en god pris for vores gamle bil som indgik i handelen. Kan varmt anbefale Linding biler til andre.

15 juni 2016

God oplevelse!

Efter en rundtur hos Toyota både på nettet og fysisk, viste det sig at vi ikke kunne finde den bil vi ønskede. Bilbasen viste så at Linding Biler i Varde havde en del Toyota stående sammen med 75 - 100 klargjorte biler i deres udstilling.
Vi blev budt velkommen af Jes Linding da vi trådte ind i udstillingen. Lige netop den Toyota vi ønskede stod her. I løbet af en halv time havde vi fået styr på det tilbehør vi gerne ville have med i købet. Prisen blev vi også hurtig enige om. Under klargøring blev jeg kontaktet fordi der var spørgsmål omkring vinterdæk.
Vi hentede bilen til den aftalte tid og jeg kan varmt anbefale Linding Biler. Her er vestjysk venlighed i højsædet.
Tak for det!
Venlig hilsen - Kristen Kousgaard

2 februari 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Handel kostede mig 85.000 kroner

Købte bil hos Linding biler i Varde. Der var løbende problemer med bilen, som Linding biler dog afviste, da de ikke kunne finde fejl. Til sidst bryder motoren sammen, men da dette først sker efter garantiperiodens udløb (3 måneder hos Linding biler) afviste Linding biler, at have del i ansvaret. Bilen er nu ubrugelig uden en ny motor, som vil koste 85.000 kroner.

15 juli 2014

Hej Gabriel,

Det berører os dybt hos Linding Biler at se en negativ anmeldelse på Trustpilot. Vores virksomhed er netop kendt for altid at leve op til købelovens bestemmelser og mere end det…, og det har vi praktiseret i mere end 30 år…

I den konkrete sag er bilen solgt med 3 mdr. 100% garanti og en mekanisk svigt forsikring på 6 mdr., begge faktorer der ligger ud over købelovens 24 mdr. reklamationsret. Vi har i perioden repareret småting (beklædning, starter) men der har aldrig været konstateret nogen som helst fejl på motoren. Bilen er ydermere blevet serviceret på et andet værksted, 30000 km. efter vi har leveret den, uden henvendelser til os. Altså må bilen også på det tidspunkt have været iorden. Nu 13 mdr. og 45000 km. efter handlen bliver vi stillet overfor et krav om udskiftning af en motor som vi end ikke har haft lejlighed til selv at diagnosticere, idet der var valgt andet værksted. Det er selvfølgelig altid beklageligt når man får uventede omkostninger på sin bil; men det er desværre hvad der nogle gange sker.
Købeloven dækker kun for fejl og mangler der var tilstede på leveringstidspunktet og da bilen jo som sagt har kørt 45000 km siden leveringen er et sådant pludselig motorhavari desværre ikke omfattet.

MVH

Jes Linding
Linding Biler AS

Lees meer over geverifieerde reviews.