Fint bemötande. Trots vissa brister i bokningen kunde dessa rättas till vid ankomsten. Bra ordnat med körningen till flygplatsen. I detta fall egen buss för vår grupp om 10 personer. Likaså avhämtning... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Smidigt! Lämnade bilen, fick transport till flygplatsen där jag och min sambo var de enda på bussen till flygplatsen. När vi väl landade på flygplatsen så stod bussen och väntade på oss och and... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi fick både gå av vid Sky City och vi blev också hämtade där. Detta var viktigt eftersom min sambo har svårt för att, med full packning, åka rulltrapporna mellan terminal 4 och 5. Upphämtningen sked... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra service! Bussen var redo i tid både till Arlanda och vid upphämtning när vi kom tillbaka, vilket gjorde allt väldigt smidigt. Det var också uppskattat att det fanns kaffe att ta – och det var d... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Upplev personlig och stressfri långtidsparkering hos oss nära Arlanda. Tack vare att vår trevliga personal alltid finns på plats kan vi erbjuda hög servicenivå och personligt bemötande. Vår filosofi är att resan börjar redan på väg till flygplatsen och vi vill ge våra parkeringsgäster en så bra start som möjligt.
Välj mellan trygga parkeringsplatser utomhus, eller en plats i vårt garage. När du parkerat står vi redo att köra dig till din terminal kostnadsfritt, alltid väl planerat och i god tid före ditt flyg. Transferbussen tar 4 minuter från parkeringen till terminalen. Medan du njuter av din resa kan vi hjälpa till med allt från tvätt till enklare verkstadsarbeten.
Hos oss parkerar du säkert och till rätt pris – och du kan välja till smidiga tilläggstjänster som laddning av elbil och biltvätt om du vill. Vår trevliga personal ser till att du får en smidig start på din resa och håller koll på ditt flyg tillbaka så att transferbussen är på plats i rätt tid vid terminalen för återtransport till vår bilparkering.
Medan du är bortrest sköter vi gärna om din bil. Vi erbjuder ett flertal bilvårdstjänster som exempelvis handtvätt, invändig rengöring, sätesrengöring och hårdvaxning. Dessutom kan du boka enklare verkstadstjänster såsom hjulskifte, däckskifte, balansering och lagning av punktering.
Vi tror på en framtid med hållbarare flyg. Därför vill även vi dra vårt strå till stacken genom att göra det lättare att ta sig till flyget på ett miljövänligare sätt. Vi erbjuder redan 250 parkeringsplatser inomhus med möjlighet att ladda elbilar och elhybrider med fossilfri el. Snart utökar vi parkeringen med 50 nya laddstolpar utomhus och installerar egna solceller för ökad självförsörjning och ännu grönare el.
Lindskrogsvägen 3, 19060, Stockholm-Arlanda, Zweden
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Egentligen är jag jättenöjd med parkeringen hos er sedan 25 år tillbaks. Men igår kväll när vi skulle köra ut ur parkeringen var det ju helt omöjligt och ni har spärrat nästan alla vägar för att inte behöva köra runt överallt på hela baksidan och så vidare. Därför är jag inte nöjd med hur ni har organiserat vägarna på parkeringen.
Absolut inget negativt att skriva. Service rakt igenom. Bravo!
Otroligt smidigt och bra tajming med upphämtning.
Allt fungerade perfekt förutom väldigt skitig bil, regn och damm.
Det är lätt att parkera, betala och ta bussen. Bussen hämtade oss punktligt när vi kom tillbaka med flyget.
Trevlig personal !
Bussen stod på plats trots att vi var 1 timme sen
Alltid på mötesplatsen när man kommer tillbaka. Alltid glada miner vid disken när man kommer. Jag är nöjd och kommer tillbaka!

Antwoord van Lindskrog Parkering
Lees meer over geverifieerde reviews.