1. Lingeriewinkel
  2. Badmodewinkel
  3. Ondergoedwinkel
  4. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De mooiste lingerie van Nederland is online te koop bij Lingerie Totaal. De grootste en mooiste collectie vindt u bij de lingeriespecialist op het internet. Vele a-merken lingerie online te bestellen! Kwaliteit en service gegarandeerd.

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Lingerietotaal verwerkt retouren dagen nadat die zijn bezorgd en houdt het geld dan nog twee weken vast

Mijn retourzending is op dinsdag bij Lingerietotaal bezorgd. Pas de de zondag daarna kreeg ik een mail. De retourzending was binnen! Terugbetaling kon vanaf dat moment echter nog wel TWEE weken duren. Dus pas als je retour wordt verwerkt gaan die twee weken in. Ik heb het geld nog niet. Navraag levert alleen een mededeling op dat het twee weken duurt. Waarom dat zo lang duurt wordt niet vermeld. Als ik nog een keer mail met de vraag waarom het zo lang duurt krijg ik geen antwoord. Vind dit in deze digitaal-bankieren-tijd niet kunnen.
Ik bestel hier nooit meer en adviseer anderen ook elders te bestellen. Heb sites met dezelfde merken en maatvoeringen gevonden waar je achteraf kunt betalen. Wel zo klantvriendelijk!

24 juni 2016

Slechte service, trage levering

Bedrijf denkt niet mee als er een vertraging is bij een levering. Communiceert niet over de vertraging. Qua prijs niet anders dan anderen, dus koop beter ergens anders

17 april 2016

Niet gekregen wat ik bestelde, slechte service

Een bikini besteld in de sale via de website. Betaald en netjes op tijd geleverd. Toen ik de bikini ontving was het broekje duidelijk gebruikt (verwassen) en het model van de top kwam niet overeen met het product wat op de website was aangeboden (en dit stond er niet bij vermeld).
Ik wilde de bikini daarom terugsturen en heb ze een mail gestuurd waarin ik dit aangaf + een terugbetaling van de gemaakte retourkosten omdat het geleverde product niet conform was (met bijgevoegde foto's). Hier kreeg ik geen reactie op dus ik heb ze na 2 dagen zelf gebeld. Er werd aangegeven dat ik de bikini kon retourneren en dat zij de klacht dan op kantoor zouden bekijken. Teruggestuurd en zelf de retourkosten betaald.
Na anderhalve week kreeg ik bericht dat mijn aankoopbedrag zou worden teruggestort. Toen dit na een maand nog niet was terugbetaald heb ik ze maar weer gemaild. Er bleek een storing te zijn en het bedrag zou zsm worden teruggestort. Dit heeft uiteindelijk nog een week geduurd. Vijf weken na retourzending mijn aankoopbedrag terug ontvangen. De retourkosten heb ik nooit meer teruggezien, dus ondanks dat de fout bij hun lag heb ik deze zelf moeten

14 november 2015

slechte levering en communicatie

zeer slechte levering en communicatie. op 9 aug. een bestelling geplaatst en direct betaald 64,95 euro. product zou direct leverbaar zijn. 14 aug. maar even gebeld. product niet op voorraad en geen idee wanneer het geleverd gaat worden. hierover geen mail of andere correspondentie ontvangen. vriendelijk meisje aan de telefoon maar zij weet helaas niets.
bij annuleren en geld terug vragen van de bestelling gaat dit 30 dagen duren. dit is volgens de algemene voorwaarden. jammer dat er in deze economische tijden zo met klanten wordt omgegaan.
KORTOM WEES GEWAARSCHUWD.

14 augustus 2014

Bestelling Felina Grace en Emotions in 85G naar behoren verlopen

Een bestelling die ik vorig jaar in de winkel deed, bleef erg lang onderweg. Hierover moest ik regelmatig informeren v.w.b. de voortgang van de levering. Dit kon naar mijn idee beter.

De bestelling van de 2 Felina bh's deed ik echter 17 juli en ontving ik vandaag op 23 juli. GLS heeft track en trace maar geeft geen tijdstip aan. Het aangeven van een dagdeel zou wel prettig zijn.

23 juli 2014

Slechte ervaring online bestellen

Online bestellen is hier niet aan te raden. Na het plaatsen van de bestelling na een week gemaild wat hun inschatting was qua levering. Die zou aldus de mail een week later plaatsvinden. Prima, na een week kwam de verzendbevestiging. Helaas werd niets geleverd en na het checken van track and trace, bleek hier niets in te vinden! Gebeld, het product bleek door fabrikant niet aangeleverd te zijn ondanks belofte. Wel was er een verzending aangemaakt en mij per email medegedeeld! Kan allemaal gebeuren, maar communiceer dit gewoon direct naar de klant!! Is niet gebeurd helaas. Na mijn vraag wanneer dan wel geleverd kon worden, wist men dit niet precies. De geloofwaardigheid komt dan wel in het geding, jammer hoor. Uiteindelijk order maar geannuleerd ivm alle onduidelijkheden. Nu dus wachten op het geld in de hoop dat ze snel terugstorten (30 dagen termijn) Ik bestel veel online, maar goede en effectieve communicatie en op zijn tijd een woord van excuus naar een goedbedoelende klant kan soms zo ontzettend op zijn plaats zijn....

17 april 2014

twijfel na ervaring in de winkel

In de winkel totaal geen service, de medewerkers van de supermarkt zijn vriendelijker zeg maar. Ik zou ernstig betwijfelen of ik mij na deze ervaring zou wagen aan de webwinkel.

3 augustus 2013

Is dit jouw bedrijf?