Helaas zelf geen onderzoek gedaan op internet. Snel voor mijn zoontje besteld. Inderdaad niks geleverd, vragen over bestelling alleen via mail. Hier krijg je dan geen reactie op! Als je dan toch ie... Toon meer
Bestelling niet ontvangen na 2 weken wachten, contact gehad via de mail waarbij werd beloofd dat ik binnen een dag een track en trace zou krijgen. Deze nooit ontvangen uiteindelijk. Hierna w... Toon meer
20 jan bestelling geplaatst. Wel order en betalings bevestiging. Tot op heden 27 jan niets ontvangen of iets van communicatie. Gemaild geen antwoord, gebeld vaag bandje dat ze bezig zijn met verhu... Toon meer
Lockpick is een hobby. Dat is waar de lockpickwinkel voor staat. Is het ook uw hobby dan heten wij u van harte welkom. Kijk gerust is rond in onze webshop. Heeft u vragen/klachten of opmerkingen? Mail dan direct met info@lockpickwinkel.nl.
Industrieweg 71, 1115AD , Duivendrecht Amsterdam, Nederland
- 0031 (0) 20-2338630
- info@lockpickwinkel.nl
- www.lockpickwinkel.nl
Ben snel en correct geholpen
Schandalig.....
Volgens mij werkt dat ding niet eens ik heb een padlock bestelt hij werkt niet een shimlock in een open brede slot gezet en die werkt ook niet later heb ik een lockpick set bestelt van een merk met de B 8 Stukken en ze werken niet dit is echt schandalig.......
Bestelling niet ontvangen na 2 weken…
Hierna werd niet meer op mijn emails gereageerd en na veel zoeken een telefoonnummer gevonden waar niet word opgenomen.
Gelukkig had ik mijn aankoop via creditcard gedaan en heb ik met samenwerking van mijn bank een chargeback ingedient.
Lockpicks.nl en lockpickwebwinkel.nl zijn van dezelfde eigenaar.
Blijf hiervan uit de buurt!
Snel geleverd en voor een nette prijs
Snel geleverd en voor een nette prijs
Het enigste was dat het creditcardformaat blanco was terwijl er op de site een mooie bedrukking opstond van James Bond. (maar dit is mijn persoonlijke mening)Sommige zal het ws niets uitmaken
Super
Super. Ik heb een zetje aangeschaft met oefen sloten er bij. 😀
Snelle levering , alles zeer mooi en goed materiaal.
Lockpicken op niveau
Duurder alternatief gekregen voor dezelfde prijs levertijd twee dagen langer maar dan heb je ook wat!!!!
na 2 weken nog niets
2 weken geleden iets besteld op deze site maar heb nog steeds niets binnen gehad. ik krijg ook geen reactie op mijn verzonden mail.
ben bang dat ik me 30 euro niet meer terug zie

Eerste keer bij Lockpickwinkel besteld
Eerste keer bij Lockpickwinkel besteld. Snelle levering , goeie website. Erg tevreden. Volgende bestelling doe ik weer bij Lockpickwinkel. Top!
Beetje jammer
Goeie webshop. Mooie layout en groot assortiment.
Alleen een beetje jammer dat mijn bestelling niet verzonden is.

Antwoord van Lockpickwinkel
Ben helaas tot op heden nog steeds een …
Ben helaas tot op heden nog steeds een amateur lockpicker maar kom elke dag een stukje verder. Bedankt voor de snelle levering!
Zoals beloofd
Snelle levering en keurig verpakt zoals verwacht.
Gemakkelijke site en snelle levering
Overzichtelijke site en snelle levering
betrouwbaar en zeer snelle service en mooi aanbod aan artikelen
super service snelle aflevering en mooi aanbod aan artikelen.
Bestelling nooit ontvangen!
Hey! Ik heb laatst een bestelling ( een week geleden) geplaatst bij lockpickwinkel.nl en er is niks van mijn bestelling gekomen ik voel me hartstikke belazerd en ik kan op geen enkele manier de winkel contacteren ik krijg geen antwoord op mailtjes en de telefoon word niet opgenomen ( ook al is de winkel open), ik heb hetzelfde probleem ook in een andere beoordeling gelezen, kan iemand alstublieft helpen? Mail naar: erenmete19@ icloud.com
(Er staat een spatie na @ omdat ik anders mijn mail niet in deze beoordeling kan plaatsen)

lockpick sleutelhanger
Alles werkt naar behoren, leuk hebbe dingetje.is netjes verpakt en optijd bezorgt.