Lockpickwinkel Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Helaas zelf geen onderzoek gedaan op internet. Snel voor mijn zoontje besteld. Inderdaad niks geleverd, vragen over bestelling alleen via mail. Hier krijg je dan geen reactie op! Als je dan toch ie... Toon meer

Bestelling niet ontvangen na 2 weken wachten, contact gehad via de mail waarbij werd beloofd dat ik binnen een dag een track en trace zou krijgen. Deze nooit ontvangen uiteindelijk. Hierna w... Toon meer

20 jan bestelling geplaatst. Wel order en betalings bevestiging. Tot op heden 27 jan niets ontvangen of iets van communicatie. Gemaild geen antwoord, gebeld vaag bandje dat ze bezig zijn met verhu... Toon meer

1. Hobby's en handwerk

Lockpick is een hobby. Dat is waar de lockpickwinkel voor staat. Is het ook uw hobby dan heten wij u van harte welkom. Kijk gerust is rond in onze webshop. Heeft u vragen/klachten of opmerkingen? Mail dan direct met info@lockpickwinkel.nl.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Schandalig.....

Volgens mij werkt dat ding niet eens ik heb een padlock bestelt hij werkt niet een shimlock in een open brede slot gezet en die werkt ook niet later heb ik een lockpick set bestelt van een merk met de B 8 Stukken en ze werken niet dit is echt schandalig.......

26 maart 2018

Bestelling niet ontvangen na 2 weken…

Hierna werd niet meer op mijn emails gereageerd en na veel zoeken een telefoonnummer gevonden waar niet word opgenomen.

Gelukkig had ik mijn aankoop via creditcard gedaan en heb ik met samenwerking van mijn bank een chargeback ingedient.

Lockpicks.nl en lockpickwebwinkel.nl zijn van dezelfde eigenaar.

Blijf hiervan uit de buurt!

23 februari 2018

Snel geleverd en voor een nette prijs

Snel geleverd en voor een nette prijs
Het enigste was dat het creditcardformaat blanco was terwijl er op de site een mooie bedrukking opstond van James Bond. (maar dit is mijn persoonlijke mening)Sommige zal het ws niets uitmaken

17 januari 2018

Super

Super. Ik heb een zetje aangeschaft met oefen sloten er bij. 😀

1 september 2017

Goed

Alles Ok met de bestellling

18 juli 2017

Lockpicken op niveau

Duurder alternatief gekregen voor dezelfde prijs levertijd twee dagen langer maar dan heb je ook wat!!!!

18 juli 2017

na 2 weken nog niets

2 weken geleden iets besteld op deze site maar heb nog steeds niets binnen gehad. ik krijg ook geen reactie op mijn verzonden mail.
ben bang dat ik me 30 euro niet meer terug zie

26 juni 2017

Beste Pascal Buijze,

Wij willen u bedanken voor uw bestelling bij onze webshop.

Wat vervelend om te vernemen dat u de door u bestelde producten nog niet in ontvangst heeft mogen nemen.

Ons aftersales team gaat per direct contact met u opnemen om het desbetrrefende probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Lockpickwinkel

Beetje jammer

Goeie webshop. Mooie layout en groot assortiment.
Alleen een beetje jammer dat mijn bestelling niet verzonden is.

4 juni 2017

Beste Ryan Boerefijn,

Wij willen u bedanken voor uw bestelling bij onze webshop.

Wat vervelend om te vernemen dat u uw bestelling nog niet in ontvangst heeft mogen nemen.
Uw bestelling heeft ons magazijn al op 30-05 verlaten, wij gaan dan ook per direct contact op nemen met PostNL waarom uw bestelling nog geleverd is.
Wij willen u onze welgemeende excuses aanbieden voor het niet tijdig in ontvangst nemen van uw bestelling.

Ons aftersales team gaat per direct contact met u om uw klacht naar behoren op te lossen en om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Lockpickwinkel

Bestelling nooit ontvangen!

Hey! Ik heb laatst een bestelling ( een week geleden) geplaatst bij lockpickwinkel.nl en er is niks van mijn bestelling gekomen ik voel me hartstikke belazerd en ik kan op geen enkele manier de winkel contacteren ik krijg geen antwoord op mailtjes en de telefoon word niet opgenomen ( ook al is de winkel open), ik heb hetzelfde probleem ook in een andere beoordeling gelezen, kan iemand alstublieft helpen? Mail naar: erenmete19@ icloud.com
(Er staat een spatie na @ omdat ik anders mijn mail niet in deze beoordeling kan plaatsen)

12 januari 2017

Beste Eren Mete,

Wij willen u bedanken voor uw bestelling bij onze webshop.

Zojuist hebben wij uw bestelling nagekeken en hebben wij mogen vernemen dat u uw bestelling reeds in ontvangst mogen nemen.
Ons review/aftersales team gaat per direct contact met u opnemen om te vernemen wat er precies mis is gegaan met betrekking tot de contactopname van ons webshop.
Lockpickstore is namelijk van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot en met 18:00 bereikbaar en hanteert een reactie tijd van maximaal twee werkdagen op al de door ons ontvangen e-mails.

Lockpickstore