Visma LogBuy Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er virkelig glad for de mange steder, man via Visma LogBuy får rigtig fine rabatter, tak for det. En helt genial ting, som mange andre foreningen, organisationer mm fint kunne kopiere, er fordelsknap... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super glad og tilfreds med de virkelig gode rabatter. Har netop sparet 1300 ekstra på et ellers super kampagne tilbud på et Samsung TV. Alene VISMAs Google Chrome plug-in gør at man husker at bruge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oplevede et par problemer vedr. Visma Logbuy og indenfor ganske kort tid var der svar tilbage, og der blev fulgt op telefonisk ift om det var løsningen. Sådan bør kundeservice altid foregå.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var usikker på hvordan man kunne genbruge et gavekort hos Zalando, når man returnerede den købte vare. Jeg fik svar under 24 timer efter jeg sendte mit spørgsmål. Super god service

Bedrijfsgegevens

1. Promotieartikelenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Visma LogBuy forhandler, håndterer og formidler attraktive Personalerabatter og fordele på vegne af de største virksomheder i Danmark - og på en nem og effektiv måde. Visma LogBuy har over 1 mio. brugere i Danmark. Visma LogBuy har over 2.800 attraktive rabataftaler og over 400.000 medlemmer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

101 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde problemer med oprettelse og…

Havde problemer med oprettelse og login.
Virkelig god, hurtig og effektiv service

11 maart 2025

Hej LB

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt med oprettelse og login. Det betyder meget for os at sikre en god oplevelse for vores kunder 😊

God fornøjelse med portalen! 😄

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig tilbagemelding og hjælp til mit problem.

6 maart 2025

Hej Tenna

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og at vi kunne hjælpe med dit problem 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en hurtig og relevant kontakt…

Det var en hurtig og relevant kontakt fra LogBuy. Fra jeg anmodede om kontakt til vi har adgang til at logge ind og browse på platformen gik der mindre end 5 arbejdstimer.

27 februari 2025

Hej Gitte

Tak for din fine anmeldelse 😊 Vi er glade for, at du havde en hurtig og problemfri oplevelse med LogBuy. Rigtig god fornøjelse med platformen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god rabat ordning og nemt at bruge

En rigtig god ting ved Visma Logbuy er browser extension, så man ikke misser en eventuelt rabat, samt at det også er nemt at bruge rabatterne de forskellig steder, og der er gode beskrivelser af hvad man får osv.

Jeg har virkeligt været glad for at bruge min Visma Logbuy rabat ordning gennem Forsvaret.

18 februari 2025

Hej Ahlefeldt-Laurvig

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Visma LogBuy og især finder vores browser extension nyttig. Det betyder meget for os, at du nemt kan bruge rabatterne og få glæde af fordelene.

Tak fordi du deler din oplevelse 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig support da jeg havde problemer…

Hurtig support da jeg havde problemer med login.

11 februari 2025

Hej Vaiaoga

Tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores support og at de kunne hjælpe med dit login 😊

Totalt iorden

Totalt iorden

7 februari 2025

Hej Kim

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi glade for 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt svar med præcis løsning på min…

Hurtigt svar med præcis løsning på min henvendelse. Dejligt, når ting går så nemt.

4 februari 2025

Hej Lars

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice og at du fik en præcis løsning på din henvendelse 😊

Hvis du skulle have brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glad for at spare lidt i disse svære…

Glad for at spare lidt i disse svære tider

6 december 2024

Hej Bjarne

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og har kunnet spare lidt i disse tider.

Hurtig genoprettelse i app Visma Logbuy

Jeg kunne pludselig ikke logge på Visma Logbuy app mere. Mystisk. Skrev til Vismas kundeservice og vupti, dagen efter kom besked om at min profil var slettet men nu havde de genoprettet den - med samme password. Flot kundeservice.

22 januari 2025

Hej Tara

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv løsning på problemet med din Visma Logbuy-profil.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Hvis du skulle opleve udfordringer igen eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig service og god hjælp:-)

Hurtig service og god hjælp:-)

21 januari 2025

Hej D.M.

Tak for din anmeldelse og feedback! Vi sætter pris på at du vil dele 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kampagnerabatter virker ikke.

Kampagnerabatter virker ikke.
Jeg ville benytte mig af kampagnen med 20% hos Hummel.
Desværre blev pengene ikke trukket fra i kassen, som der stod i betingelserne.
Jeg skriver til Visma logbuy og informere om det, og de lover at vende tilbage.
Nu er kampagnen imidlertid slut, man kan kun få 5% igen, til trods for at de stadig har et billede af de 20%.
Og medarbejderen der ville undersøge sagen, ja hun glemte alt om kundeservice og vente aldrig tilbage.

3 januari 2025

Hej Pernille

Tak for din feedback, og vi beklager meget for den oplevelse, du har haft. Det er naturligvis ikke den standard for kundeservice, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Vi har nu løst problemet, og vi kan med glæde informere dig om, at tilbuddet med 20% rabat er live igen.

Vi beklager, at vi ikke fik fulgt op på din henvendelse i tide, og vi arbejder aktivt på at forbedre vores interne processer, så lignende situationer ikke opstår i fremtiden. Din feedback hjælper os med at blive bedre, og vi håber, du vil give os en chance til.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Store besparelser og en lynhurtig…

Store besparelser og en lynhurtig kundeservice. Super!

9 januari 2025

Hej Flemming

Tak for din fine anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, samt haft gavn af vores rabataftaler.

Endnu en gang tak for din feedback – vi sætter stor pris på at du vil dele.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sådan bør kundeservice altid foregå

Sådan bør kundeservice altid foregå.

8 januari 2025

Hej Henning

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv opfølgning fra vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe dig med din udfordring.

Hvis du har brug for yderligere hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunne ikke komme ind på min konto

Kunne ikke komme ind på min konto. I løbet af en dag var jeg inde igen .så godt tilfreds 👍👍🤗

29 december 2024

Hej Michael

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at problemet blev løst hurtigt, og at du er tilfreds med vores service.

Skulle du få brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Endnu et eksempel på bondefangeri

Endnu et eksempel på bondefangeri. Jeg opsagde min aftale med Visma Logbuy allerede i marts måned (16/2) 2024 og har endda betalt frem til og med juni måned. Alligevel bliver jeg opkrævet beløb frem til oktober, hvor den oprindelige aftale løb og det er som at kommunikere med et parkeringsselskab - samme tekst bliver bare fremsendt igen og igen. De kan heller ikke dokumentere præcist, hvad de faktisk har lavet for os (som iøvrigt gav præcis 2 kunder til en værdi af 320 kr!). Så jeg kan ikke se, hvad de har annonceret andet end en generisk marketingplan og kan heller ikke tracke antallet af kunder, som har besøgt os via Logbuy.
Lad være med at bruge Visma Logbuy hvis du som virksomhed tror, at det er et samarbejde.
Seneste opdatering er, at de dd har sendt os et inkassovarsel på det oprindelige beløb og ikke engang har fjernet vores ekstra indbetalinger! Troede ikke at den slags metoder fandtes i Danmark, men de lever i bedste velgående på Kvægtorvet hos Visma.

21 december 2024

Hej Henrik

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med os ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at skabe gode resultater for vores kunder, og derfor er vi ærgerlige over din feedback.

Dog må vi understrege, at vi ikke har modtaget en opsigelse fra dig, som nævnt i din anmeldelse. Derimod har du anmodet om at udskyde dine faktureringer til oktober, hvilket vi imødekom. Din marketingplan har fortsat som aftalt i starten af 2024, og vi har derfor leveret den aftalte service. Det betyder også, at fakturering er sket i overensstemmelse med vores aftale.

Ved opstart af den nye aftale har du modtaget en medieplan, hvor det tydeligt fremgår, hvornår og hvor marketingaktiviteterne er planlagt. Derudover kan vi dokumentere, hvor mange kunder der har besøgt din side via LogBuy.

Vi håber, at dette tydeliggør vores perspektiv på sagen. Vi står fast ved, at vi har leveret den aftalte service og opfyldt vores forpligtelser. Vi er dog kede af, at samarbejdet ikke har levet op til dine forventninger, og vi tager din feedback til efterretning i vores løbende bestræbelser på at forbedre vores løsninger.

Personlig og professionel

Hurtig, god, venlig og personlig betjening.

17 december 2024

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg havde problemer med at betale

Jeg havde problemer med at betale, men helpdesk var hurtige og fandt en løsning til mig.

14 december 2024

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vores support kunne hjælpe dig hurtigt. Vi arbejder altid på at gøre oplevelsen endnu bedre og håber at se dig igen snart 😊

Super kundeservice

Super kundeservice. Hurtig og søde folk.

13 december 2024

Hej Christina

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice 😊 Fortsat god dag!

God kundeservice

Gode rabatter og tilbud og jeg får altid hurtigt svar og hjælp til mine spørgsmål.

10 december 2024

Hej Leonora

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at du sætter pris på vores gode rabatter og tilbud, samt at du oplever hurtig og effektiv hjælp, når du har spørgsmål.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og god betjening i forbindelse…

Hurtig og god betjening i forbindelse med annullering af køb af gavekort

5 december 2024

Hej Nadine

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede hurtig og god betjening i forbindelse med annulleringen af dit gavekort 😊