Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

1. Ny gulvbelægning over råddent gulv

Anmeldelse:
Fristaden Christiania hyrede igen Logik & Co. på en søndag til at udbedre min udestue efter Huslejenævnets afgørelse. I stedet for at reparere gulvet korrekt, blev der lagt ny gulvbelægning oven på et råddent underlag. Skaderne er nu pakket ind under gulvet, og arbejdet lever ikke op til, hvad nævnet pålagde. Jeg kan absolut ikke anbefale dette firma. Desværre kan jeg ikke vedhæfte billeder her, men resultatet taler for sig selv.

1 maart 2026

Kraftig advarsel til alle mod at bruge Logik & Co

Vi har gjort brug af Logik & Co i forbindelse med en større renovering i en lejlighedsejendom. Selve forløbet og kommunikationen var meget frustrerende og flere dele af arbejdet var ikke udført tilfredsstillende, på trods af at vi brugte mange penge på projektet. Jeg har Logik & Co mistænkt for at bruge underleverandører som ikke er professionelle håndværkere- her tænker jeg på de malere som arbejdede på projektet. De virkede dybt uprofessionelle og efterlod også et meget sjusket resultat. Esben, som var byggeleder havde en uprofessionel og anstrengende måde at kommunikere på- det var stort set umuligt at komme med kritik eller spørgsmål, da han afviste alt hvad man sagde. Nu har jeg fået kendskab til en anden sag, hvor Esben også er byggeleder, som også har virkelig dårlig erfaring med ham og derfor skriver jeg nu denne anmeldelse for at advare alle mod at benytte Logik & Co.

26 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Top 1 for ringeste snedkerarbejde!

Jeg ville ønske, at jeg kunne tilføje et billede her - det ville tale for sig selv!

Hidtil det ringeste og sløjeste snedkerarbejde jeg nogensinde har set i mine 18 år i faget (jeg er selv uddannet tømrer/snedker).

Jeg er målløs og meget overrasket, da jeg faktisk havde et bedre indtryk at firmaet - det må vel bare være varm luft og populær-ævleri, der bliver fremført udadtil, for det kan umuligt være deres udførte arbejde, der giver tilfredse kunder og anmeldelserne herinde tyder heller ikke på det!

Find for himlens skyld et andet firma.

15 juli 2022

Katastrofal ombygning

Katastrofal ombygning. Vi har oplevet en katastrofal og fuldstændig uprofessionel ombygning af vores hus, hvor Logik havde hele entreprisen. Kort sagt: Alt gik fuldstændig galt. Kan på ingen måde anbefale Logik.
PS: vi havde fuldstændig samme oplevelse som LA har beskrevet i sin anmeldelse.

23 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Logik og co kan ikke anbefales

Logik og co stod som bygherre på vores nye køkken, men processen har været så urimelig dårlig, kommunikationen lige så, og ovenikøbet står vi nu tilbage med en regning, som er langt højere end aftalt og helt urimelige samt fejl og mangler i køkkenet. Alt i alt kan vi ikke anbefale at bruge Logik

1 maart 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kommunikation og dårligt håndværk!

LOGIK har stået for udskiftning af vores vinduer i en mellemstor andelsbolig forening på Nørrebro.

Her 2 år efter at projektet er "færdigt" er der stadig væsentlige fejl og mangler ved vores vinduer og hele processen har været decideret dårlig.

14 augustus 2018

LOGIK & GAK GAK

Logik har udført kæmpe facade-renovering i Puggaardsgade 6-10 med Bolius som rådgiver. Regning et millionbeløb. De skulle også udbedre overdækning ved tag. Desværre er "løsningen" pisse utæt, lejligheden er drivvåd med risiko for svamp. Her 6 måneder efter løber Bolius Umulius & ULogik total fra ansvaret - men underholder ved at skylde skylden på hinanden i snesevis af e-mails, der desværre ikke løser nogetsomhelst, men som allerede nu har kostet mere i mandetimer end hvis tøsedrengene smøgede ærmerne op.
Efter gentagne møder nægter Umulius og ULOGIK at betale EN KRONE for udbedring, selv om ejerforeningen GENERØST har tilbudt at betale 1/3.
UNDGÅ DETTE ETISK ANLØBNE FIRMA.

24 april 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tip Top

Søde mennesker og de lavede en fejl de havde fået lavet kvit og frit og uden at kny. Kan sagtens anbefales

11 juni 2013

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.