Lollands Bank Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lollands bank har virkeligt været en god bank for os ...vi kom fra Nykredit ...meget upersonligt ...men følte virkelig os velkommen her....og Susanne ...fantastisk sød og dygtig rådgiver..kun gode an... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En kæmpe anbefaling til at skifte til Lollands Bank! Jeg skiftede bank fra Danske Bank, og Lollands Bank lever i høj grad op til deres motto om at være nærværende. Jeg blev mødt af en super dygtig råd... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bank

Geschreven door het bedrijf

Lollands Bank er en bank helt nede på jorden. Groet ud af den samme muld som vores kunder. Derfor har vi ikke bare et stort kendskab til området, men også en stor kærlighed. Vi er på hjemmebane, når vi rådgiver. I Lollands Bank er vi bank for kunderne – ikke for os selv. Større beslutninger skal ikke først op at vende i Silkeborg, København eller Helsinki. Vi nøjes med at vende dem med dig. Hurtigt og smidigt.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som førstegangskøbere af hus har vi…

Som førstegangskøbere af hus har vi oplevet Lollands Bank som en fantastisk støtte i en helt ny verden. Kirsten har taget os i hånden hele vejen, forklaret processerne og gjort det hele overskueligt. Vi har følt os trygge gennem hele forløbet.

Pludselig gik det stærkt, og nu står vi her som førstegangsejere af vores nye hus – både trygge og lykkelige. Jeg kom tidligere fra Nordea, hvor jeg ofte oplevede rådgivningen som upersonlig og følte mig overladt til mig selv. Det har jeg ikke gjort på noget tidspunkt med Kirsten som rådgiver.

En stor anbefaling herfra.

25 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kevin hjalp mig med at skifte over til Lollands bank, og processen har været super nem. Han har været en stor hjælp, og har været super god til at besvaret alle spørgsmål.

8 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har haft Line Hillestrøm som…

Vi har haft Line Hillestrøm som bankrådgiver, men desværre har vores oplevelse ikke været positiv. Ved lånet til vores hus følte vi, at hun ikke var grundig nok, og efterfølgende har hun indført mange begrænsninger, som har gjort processen besværlig. Kommunikation med hende har været vanskelig, da hun virker nedgørende og flabet i sin omgangstone.

Det har hele tiden været en op ad bakke oplevelse, og hun har ikke ønsket at lade os skifte til en anden bankrådgiver. Alt i alt har det fået os til at opfatte Lollandsbank som sjusket og besværlig, og vi ville klart overveje at vælge en anden bank i fremtiden.

20 mei 2026

Hej Ditte
Jeg har kigget på sagen, og kan ikke se at der er noget i Lines håndtering af jeres sag, der ikke er som det skal være. Jeg kan selvfølgelig ikke tage den oplevelse du har fra dig, og vil derfor meget gerne høre nærmere.
Vi bliver kun bedre til vores arbejde, når vi får tilbagemeldinger fra vores kunder, så jeg håber du vil give mig et ring, så jeg bedre kan arbejde med hvor vi skal gøre tingene bedre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville vælge en anden bank

Ville vælge en anden bank. Tager meget højt ekspeditionsgebyr på 6000 kr ifm. indfrielse af et banklån. Når man henvender sig, får man bare en lang sø forklaring. Vores nuværende bank synes det var et yderst højt gebyr. Vi er glade for, at vi ikke længere er kunder i den bank.

26 maart 2026

Hej Nina
Jeg er meget ked af din oplevelse omkring ikke at få en ordentlig forklaring. Jeg vil meget gerne kigge på din sag, og håber derfor du vil kontakte mig.
Du er velkommen til at ringe til mig eller sende en mail.

54971578 / mvo@lobk.dk

God oplevelse

Hejsa jeg vil sige Lollands bank er en super bank , har købt hus i million klassen og mange taler om rådigheds beløb det blev aldrig nævnt med et ord da jeg skulle låne i real kredit , ellers kan jeg sige de altid klar på telefonen ved spørgsmål , god dag til jer alle .

29 augustus 2025

nu er det anden gang på 3 mdr

nu er det anden gang på 3 mdr, at de tilbageholder min løn i deres system, ( TROR det er for at score renterne?), med det resultat at min huslejebetaling bliver afvist af deres eget system! Min tillid til deres evner er forsvundet, og jeg skifter bank ASAP!
Claus Nielsen

30 juni 2025

Hej Claus
Tak for snakken. Jeg er glad for at vi sammen fandt ud af tingene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun gode ting at sige om…

Jeg har kun gode ting at sige om Lollands bank - min faste rådgiver Amalie er kompetent, hjælpsom og meget menneskelig. Amalie var sidste år hurtig på aftrækkeren hver eneste gang, jeg havde brug for hjælp. Amalie har været på barsel, og jeg har i den forbindelse haft fornøjelsen af Natali.
Jeg stod med en hovedpine, da min bil stod af, og Natali var enormt forstående. Hun tog sig simpelthen af mit problem, som var det hendes eget! Utallige telefonopkald har hun taget den seneste uge, fordi jeg havde brug for det. Dét er god kundeservice!
Natali har reageret super hurtigt, jeg fik et bevilliget overtræk med minutters varsel til at købe ny bil samt efterfølgende en hurtig respons på at få oprettet et lån i stedet. Ikke nok med det så var det helt op til mig, hvordan lånet skulle se ud.
Natali har reddet mig fra at rive håret ud af hovedet på mig selv.
Hvis man ønsker en bank med rådgivere, der sætter sig i ens sted, så skal man gå til Lollands Bank. Jeg har altid kun følt mig velkommen og er blevet mødt med stor forståelse for min situation. 5 stjerner herfra!

26 juni 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Spærrer dit kort uden nogen grund for…

Spærrer dit kort uden nogen grund for det

31 mei 2025

Hej Monica
Vi er selvfølgelig rigtige kede af at du har stået i en situation, hvor dit kort er blevet spærret. Det handler om, at vi har nogle sikkerhedsprocedurer, der går ind og spærre kort. Dette sker hvis vi vurderer, at der kan være en risiko for, at der er en anden der er kommet i besiddelse af dit kort.
Vi beklager selvfølgelig ulejligheden, men vil også gøre alt for, at vores kunder ikke bliver snydt.
Vi vil kontakte dig for at få en snak om hvad der præcis er foregået i dit tilfælde.
Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at tage fat i undertegnede.

Hilsen

Tlf. 54971578

Fantastisk velkomst.

Jeg er netop skiftet til Lollands Bank Maribo hvor jeg fik en helt fantastisk modtagelse.
Filial direktør Mette Schlüter var virkelig imødekommende og hjælpsom med alt hvad der hører til et bankskifte og havde virkelig mine behov for øje og sørgede for at jeg følte mig taget hånd om.
Mine bedste anbefalinger til denne lokalafdeling samt en kæmpe tak til Laura som også gjorde sit til at det blev en god oplevelse.

15 april 2025

Pensionsmøde med Susanne Clausen

Vi har i dag været til pensionsmøde hos Susanne. Vi havde en rigtig god oplevelse, hvor Susanne havde forberedt forskellige scenarier ang. vores kommende pensionisttilværelse.
Tak for et godt, og forståeligt møde.

Annette og Per

20 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig rådgivning og dårlig service!

Dårlig rådgivning og dårlig service!

Efter at have haft kontakt til andre banker (og er nu skiftet) er det blevet tydeligt hvor dårlig rådgivning og service vi har fået hos Lollands Bank - vi har været kunder i 13 år.
Vi flytter ikke bank fordi vi ikke er blevet godkendt til lån eller er bitre over andet. Skiftet er sket på baggrund af en bankrådgiver der ikke var til at få fat på.
Hvis du er tosset med at få dårlig rådgivning (nærmest decideret forkert), høre fra din bankrådgiver én gang hver 3 år, og betale en masse gebyrer - så er det helt sikkert banken for dig. Hvis ikke, ville jeg finde en anden bank!

20 maart 2025

Hej Mads
Jeg er meget ked af at læse om din oplevelse af Lollands Bank.
Vi arbejder hver eneste dag på at gøre en forskel for vores kunder, og jeg er meget nysgerrig på hvad du har haft af oplevelser.
Jeg håber du vil give mig et kald og fortælle lidt mere om dine oplevelser. Vi ønsker at være en seriøs og god samarbejdspartner.
Jeg ser frem til at høre fra dig.

Tlf 4971578

super good service

We had a super good experience with providing us our mortgage and change of our banks. Thanks to our lovely advisor Natalie Stoltz, everything went fast and smoothly.
Happy to be part of the Lollandsbank familie.

18 maart 2025

Vi fik drømmehuset.

I slutningen af november fandt vi det hus som vi kunne se os selv i og vi tog kontakt til banken.
Et par dage efter blev vi kontaktet af Natali Lerche Stoltz, der gerne ville have diverse informationer og efterfølgende bød os ind til en samtale omkring vores ønsker.
Det var et rigtig fint møde, hvor alt blev gennemgået meget nøje, om end det var meget overvældende. Herefter gik det stærkt, rigtig stærkt.
Når vi skrev til Natali, hvis vi havde spørgsmål, gik der under et døgn, nogle gange kun få timer inden vi fik svar.
Hun har også været sød til at informere os om når hun har fået besked fra mægler og andre aktører.
Der gik 33 dage fra vi fandt huset, til alt var på plads.
Tak for det gode samarbejde Natali.

21 november 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.