Ik heb nu al meerdere oordoppen van Loop aangeschaft (Experience 1 en 2, Quiet 1 en 2, Engage 2) en ben tot nu toe elke keer super blij geweest met de aankoop. De oordoppen doen precies waar ze voor... Toon meer
ik ben gewoon oplichter omdat website geven niet aan dat uit china vandaan erg triest. temu is eerlijk bedrijf dan weten allemaal dat uit china vandaan. blijkt wat ik besteld maat klopt niet... Toon meer
Mooi product. Zeer zorgvuldig gemaakt en de 4 verschillende maten van de dopjes zijn een pluspunt.Door het draaisysteem blijven ze mooi zitten, ook s nachts. Jammer is wel de beperkte talen waarin ge... Toon meer
Oortjes houden inderdaad behoorlijk wat geluiden tegen. Levering was snel en product is kwalitatief in orde. Gebruik ze na 8 maanden nog steeds met plezier!
At Loop Earplugs we are redefining what earplugs look, feel and sound like. Our mission is to give people the freedom to choose how they listen, protect their ears and live life at their own volume.
Our products are designed for style, comfort and performance, making them the perfect solution for everyday use. Whether you need earplugs for concerts and festivals, studying, sleeping, commuting, traveling, motorcycling or DIY projects, Loop empowers you to take control of sound.
Loop users are a diverse community all over the world: festival goers, EDM fans, parents, students, travelers and people with noise sensitivity. Bold, daring and original, Loop Earplugs are more than hearing protection. They are a lifestyle choice that helps you tune in, tune out and live life on your own terms.
Lamorinièrestraat 33/105, 2018, Antwerp, België
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Door Bpost ging mijn bestelling verloren, maar gelukkig kreeg ik een nieuw paar toegestuurd. Top service!

Antwoord van Loop Earplugs
Ik gebruik de Loop Dream voor als ik op verplaatsing ergens slaap. Tevreden! Thuis gebruik ik mijn op maat gemaakte oordoppen van bij de audioloog. Deze vind ik nog beter. Maar voor op reis zijn de Loop Dream een goed alternatief. Blij met mijn aankoop.

Antwoord van Loop Earplugs
Ze zijn echt een verandering van de scherpe sounds!
Heb bij beide oren tinitus.
Ik dacht dat het veel zou wegnemen qua klank, maar dat is niet zo!
Ik heb veel reclame gemaakt, vooral met diegenen met de ‘ dopstopjes in het oor’
je verstaat elkaar niet en de diepe sounds vallen weg, net waarvan ik van houdt!
Ik heb een prothese, het mindere eraan is dat ik daardoor 1tje van bij kwijt geraakt!
Dat is gewoon bij mij… oorgangen zijn anders..
Ik ga zelden uit, maar ben blij het te mogen ervaren!
Heb zeer veel reclame gemaakt, zo blij was ik!
Kan ik 1tje bij bestellen aub?
Een tevreden klant!
confirmation #3898151

Antwoord van Loop Earplugs
Top oortjes voor te slapen voor zowel mijn vriendin als ik. Asook zeer goeie festival oortjes (loop switch)

Antwoord van Loop Earplugs
Ik hou van deze oordopjes. Ik heb deze week mijn derde paar gekocht. Ik besefte dat één van mijn vorige paar quiet-oordopjes spoorloos was. Aangezien ik boven een bar woon, slaap ik elke dag met de oordopjes. Ik heb er direct nieuwe besteld en kan na 2 dagen alweer rustig slapen!

Antwoord van Loop Earplugs
Bestelling nooit geleverd. Snel te woord gestaan via chat, waar ik te horen kreeg dat ik 3 dagen moest wachten. Deze dagen gewacht en opnieuw geprobeerd een oplossing te vinden via de chat. Nu ineens kunnen ze me niet te woord staan via de chat en moet ik wachten op een mail, die nooit komt. Geld weg. Echt waardeloos. Zodra een oplossing moet komen, zijn ze ineens niet meer bereikbaar.

Antwoord van Loop Earplugs
Ik bestelde met express service en levering voor 1/04. Ondertussen levering 3/04 en niks reactie of compensatie terwijl je 15 euro meer betaald al bovenop een veel te duur product.

Antwoord van Loop Earplugs
Loop dream gekocht ter vervanging van loop quiet (die ik al een hele tijd gebruikte).
De loop dream is met de platte oordopjes een stuk comfortabeler om te slapen en blijven ook beter zitten.
Goede aankoop! Ik bestel binnenkort nog een 2e setje om mee op vakantie te nemen/als reserve thuis.

Antwoord van Loop Earplugs
WAT EEN UITVINDING! Ik kan heel slecht tegen geluid tijdens het slapen, dus heb altijd oordopjes in. Nu had mijn zusje het over loop, maar had er absoluut geen vertrouwen in, tot ik ze voor mijn verjaardag kreeg. Van oordopjes krijg ik altijd pijn aan mijn oren, maar van deze absoluut niet! Ook zijn ze echt geluid dicht! Ik ben er super blij mee, en zal het zeker aanraden!

Antwoord van Loop Earplugs
Ik ben zeer teleurgesteld in mijn ervaring met Loop Earplugs. Mijn bestelling werd nooit geleverd. Volgens een bericht van bpost was het pakketje beschadigd geraakt tijdens het transport en teruggestuurd naar de afzender, namelijk Loop Earplugs.
Sindsdien heb ik al meerdere keren contact opgenomen met hun klantendienst, maar ik krijg telkens enkel antwoord via een chatbot. Deze chatbot heeft mij verschillende keren verzekerd dat mijn bestelling opnieuw verzonden zou worden, maar tot op vandaag is dat nog steeds niet gebeurd.
Wat het nog frustrerender maakt, is dat ik bij elk nieuw contact mijn verhaal opnieuw moet uitleggen. Na vier keer contact opnemen sta ik nog altijd geen stap verder en is er geen enkele concrete oplossing geboden.
Dit gebrek aan opvolging en klantgerichte service is bijzonder teleurstellend. Ik had veel meer verwacht van dit merk.

Antwoord van Loop Earplugs
Ik heb de switch 2 earplugs besteld voor tijdens het fietsen (ik fiets met een speedpedelec) Wanneer ik mijn muts en sjaal draag zet ik de loops op de Experience Mode, zonder muts op de Quiet Mode anders is de wind veel te luid.
Ze passen heel goed en je kan de modes gemakkelijk verzetten je hoort telkens een klein klikje wanneer je deze verzet. Ik vind ze gewoon super.

Antwoord van Loop Earplugs
Snelle levering. Eens je weet hoe je ze moet insteken zijn ze perfect om te slapen. Achtergrondsgeluiden vervagen en rust in je hoofd.

Antwoord van Loop Earplugs
Quik delivery. Very good to for the night.
Nice colors. My second loop set.

Antwoord van Loop Earplugs
De website is zeer duidelijk en gestructureerd. Ik heb de Quit 2 en Experience 2 en ze werken beide heel goed. De Experience koop ik nu voor de tweede keer omdat ik er helaas 1 was kwijt geraakt, maar ze werken super goed. Ik heb ze al gedragen op concerten en festivals en de muziek kwaliteit blijft hetzelfde enkel wat zachter. Ja hoort ook nog steeds andere mensen wanneer ze tegen je praten. Ik heb nog nooit oordoppen gedragen omdat ze altijd uit mijn oren vallen, maar deze blijven super goed zitten (ik heb maat xs). Het langste dat ik ze in heb gehad is ongeveer 5u en heb er geen last van gehad.

Antwoord van Loop Earplugs
Nutteloos, kan er niet mee slapen want ik lig op mijn zijkant, te hard, te duur, 1 keer gebruikt in jaren.

Antwoord van Loop Earplugs
Ik heb besteld en het is echt helemaal super goede kwaliteit en snel bezorgd…. Ik had alleen geen track en trace ontvangen…….maar alleen een bevestiging e-mail gehad….. en toen opeens ik kreeg een e-mail dat het bezorgd was in mijn postbus….📮. Heb net gecontroleerd….. en ook even keiharde muziek aangezet haha om te controleren…. Het past echt goed in mijn. Oor 👂🏽 …. En de kwaliteit is goed….. 👍🏽. Ik heb deze gekocht omdat ik groepslessen volg in de sportschool en de keiharde muziek geeft mij hoofdpijn….. maar met loop earplugs ben ik gered…. Ik heb via hun Instagram…. Met blauwe vinkje en dan via de website… en dan de test gedaan…. En kwam ik op de roze Engage 2 Plus. Model terecht…… en ben helemaal blij met deze….. super bedankt 🙏🏽
Vriendelijke groetjes Gabriella.

Antwoord van Loop Earplugs
Gisteren heb ik mijn Loop Dream earplugs ontvangen!
Ik was wat sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd.
Maar ik werd vanmorgen heerlijk wakker. Mijn partner hoor ik nog, maar op de achtergrond, net als geluiden van buiten.
Je ontvangen ze met tips in maat M. In de super goede beschrijving staat wanneer dit te groot of te klein is voor je oor. Er zijn meerdere maten tips. Ik heb ze geprobeerd maar kwam uiteindelijk weer bij M uit.
Ik ben een zijslaper en dit zijn echt waar de meest comfortabele earplugs die ik ooit gedragen heb.
Ik had van tevoren niet verwacht dat het resultaat zo goed kon zijn!
Loop bedankt voor weer eens een goede nachtrust!

Antwoord van Loop Earplugs
Ik ben begonnen met de Loop Quiet 2, maar die vielen bij mij helaas ’s nachts steeds uit mijn oor. Daardoor sliep ik er niet goed mee.
Daarna ben ik overgestapt op de Loop Dream en in het begin was ik daar super tevreden over. Ze zaten comfortabel en dempten goed, echt ideaal als ze goed zitten. Alleen na een paar maanden kreeg ik een probleem: het stukje schuim onder het rubbertje begon op te zetten. Ik heb verschillende maten geprobeerd, maar na verloop van tijd zet dat schuimpje uit, waardoor ze niet meer goed blijven zitten. Echt jammer, want het zijn best prijzige oordoppen.
Wel ben ik erg blij met de Loop Experience 2 voor festivals of drukke feesten: die blijven wél goed zitten, ook als je beweegt.
Tip van mij: ik zou de volgende keer voor de zwarte kleur gaan 😅 De paarse ben ik regelmatig kwijt in mijn bed, die zie je gewoon niet meer terug.

Antwoord van Loop Earplugs
Ik had gevraagd om de loop earplugs te laten leveren in een pakketjesbox, maar ze zijn nooit toegekomen. Via de contactpagina op hun website krijg ik geen reactie.

Antwoord van Loop Earplugs
Ze kwamen vast te zitten in mijn oor, moest naar de dokter om de oordop te verwijderen. Pas op met deze oordoppen!