Alles was netjes geregeld. Uitleg in meerdere talen. Leuke tocht gedaan van 12 km vanaf Sampzon tot voorbij de pont d’arc.

Erg goed geregeld bij Loulou, met een vriendelijke lach werden wij ontvangen.( een gemeende lache he😁) Na een goed Nederlandse uitleg op weg naar de kanoën 4 km verderop voor een afdaling van 12 k... Toon meer

Vriendelijk geholpen. Alles strak op schema en mooie tocht gevaren. Alleen de tweede stroom versnelling was een behoorlijke opstopping.

Goed georganiseerd, Nederlandssprekende dame. Boek gewoon hier, en niet via de camping.

1. Kano- en kajakverhuurder

Over Loulou bateaux

Loulou Bateaux est un loueur de Canoe Kayak de Vallon pont d'Arc (07150 Ardèche Sud) qui organise notamment des journées de descente de l'Ardèche (qui passent par le célèbre pont d'Arc). L'entreprise réalise également des activités de Canyoning, d'Escalade et de Spéléo à la belle saison. Pour de plus amples informations sur l'ensemble de nos activités sportives et de loisirs, vous pouvez soit visiter le site web de l'entreprise, soit passer nous voir Route des gorges à Vallon, ou nous joindre par téléphone au 04 75 88 01 32. N'hésitez pas également à nous laisser un avis qui nous permettra de satisfaire toujours plus nos clients !

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

2K reviews

Alles was netjes geregeld

22 augustus 2020

Traduction reverso :
Tout était bien arrangé. Explications multilingues. Belle excursion de 12 km de Sampzon au pont d’arc.

Ons bedrijf dialect in je vette taal naar onze Nederlandse gastvrouw! Maar we zijn "open" voor Engels, Duits, ....
Dank u wel, Renné!
Notre compagnie dialecte en votre langue grasse à notre hôtesse néerlandaise ! Mais nous sommes "open" à l'anglais, l'allemand, ....
Merci à vous René !

Beste mensen van Loulou bateaux

Beste mensen van Loulou bateaux
Het was goed georganiseerd. De grote zorg die wij echter hebben betreft het milieu. Er gaan zòveel mensen tegelijk en op één dag kanoën, dat het niet in verhouding staat tot wat de natuur aankan. Te denken valt aan afval in het water en op de kanten, de bussen die af en aan moeten rijden door de kwetsbare natuur van de Gorges, waar al zeer veel verkeer rijdt.
Er zou beter een limiet op de hoeveelheid mensen komen;
dit betekent uiteraard minder inkomen, maar op de lange termijn wel de mogelijkheid om onze kinds-kinderen ook van deze prachtige natuur te laten genieten.
Denk op de lange termijn en sla de handen ineen met alle watersport verhuurders en de gemeente en/of overheid.
Vriendelijke groet, Familie Nicolaas.

14 augustus 2020

Hallo,
Dit jaar heeft het "opsluiting" effect de vrijetijdsbesteding doen toenemen! Moeilijk om de wereld te weigeren op het simpele feit dat het niet goed is voor het milieu! Het is alsof je mensen vertelt om te stoppen met vliegen om op vakantie te gaan: Onmogelijk! Aan de andere kant kan uw boodschap de bewustwording vergroten over de wilde afvalstortingen die op de oevers van de rivier achterblijven, zoals vuile luiers, blikjes met drankjes, allerlei soorten sigarettenpeuken, plastic zakken, verpakking van sandwiches, enz... Als we er al zijn, zouden we er allemaal (mensen) van kunnen genieten en kunnen doorgeven aan toekomstige generaties...
Van jou, Nicolas Family;-)
**********************************************
Bonjour,
Cette année, l'effet "déconfinement" a démultiplié les envies de loisirs ! Difficile de refuser du monde sur le simple fait que cela n'est pas bon pour l'environnement ! C'est comme dire aux gens de ne plus prendre l'avion pour partir en vacances : impossible !! Par contre votre message éveillera peut-être les consciences sur les dépôts sauvages de déchets laissés sur les berges de la rivière, comme les couches souillées, les canettes de boissons, les mégots en tous genres, les sacs plastiques, les emballages de sandwiches, etc... Si déjà là, chacun d'entre nous (humains) respectait la nature, nous pourrions mieux en profiter et transmettre aux générations futures...
Bien à vous Famille Nicolas ;-)

Goed georganiseerd

10 augustus 2020

Antwoord van Loulou bateaux

De Nederlandse dame IS. Onze Anmiek staat altijd voor u klaar!

We werden heel goed verder geholpen

We werden heel goed verder geholpen, vriendelijk personeel, goede ne duidelijke uitleg ivm onze tocht over het water! Goede service!!

3 augustus 2020

Antwoord van Loulou bateaux

Traduction: Nous avons été très bien aidés, personnel amical, bonne explication claire ne pour notre voyage sur l’eau! Bon service!

Altijd tot uw dienst beste vrienden!
Traduction : Toujours à votre service chers amis !

Vriendelijk geholpen

31 juli 2020

Antwoord van Loulou bateaux

Hartelijk dank voor uw bezoek;-)

Canyoning de max

Canyoning was super ! Echt voor herhaling vatbaar. De gids Alain was heel chill. Alleen zouden ze de wetsuits wel wat beter mogen uitwassen, want daar was een geurtje aan.

26 augustus 2019

Te druk

Goede uitleg, maar helaas worden er veel te veel boten op de Ardèche toegelaten, waardoor werkelijk gevaarlijke situaties ontstaan, zowel voor de kanoërs als voor de zwemmers.

23 augustus 2019

Goedemorgen;
Helaas zijn de maanden juli en augustus ieders vakantie en deze situatie is buiten onze controle.
Voor degenen die geen ouderlijke verplichting hebben, nodigen wij u uit om bijvoorbeeld in september buiten het seizoen te komen.
U zult minder mensen hebben, meer pret met onze aard van de Moeder en in feite, minder risico!
Hartelijk dank voor uw mening en uw bezoek ;-)

In het Frans :
Bonjour,
Malheureusement, les mois de Juillet et Août correspondent aux vacances de tous le monde et cette situation est indépendante de notre volonté.
Pour ceux qui n'ont pas d'obligation parentale, nous vous invitons fortement à venir en hors-saison comme Septembre par exemple.
Vous aurez moins de monde, plus de plaisir avec notre Dame Nature et de fait, moins de risques !
Merci pour votre avis et votre visite

Erg goed geregeld bij Loulou

Na een goed Nederlandse uitleg op weg naar de kanoën 4 km verderop voor een afdaling van 12 km
Waarna we netjes weer terug gebracht werden naar de auto.
Top bedrijf👍👍👍👍👍

18 augustus 2019

Een heel vriendelijk team

Een heel vriendelijk team. Goede uitleg. Heel fijn.
Jammer genoeg is het intussen veel te druk geworden op de Ardeche en is het niet meer zo aangenaam. Er wordt geen rekening meer gehouden met elkaar. Loulou Bateaux kan hier uiteraard zelf niets aan doen.

4 augustus 2019

Antwoord van Loulou bateaux

Bedankt voor uw reactie! Soms is het inderdaad wat drukker op de rivier, het is altijd aan te raden om zo vroeg mogelijk te vertrekken op de dag om de drukte voor te bijven. Fijne vakantie nog!

Super

Top, goede uitleg en supervriendelijk

31 juli 2019

Antwoord van Loulou bateaux

Beste fam. van Driessche, bedankt voor uw aardige reactie en fijn dat u een leuke dag heeft gehad! Hopelijk tot ziens!