Hurtig levering. Desværre svarede produktet ikke til forventningen. Syntes ikke det lever op til det beskrevne om produktet. Taler her om ToyJoy caresse. Ikke speciel succes til nakke og muskelsmerter... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Seriøse produkter, bredt udvalg og også en del til den lidt mørkere side. Ser deres store udvalg af phtalat-fri produkter som et gigantisk plus - og det var i øvrigt et af de vigtigste parametre fo... Toon meer
Dejligt sted at handle de har gode priser og deres support er bare super, hos mig har de svaret inden for 10 minutter, ikke bare et kort svar men et dejlig langt personligt og hyggeligt svar tilbage.F... Toon meer
Det var en ganske god handel, varen kom hurtigt og diskret (3 arbejds dage), ganske fornuftigt pakket ind, og selve varen har været som forventet ind til videre. alt i alt, et sted jeg sagtens kunne h... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Mønvej 128, 4720, Præstø, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vores køb opførte sig lidt mærkeligt, men havde meget fin dialog med LoveJoy og de er meget hjælpsome. Meget godt service!
Hurtig og perfekt levering kan klart anbefales
Informativ hjemmeside/onlineshop. Nem at navigere på. Og det bestilte leveres utroligt hurtigt.
Rigtig god oplevelse, hurtig levering.
Vil bestemt handle der igen-:)
Enkel og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og god service.
Nåede dårligt at blinke med øjne, inden pakken kom ;)
alt er som der det skal være, tak
Jeg fik min hurtigter end jeg regnede.
Kan anbefales 👍
Fik hurtigt den vare jeg havde bestilt i en diskret pakke. Havde dog lidt bøvl med den, men fik en fantastisk og hurtig tilbagemelding med hjælp og vejledning.
Vil bestemt anbefale lovejoy til andre.
Jeg kan ikke bedømme varene da jeg kun har benyttet dem i kort tid
Men jeg tror jeg bliver glad for dem
Men dejlig det er hurtig og diskret. Flot. Tak
Jeg var desværre uheldig at købe et stykke legetøj som ikke virkede. Så skal det sendes retur....og frem og tilbage. Glæden gik lidt af fløjten.

Antwoord van LoveJoy ApS
Jeg havde en rigtig god oplevelse både ift service, levering og produkt!
jeg synes det virker som en ok hjemmeside med god beskrivelse af produkterne. Jeg følte mig godt tilpas ved at handle der.
nemt sted at handle og alt virker perfekt