Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

BE CAREFUL

DO NOT buy goods from this company. They advertise beautiful hand made stained glass lamps. What actually arrives is a 6" moulded bit of plastic made in China. Fortunately I used my credit card and was, thankfully, reimbursed with the money.
Similar items hav been advertised by quite a few other companies. Be cautious.

1 maart 2026

Advarsel useriøst plat Firma

Hej har kontakte dette useriøse Firma for at få et tilbud på et strækloft men de vender ikke tilbage som lovet og nægter at give en pris på en forespørsel meget useriøst har ventet et par måneder på et svar men har i nu ikke modtaget det trods mails og opkald.

5 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pålægger forbruger at betale afhjælpning

Hej alle

Pas på med at køb ved Lumiere. Jeg købte 7 lamper og 3 drivere til en værdi af 18.000 kroner.

I den forbindelse havde jeg aftalt at der skulle komme elektriker til at opsætte lamperne. Ved opsætning konstaterer vi at en driver og to lamper er defekte.

Jeg vælger så at reklamere det overfor Lumiere. Her kommer vi så ind i en 2 måneders reklamationsproces, hvor jeg gentagne gange klager over afhjælpningstiden.

Under afhjælpningsperioden, indrømmer Lumiere, at driveren var i stykker, men pålægger mig, at jeg skal betale 750 kr. for at få repareret to lamper.

Lumiere mener, at vi har ødelagt lamperne pga. noget de kalder ESD, hverken jeg eller min elektriker har kendskab til dette begreb. De mener, at elektrikerne skulle have brugt handsker for opsætningen. Der er ingen tydelig oplysning i vejledningen der beskriver, at man skal bruge handsker for at undgå ESD.

Dette firma vil jeg ikke mene udøver service imod forbrugere sammenlignet med øvrige danske virksomheder. Hvis i kan købe lamper fra et andet sted vil jeg anbefale dette!

27 november 2023

Købt over nettet biletter 2 stk til kr

Købt over nettet biletter 2 stk til kr. 165. stykket til den 20 december kl 19. Ankom i god tid forinden men umuligt at finde en parkeringsplads, det er muligt man har et flot lysshow på pladsen efter indgang. MEN PARKERING HENLIGGER I TOTAL MØRKE, SKAM JER, SÅ DET ENDTE MED VI RETUNEREDE TIL HJEM IGEN, 330 KR. OG EN MULIG OPLEVELSE FATTIGERE.

20 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utroligt at holde et lysshow i en skov…

Utroligt at holde et lysshow i en skov hvor man ikke må tage hund med.. 🤔 der står intet om dette på billetten eller på praktisk info..
Ydermere er der en hund med i deres officielle reklame...
Man kan ikke ringe til dem og de havde ingen ansvarlige på pladsen... kun frivillige arbejder.. godt der ikke opstår faresituationer sådanne et sted hvor ingen kan tage ansvar..
Flot arbejde 😠🤘

14 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Regning når du mindst venter det...

Købte lamper fra tid til anden indtil for nylig hvor jeg modtog en rykker fra en regning som var 3 år gammel, tænkte det må være en fejl.. Men nej nej den var god nok, jeg var noget forundret over dette og lage hoved i blød, og kunne godt huske den dag hvordan den regning blev betalt, det var en lidt speciel omstendigheder det blev gjort på (kontant faktis) men der var ikke nogen der ville høre på en forklaring, jeg havde kort sage bare og betale,
"for den er jo 3 år gammel den regning så jeg skulle jo have betalt den for længe siden og det er jo ikke mit problem at du ingen kvitering har".
Kontakte der efter forbruger styrlsen men de sage jeg skulle huske at gemme kviteringer i op til 5 år ... ok så min fejl og betalte IGEN.

Men hallo 3 år de har ikke styr på en skid, man må sku da vide om kassen stemmer når man lukker vi snakker om godt 2300 Kr.

p/s vis i aligevel køber lamper der krontrolerer at i har det hele... også kan de fleste lamper købes andre steder på nettet som jeg har gjort lige side den dag.

11 augustus 2010

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.