Super god vejledning i 1. etape. ( Jack) Professionel opsætning og færdiggørelse af to dygtige unge medarbejdere. Kun topkarakter til Lyngsøe⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lene og Olav
Lees wat reviewers zeggen
Virkelig tilfreds med endelig at få en terrasseoverdækning op. Vi har allerede brugt vores loungemøbler mere i den måned, vi har haft overdækningen, end de forgangne 8 år med markise. Blot fordi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Et supergodt produkt og en supergod service. Vi fik lavet en carport, som jeg selv skulle installere, på Færøerne. Hele processen fra starttegning til levering i vores indkørsel, fungerede upåkla... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Lyngsøe A/S
Geschreven door het bedrijf
Lyngsøe A/S
Lyngsøe er en familieejet designvirksomhed med dansk produktion. Vi har egen produktion med dygtige håndværkere og egen tegnestue, fordi vi skaber personligt tilpassede overdækninger og afskærmninger til private, erhverv, boligforeninger og det offentlige. Når du drømmer om bedre rum til udelivet, er løsningen Lyngsøe.Carport, redskabsrum, overdækninger og meget mere
Lyngsøe A/S har i mere end 25 år udviklet, fremstillet og solgt carporte, opbevaringsrum, overdækninger og afskærmninger i design og materialer af høj kvalitet. Alle vores løsninger er udført i galvaniseret stål med mulighed for pulverlakering i mange forskellige RAL-farver, hvilket sikrer, at vores løsninger matcher de fleste materialer og bygninger. Vores løsninger kommer også med mange tilvalgsmuligheder og tilbehør, så du kan skabe din helt unikke carport, redskabsrum, cykelskur eller afskærmning.Personligt tilpassede løsninger – uanset projektets størrelse
Vi tilbyder dig en personligt tilpasset overdækning – uanset om du har behov for en carport til èn bil, et garageanlæg til 20 biler eller andre slags overdækninger. Vælger du en Lyngsøe overdækning, er vi her med sparring og hjælper dig med opmåling og vejledning. Vi monterer naturligvis også overdækningen for dig. Mulighederne er mange, så spids blyanten og lad udformningen af dit projekt flyde.Rådgivning og sparring
Geschreven door het bedrijf
- Det er vigtigt, at du får en snak med vores rådgivere omkring dit projekt
- Vi forstår, at ingen kunder er ens. Derfor lytter vi altid først, inden vi designer og producerer din carport. Vi anbefaler derfor, at du taler med en af vores rådgivere om dine ideer til projektet.
Garanti og tryghed i samarbejdet
15 års garanti
Contactgegevens
Omega 10, 8382, Hinnerup, Denemarken
- +45 7020 6141
- mail@lyngsoe.dk
- www.lyngsoe.dk
Vraagt klanten om een review
Et meget tilfredsstillende forløb og et rigtigt flot resultat
Meget tilfredsstillende forløb og et rigtigt flot resultat.God dialog og sparring i begyndelsen af forløbet, hvor muligheder og begrænsninger skulle lægges fast. Stor fleksibilitet undervejs da vi ønskede projektet udviddet. Sikker leverance gennem høj produktkvalitet og høj håndværksmæssig standard. Tak for en god oplevelse.

Antwoord van Lyngsøe A/S
Fantastisk produkt og god og fleksibel…
Fantastisk produkt og god og fleksibel service

Antwoord van Lyngsøe A/S
En god oplevelse hele vejen igennem
En god oplevelse hele vejen igennem. Fra indhentning af tilbud - ordreafgivelse - levering/montering. Resultatet er en lækker dobbelt carport.

Absolut ikke tilfreds med Lyngsø
Absolut ikke tilfreds med Lyngsø. Kan ikke anbefale at købe carport af Lyngsø. Meget usympatisk og arrogant kunde approach. Vejledning og rådgivning i opstarts fasen lader meget tilbage at ønske.
Forsinkelse af færdiggørelse, montage fejl der senere skal udbedres og et færdigt produkt som vi langt fra er tilfredse med. Efterfølgende forsøgte vi at finde en mindelig og fair løsning med Lyngsø og det var som at løbe panden mod en mur. Når først man har godkendt ordre og tegninger er der ikke meget kunde service tilbage. Køb endelig jeres carport et andet sted !!!

Mega flot
Hurtig og effektiv levering. Og med en mega flot carport som resultat.

Meget fin håndværk
Meget fin håndværk , men mangler bedre indfo . omkring start og slut på udførelse af arbejdet .

Antwoord van Lyngsøe A/S
Stilren kombination af carport og udhus.
Højt informations niveau og fuld tilfredshed men vores UNA carport med udhus leveret og monteret af Lyngsøe fra Jylland til sommerhuset på Bornholm.

En god oplevelse
En god oplevelse lige fra bestilling til installation. Meget dygtige og engagerede installationsfolk fra Lyngsøe.
Havde salg og kundeservice svaret lidt hurtigere på mails, og havde vi fået lidt mere proaktivt information om produktets patinering i starten eller efter installation, så var det muligvis blevet til 5 stjerner.

Antwoord van Lyngsøe A/S
Lyngsøe levere en god oplevelse!
Lyngsøe var klare omkring alle forhold og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Gode gutter der satte carporten op og den del der var i rest blev leveret som lovet. God oplevelse

Antwoord van Lyngsøe A/S
Professionelt arbejde fra ide og…
Professionelt arbejde fra ide og tegning til montage og aflevering.

Antwoord van Lyngsøe A/S
Alle aftaler er opfyldt til vores fulde…
Alle aftaler er opfyldt til vores fulde tilfredshed og vi anbefaler gerne firmaet både hvad angår kvalitet og service

Antwoord van Lyngsøe A/S
God kundeservice og en god løsning til…
God kundeservice og en god løsning til vores terrasse. Alle aftaler overholdt.

Super god service
Super god service, altid konstruktiv feedback, både før, under og efter.
Gode hyggelige monteringsfolk
Kan varmt anbefales

Høj kvalitet hele vejen
Høj kvalitet i materialer! Særdeles venligt og kompetente fagfolk , der varetager montagearbejdet!
Tidsplaner og aftaler blev overholdt fuldt ud!

Antwoord van Lyngsøe A/S
Meget godt tilfreds god rådgivning af…
Meget godt tilfreds god rådgivning af sælger
Montør rigtig dygtig alt perfekt
Kan varmt anbefale LYNGSØ

Antwoord van Lyngsøe A/S
Rigtig god købsproces og efterfølgende…
Rigtig god købsproces og efterfølgende venlige og faglig dygtige montører og levering til tiden i kvalitet som lovet

Kvalitetsprodukter
Kvalitetsprodukter. Det er nogle fede produkter i rigtig god kvalitet, men prisen er også høj.

Super tilfreds
Så fik vi opført vores carport. Alt har fungeret til vores fulde tilfredshed. Mødet med sælger, hans grundighed med at vi sammen fandt de rigtige løsninger. Og montørerne udførte et meget professionelt arbejde med opsætningen. De spurgte om de kunne starte 2 dage før planlagt, hvilket var ok for os. De kvitterede med 2 flasker god vin for muligheden. Sidst men ikke mindst, kan vi konstatere, at vi nu er i besiddelse af et lækkert kvalitetsprodukt.

Antwoord van Lyngsøe A/S
Dejlig oplevelse med sælger og montør…
Dejlig oplevelse med sælger og montør folkene. Ekstremt glad for produktet, som til fulde lever op til vores forventninger