Teleurstelling M-workz
Helaas moet ik mijn teleurstelling uiten over mijn recente ervaring met deze onderneming. Twee jaar geleden heb ik een onderdeel besteld dat niet overeenkwam met mijn bestelling (downpipe). Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen via e-mail en telefoon, werd mijn correspondentie genegeerd. Na maanden van frustratie kreeg ik eindelijk toestemming om het artikel terug te sturen.
Het gebrek aan communicatie, in combinatie met de verre locatie van de vestiging in Antwerpen, maakte het moeilijk voor mij om persoonlijk langs te gaan. Toen ik eindelijk de kans kreeg om langs te gaan, werd mij beloofd dat ik mijn volledige betaling binnen enkele dagen zou ontvangen. Helaas duurde het veel langer dan beloofd en moest ik herhaaldelijk contact opnemen voordat ik enige actie zag.
Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in deze onderneming ernstig geschaad. De gebrekkige communicatie, het negeren van klantverzoeken en het niet nakomen van beloften maken het moeilijk om deze zaak een positieve beoordeling te geven.