Magic traders verstuurd snel. En het zijn top producten. Er zit wat winst op. Maar dermate lager dan andere verkopers. Daarbij hebben ze geweldige streams en zijn betrouwbaar.
Sfeer in de streams is top, erg vriendelijk, word netjes met je aankopen omgegaan en heb de mensen achter de schermen mogen leren kennen en doen met passie en liefde hun werk. Echte aanrader en al... Toon meer
Het begon allemaal toen ik Magictraders op tiktok tegen kwam. En opeens heb ik een nieuwe verslaving erbij! Alles op tijd verzonden en lekker duidelijk! Je wordt er meteen lekker in de sfeer getrok... Toon meer
Ik ben ontzettend tevreden met Magictraders! De levering was snel en vlekkeloos, precies zoals beloofd. Wat me vooral opviel was de geweldige service; ze zijn professioneel, behulpzaam en reageerde sn... Toon meer
- #31 van de 41 beste bedrijven in Speelgoedwinkel
Onze webwinkel is ontstaan uit een diepgewortelde passie voor trading card games, bordspellen en kaartspellen. Wat begon als een persoonlijke hobby, groeide al snel uit tot een liefde en fascinatie voor de wereld van spellen en verzamelobjecten. Het begon allemaal met een enthousiasme voor trading card games, waarbij we urenlang strategieën bedachten, kaarten ruilden en spannende duels uitvochten. Deze passie breidde zich uit naar bordspellen, waar we genoten van gezellige avonden met vrienden en familie, ondergedompeld in avonturen en uitdagingen. Het was deze liefde voor spellen die ons inspireerde om onze eigen webwinkel te starten. We wilden anderen de kans bieden om dezelfde opwinding, vreugde en gezelligheid te ervaren die wij vonden in deze spellen. Onze webwinkel is een plek waar liefhebbers van alle leeftijden en niveaus samen kunnen komen om spellen te ontdekken, te verzamelen en te spelen. Bij Magic Traders is onze missie om hoogwaardige spellen en verzamelobjecten aan te bieden die de verbeelding prikkelen, vriendschappen versterken en bovenal plezier en voldoening brengen. We streven ernaar om een gemeenschap te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en waar passie voor spellen wordt gedeeld. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met je spellenavontuur, we hopen dat je onze selectie en onze liefde voor spellen zult waarderen. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis en we kijken ernaar uit om samen met jou de wereld van spellen verder te verkennen. Veel speelplezier! Het team van Magic Traders
Graaf willemlaan 17, 3434RL, Nieuwegein, Nederland
- +31636336713
- info@magictraders.nl
- www.magictraders.nl
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Magic traders verstuurd snel
Goede feedback en zeer behulpzaam
Uitstekend
Uitstekend. Goed assortiment, snel antwoord op vragen en snelle levering van onbeschadigde producten.
Verloren pakket Rip n Ship
Ik had een Rip n Ship (Mystery Pack Pull) besteld bij MagicTradersNL en trok daaruit
2x Paradox Rift
1x Journey together
1x Temporal forces
1x BlackBolt ETB
Uit de BlackBolt ETB kreeg ik een kaart met een waarde van ruim €300. Helaas raakte PostNL het pakket kwijt. De verkoper opende een case, maar ik moest zelf steeds achter updates aan. Na anderhalve maand bleek het pakket definitief kwijt.
De verkoper bood enkel het aankoopbedrag of de aangekochte producten aan, wat niet in verhouding stond tot de verloren waarde. Pas na aandringen kreeg ik €25 shoptegoed. Toen mijn vervangende pakket aankwam, ontbraken er opnieuw producten. Ondanks mijn melding werd dit ontkend.
Al met al voelt de service onpersoonlijk en weinig klantgericht. Jammer, want de communicatie en afhandeling hadden veel beter gekund.

Antwoord van Magictraders
Nette prijzen en super communicatie en…
Nette prijzen en super communicatie en levering zeker een aanrader !
Heb voor 480€ besteld is niet geleverd…
Heb voor 480€ besteld is niet geleverd maar postNL mail zegt geleverd contract gehad met postNL en hun zeggen dat magictraders contact met postNL moet nemen dus bericht gestuurd naar MT dat hun contact met postNL moeten maken en ik word compleet genegeerd. Update 21-09-2025 MT neemt mijn probleem in behandeling en op een zondag geholpen te worden respect

Antwoord van Magictraders
Ik zeg doen 👍
Producten zijn in orde ik raad het aan
Jouw probleem is ook hun probleem
Hun zijn ook Vriendelijk ,snelle reactie via de chat app
Super LiveSteam
Correcte en nette leveringen, leuke livestream. En duidelijke communicatie. Bij problemen of foutjes worden deze meteen accuraat opgelost!
geweldig!!
Snel en goede communicatie
Super goede kwaliteit en prijs
Ik raad aan hier u pokémon tcg producten te kopen goede kwaliteit en prijs en voor vragen kan je altijd terecht echt een 10/10 👌🏻
Top service.
Nadat een pakket door post nl kwijt gemaakt was, hebben de mensen van magictraders de bestelling opnieuw verstuurd. Bij de bestelling nog wat zeer leuke extras ontzettend bedankt voor de goede service!
Top winkel
Alles werd zeer snel en zorgvuldig verzonden. Kregen zelfs een pakje sleeves erbij als extraatje. Zeker een aanrader!