Har i forbindelse med renovering af badeværelse, haft fornøjelsen af at ha Stefan ude og lave silkecement på alle vægge og gulv, med glimmer i gulvet. Et helt fantastisk stykke arbejde han har lavet... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Maling af hus indvendigt og intet at sætte en finger på. Alle aftaler overholdt og ingen slinger i valsen omkring pris. Kan varmt anbefales
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var tidspresset med flytning og vi skulle have fuld spartlet og sat filt op i hele vores hus. Jess kunne starte indenfor en uge og alle aftaler blev holdt - også selvom strømmen blev afbrudt e... Toon meer
Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Super kvalitet, hastighed og fleksibilitet. Jess gav tilbud ud fra tegninger og fotos før indflytning, og var meget fleksibel mht. om der kom lidt mere med... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Hos Malerfirmaet Schou & Christensen udfører vi professionelt malerarbejde for private, virksomheder og boligforeninger på hele Sjælland. Vi brænder for godt håndværk, personlig service og flotte, holdbare resultater. Uanset om opgaven er stor eller lille, er vores mål, at du føler dig tryg gennem hele processen og bliver tilfreds med det færdige resultat.
Godt malerarbejde starter med et grundigt forarbejde. Vores erfarne malere arbejder professionelt og effektivt med fokus på detaljerne. Vi lægger samtidig stor vægt på konkurrencedygtige priser, klare aftaler og god kommunikation fra første kontakt til sidste penselstrøg.
Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed. Med 4,9 ud af 5 på Trustpilot og mere end 250 anmeldelser har vores kunder igen og igen vist deres tillid til os. Kunderne fremhæver blandt andet flot håndværk, god kommunikation, punktlighed, effektivitet og at aftaler om både tid og pris bliver overholdt. For os er tilfredse kunder den bedste anbefaling, og derfor gør vi os umage på hver eneste opgave.
Vi udfører både indvendigt og udvendigt malerarbejde, herunder maling af huse og lejligheder, vægge, lofter, træværk, vinduer og facader. Vi tilbyder også spartling, sprøjtespartling, sprøjtemaling, tapetsering, microcement og specialgulve. Vi rådgiver gerne om farver, materialer og den bedste løsning til netop dit projekt.
Fra vores base i Slagelse kører vi på hele Sjælland og hjælper blandt andet kunder i Slagelse, Sorø, Ringsted, Næstved, Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Køge, København og Nordsjælland. Vores team håndterer både mindre maleropgaver og større renoveringsprojekter.
Vi tror på, at godt håndværk også handler om ordentlighed. Derfor lægger vi vægt på at overholde vores aftaler, holde en god dialog undervejs og behandle dit hjem eller din virksomhed med respekt. Vi står ved vores arbejde og ønsker hver gang at levere et resultat, som både du og vi kan være stolte af.
Geschreven door het bedrijf
Fejlfrit malerarbejde med garanti

Vraagt klanten om een review
Malerfirmaet Christensen er uden tvivl det bedste malerfirma, jeg nogensinde har fået udført malerarbejde af.
Deres faglighed og ekspertise er helt i top og jeg følte mig allerede tryg ved min første aamtale med Jess.
Firmaet har malet min lejlighed med stor omhu og opmærksomhed på særligt vigtige detaljer.
Nævneværdigt er det ikke kun den håndværksmæssige tilgang til jobbet som var imponerende.
Deres pålidelighed og tilgængelighed var også i en klasse for sig selv. De ankom til tiden og arbejdede effektivt og professionelt. Derudover var deres kommunikation og kundeservice helt fantastisk. De var altid tilgængelige for at besvare mine spørgsmål og jeg følte mig velinformeret gennem hele processen. Malerfirmaet Christensen er et firma som er villige til at gå den ekstra mil for at sikre 100% tilfredshed for deres kunder.
Jeg vil helt sikkert benytte dem igen i fremtiden og anbefale dem til alle, der ønsker en maleroplevelse i verdensklasse.
Kan til fulde tilslutte mig at det ikke er uden grund at Malerfirmaet Christensen ligger nr. 1 her inde på trustpilot.
Tusind mange tak for enestående kundepleje samt sublimt malerarbejde af dig og dine super dedikerede og kompetente ansatte som altid har et smil på læben. 1000 stjerner fra D.E.B.

Antwoord van Malerfirmaet Schou&Christensen
Jes og ansatte laver et super godt stykke arbejde. Altid venlige og respektfulde! Kan varmt anbefales!

Antwoord van Malerfirmaet Schou&Christensen
Altid sød og venlig dialog med ejer Jess.
Kommer til aftalt tid og har faglig stolthed i særklasse.
Vi er vilde med Stephans malerarbejde:)

Antwoord van Malerfirmaet Schou&Christensen
Yderst tilfreds med malerarbejdet!
God kommunikation med malermester selv, god service samt imødekommenhed på ønsker, farver etc. og der er ikke en finger at sætte på det udførte arbejde
Fleksibilitet var vigtigt for os, da vi ikke skulle være tilstede da der blev malet, det var intet problem - så det blev fikset i helligedage! Det kan man kalde service 🤞🏽

Antwoord van Malerfirmaet Schou&Christensen
Meget tilfreds med det udførte arbejde. Lige fra opstart til slut. God kommunikation med mester selv.
Godt håndværk, overholder aftalte tider og var færdig til aftalt tid. Super service og kan kun anbefales til alle som vil have
lavet godt malerarbejde.
Altid kyndig og pålidelig. Altid veludført arbejde til tiden. Kun mine varmeste anbefalinger! Og så er Jess en virkelig rar mand, som står ved hans ord.
Det er højt værdsat i en verden hvor folk har ofte har så travlt, at de glemmer pli og kvalitet.
Tak endnu engang!
Dbh, Regin
Vi har fået malet vores sommerhus udvendigt - total farveskift - og det er bare super flot lavet. Der er ikke et skimt af den gamle farve og der er ikke spilt en dråbe, hvor der ikke skulle være maling - bare flot arbejde.
Arbejdet blev udført til aftalt tid og vi er meget tilfredse.
Jess har allerede været på besøg for at give tilbud på den næste opgave!!
Flot malerarbejde, vi vil helt sikkert bruge firmaet igen 😊
Kan 100% anbefales.
Malerfirmaet Christensen lavede alt malerarbejdet på vores nye gipsloft. De kom som aftalt og leverede et rigtig flot malerarbejde! Derudover kom de uden betaling, da vi opdagede at hullet til vores loftsemhætte var skåret for stort af gipsmontørende. Næste gang jeg skal have lavet malerarbejde vil der være Malerfirmaet Christensen igen!
Vi fik malet vores hus indvendigt (187 kvm). Håndværket og servicen var så god, at vi besluttet efterfølgende, at få malet carporten og vores trævinduer udvendigt.
Kan kun varmt anbefale Jess og hans Team (stor tak til Nanna).
Vi har helt sikkert fundet vores faste Maler firma fremover.
Familien Lumholtz
Fik malet to børneværelser og er fuldt ud tilfreds med malerarbejdet.
Fantastisk service og rigtig flot arbejde!
Vi er meget tilfredse og vil helt klart anbefale firmaet.
De er meget fleksible og rykkede den aftalte opstart to dage frem, da vi overtog tidligere!
Stor ros til maler Mirza
Hilsen Søren
Skal du bruge en maler som yder en fantastisk service og et super flot arbejde, så skal du ringe til Jes, søde og kompetente medarbejder som viser de er et godt sted, altid godt og højt humør
Kan kun anbefales
Per Jensen
Vi har haft Stefan ude og male vores nye hus og han har også lavet nogle super flotte vægge med effektspartel. Dialogen har været super god og der har altid været overskud til at snakke med os om tingene, hvis vi ønskede det anderledes.
Fint resultat og en god oplevelse. Kan varmt anbefales.
Super malerarbejde til fair pris! Vil klart anbefale Malerfirmaet Christensen.
Projekt: Nedtagning af tapet, spartling, opsætning af filt og maling af hele huset.
Efter at vi tog fat i Jess, kom han hurtigt ud og gav et rigtig fornuftigt tilbud med en god tidsramme også. Kommunikation med Jess er super god, man venter ikke mange minutter på et svar :) Vi fik besøg af Alex og Tobias, som har været hos os de sidste 3 ugers tid hver dag. To fantastiske gutter, der er vanvittig dygtige til deres arbejde. Der knokles igennem og de er super fleksible i deres tider. Det har været en fornøjelse at have så ihærdige, dygtige og super søde gutter gående - og SIKKE et resultat. Alt står knivskarpt og flot. Mine varmeste anbefalinger til Jess og hans firma. Næste gang vi skal have lavet noget, så har vi nummeret - og vi anbefaler gerne til alle vi kender. Tak for et super godt samarbejde og et fantastisk flot resultat.
Stue-projekt: spartling af gipsloft +vægge, opsætning af filt, samt maling.
Hurtigt og effektivt, og er meget tilfreds med resultatet.