Har i forbindelse med renovering af badeværelse, haft fornøjelsen af at ha Stefan ude og lave silkecement på alle vægge og gulv, med glimmer i gulvet. Et helt fantastisk stykke arbejde han har lavet... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Maling af hus indvendigt og intet at sætte en finger på. Alle aftaler overholdt og ingen slinger i valsen omkring pris. Kan varmt anbefales
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var tidspresset med flytning og vi skulle have fuld spartlet og sat filt op i hele vores hus. Jess kunne starte indenfor en uge og alle aftaler blev holdt - også selvom strømmen blev afbrudt e... Toon meer
Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Super kvalitet, hastighed og fleksibilitet. Jess gav tilbud ud fra tegninger og fotos før indflytning, og var meget fleksibel mht. om der kom lidt mere med... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Hos Malerfirmaet Schou & Christensen udfører vi professionelt malerarbejde for private, virksomheder og boligforeninger på hele Sjælland. Vi brænder for godt håndværk, personlig service og flotte, holdbare resultater. Uanset om opgaven er stor eller lille, er vores mål, at du føler dig tryg gennem hele processen og bliver tilfreds med det færdige resultat.
Godt malerarbejde starter med et grundigt forarbejde. Vores erfarne malere arbejder professionelt og effektivt med fokus på detaljerne. Vi lægger samtidig stor vægt på konkurrencedygtige priser, klare aftaler og god kommunikation fra første kontakt til sidste penselstrøg.
Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed. Med 4,9 ud af 5 på Trustpilot og mere end 250 anmeldelser har vores kunder igen og igen vist deres tillid til os. Kunderne fremhæver blandt andet flot håndværk, god kommunikation, punktlighed, effektivitet og at aftaler om både tid og pris bliver overholdt. For os er tilfredse kunder den bedste anbefaling, og derfor gør vi os umage på hver eneste opgave.
Vi udfører både indvendigt og udvendigt malerarbejde, herunder maling af huse og lejligheder, vægge, lofter, træværk, vinduer og facader. Vi tilbyder også spartling, sprøjtespartling, sprøjtemaling, tapetsering, microcement og specialgulve. Vi rådgiver gerne om farver, materialer og den bedste løsning til netop dit projekt.
Fra vores base i Slagelse kører vi på hele Sjælland og hjælper blandt andet kunder i Slagelse, Sorø, Ringsted, Næstved, Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Køge, København og Nordsjælland. Vores team håndterer både mindre maleropgaver og større renoveringsprojekter.
Vi tror på, at godt håndværk også handler om ordentlighed. Derfor lægger vi vægt på at overholde vores aftaler, holde en god dialog undervejs og behandle dit hjem eller din virksomhed med respekt. Vi står ved vores arbejde og ønsker hver gang at levere et resultat, som både du og vi kan være stolte af.
Geschreven door het bedrijf
Fejlfrit malerarbejde med garanti

Vraagt klanten om een review
Super flot arbejde og aftaler overholdt , og god kommunikation
Havde Malerfirmaet Christensen til at male mine vinduer og døre. Er super tilfreds med resultatet og har kun ros til hans meget professionelle og servicemindede maler. Vil klart anbefale andre at bruge Malerfirmaet Christensen.
Ingen tvivl om at vi vil gøre brug af Jess og hans kollega Memo igen. De har malet vores gulnede profillofter og hanebånd med tre lag spærrende maling, og resultatet er fremragende. De gav desuden god vejledning mht. mit eget maleprojekt og var behjælpelig med indkøb af materialer. Hyr dem!😊
Hurtig ekspedition og veludført arbejde til en fornuftig pris.
Jess kom hurtigt for at se på arbejdet og vi fik i løbet af en time et tilbud. Kom til den aftalte dag og tid. Udførte arbejdet fremragende. Udførte et stykke ekstra arbejde uden beregning med maling af et stykke træ til vores terrassedør.
Hurtigt og godt arbejde
Jeg kan kun anbefale Jess. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet - ingen bemærkninger. Derudover var der god rådgivninger undervejs, alt i alt en rigtig god oplevelse.
I would highly recommend maler firma Christensen to anyone needing work painting in thier home. They have always been punctual, professional and friendly. I have been extremely happy with the results both times I have booked them. You may find cheaper companies offering the same service, but as with all things....You get what you pay for. Absolutely excellent value!!!
Kvalitet som lovet, alle aftaler overholdt og rengøringen kunne der ikke sættes en finger på. Kan varmt anbefales.
Vi har brugt "Malerfirmaet Christensen" på mange af vores projekter, og vil i fremtiden, stadig benytte os af deres ekspertise.
Fik malet vægge og lofter i forbindelse med overtagelse af en lejlighed på Nørrebro. Alt forløb som aftalt og arbejdet blev flot udført. Helt igennem en positiv oplevelse med fin og professionel service.
Vi havde købt hus på 170 kvm som skulle have alt tapet af og sparlet og så malet.
De har lavet et super flot stykke arbejde.
Vi er meget godt tilfreds med hele forløbet og det arbejde de har udført.
Kan klart anbefales.
Super god service! Vi kan kun anbefale Malerfirmaet Christensen. Fik malet stue, køkken, gang og værelse. Alt var perfekt, og de lavede endda mere end aftalt. Profesionel og helt igennem god oplevelse!.
Kan 100% anbefale Malerfirmaet Christensen 👍🏼 I får 5 stjerner for et rigtig godt stykke arbejde i min nye lejlighed 😊
Hasteopgave løst i fin kvalitet og til en fornuftig pris
kan varmt anbefales
Vi kan kun anbefale Malerfirmaet Christensen. Tip top kvalitet - dygtige og professionelle malere. Firmaet holdt alle aftaler og blev færdige til tiden. Desuden var der hele tiden en rigtig god kommunikation omkring forløbet. Vi vil helt sikkert benytte os af Jess og firmaet igen.
Peter og Dorthe
Fik malet stue/køkken og gang, hvor der skulle repereres en del på væggene hvor et gammelt køkken var blevet taget ned. Skader blev udbedret rigtig fint. Generelt rigtig godt malerarbejde, og en god service.
Fint arbejde, malere der hurtigt kunne træde til. Lidt længere betalingstid på faktura (end én dag) ønskværdigt

Antwoord van Malerfirmaet Schou&Christensen