Manwood Reviews

4,3

Oplichting. Manowoods neemt bestellingen aan en int geld van klanten met gehandicapte kinderen. Vervolgens levert hij niet, bedriegt hij en komt nooit afspraken na. Belooft betering en terugbetaling m... Toon meer

Gewoon prettig zaken doen. Topcollectie, in de sale hele goede aanbiedingen (nergens zo goedkoop gezien), snelle levering en fijne communicatie. Bij vragen wordt er per mail of zelfs telefonisch even... Toon meer

Keurig geholpen en snel! Was wat huiverig na het lezen van de reviews, dus gebeld en gevraagd of de schoen op voorraad was alvorens ik zou bestellen. Netjes en vriendelijk te woord gestaan,meteen... Toon meer

Een paar weken geleden was ik in de winkel en zag een paar schitterende laarsjes. Toen ik er na 2 weken nog aan moest denken, wilde ik ze via internet bestellen, want ik kom bijna nooit in Amsterdam.... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Betrouwbare, snelle webwinkel

Op zoek naar een Floris van Bommel riem passend bij mijn Floris van Bommel schoenen. Uitgekomen bij Manwood. Prijs van de riem is marktconform. Bestelling plaatsen is snel gedaan. Terugkoppeling over de status van de bestelling en de levering is prima op orde. Levering binnen 24 uur na bestelling. Uitstekend. Riem is meer dan goed verpakt. Kortom een webwinkel zo als het hoort!

17 juni 2015

snelle service

Goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Snel verzonden en een leuke attentie. Kwaliteit staat voorop.

31 mei 2015

binnen 1 dag geleverd, geweldig!

Direct na plaatsing bestelling werd ik gebeld omdat ik geen maat had opgegeven (misschien iets voor de it-afdeling om aan te werken?). Volledige bestelling werd daarna direct verwerkt en de volgend ochtend werd het pakketje bezorgd.

18 mei 2015

Jammer van het niet gratis verzenden en retourneren

Schoenen zijn behoorlijk lastig te bestellen via internet. Met name als het gaat om de kleur. Nu de kleur van mijn schoenen dus niet past bij de rest van mijn outfit moet ik het pakket weer retourneren en dat kost me in totaal 12 euro. De schoenen waren 30 euro. Het is voor mij niet aantrekkelijk om de volgende keer weer via jullie site te kopen.

13 mei 2015

Je ontvangt via de Webshop wat je besteld

Mijn eerste online aankoop van een bijpassende riem. Binnen 24 uur thuisbezorgd. Verpakking goed verzorgd. En bij twijfel keurige handleiding om retour te zenden. Deze mogelijkheid heb ik niet getest. De riem sluit qua kleur goed aan bij de elders gekochte schoenen

8 april 2015

Prima service!

Ik had 2 paar schoenen besteld en die werden de volgende dag al geleverd. Helaas zat een paar niet goed bij mij, die heb ik gratis retour gestuurd en binnen een paar dagen had ik het geld al op mijn rekening!

4 maart 2015

Vlotte en nette levering

Weinig op aan te merken. De schoenen kwamen in perfecte staat -zoals je bij nieuwe exemplaren verwacht- aan. De levering is iets minder snel dan bij sommige andere webwinkels (niet 'Voor X besteld en de volgende dag kan huis'), maar wel vlot en binnen de op de website beloofde termijn. Zou er zeker weer bestellen.

1 maart 2015

Prima!

Zeer goede saleskorting, geen bezorg- en retourkosten. Wat wil een mens nog meer. Manwood!,

28 februari 2015

Amateuristisch

Website is zeer traag (laden afbeeldingen neemt teveel tijd) en op moment dat je een pagina terug wil bladeren dan is je historiek weg. Dan mag je weer een nieuwe zoekopdracht intoetsen. Werkt niet zowel bij terug naar overzicht als met pijltje terug.

Op moment dat je belt naar winkel of bepaalde schoen in maat nog beschikbaar is dan blijkt de voorraad verdeeld te zijn over drie locaties. De schoenen op de website zin niet gekoppeld aan correct artikelnummer, dus de medewerker in de winkel moet met je meekijken op de website om te kijken welke schoenen je bedoeld.

VB: Santoni schoenen staan in winkel op Willemsparkweg op website. Gebeld en blijken dan op de middenweg te staan. Naar middenweg gereden en dan blijken deze niet te vinden en na contact met Willemsparkweg reeds verkocht.

Website is niet up to date. Er staan schoenen op die al verkocht zijn en vise versa. Schoenen in de winkel staan weer niet op de website.

Top!: gratis retourneren en melding per email dat de terugbetaling wordt verwerkt.

2 februari 2015
Logo Manwood

Antwoord van Manwood

Beste Hans,
Hartelijk dank voor je feedback, daar kunnen we wat mee. We zijn ons bewust van de punten die je omschrijft. We gaan dan ook de komende periode werken aan een nieuwe webshop - want die gaat er komen, maar het zal helaas nog wel even duren voordat deze gerealiseerd kan worden.

met vriendelijke groet,
Annebelle namens Manwood