Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rekommenderar inte Marbodal. 3 månaders försenad leverans. Efter lite tjat fick vi 3 % ”ersättning ” i form av tillbehör till ett befintligt kök, alltså inget vi egentligen behöver. Nivån på kundser... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kastenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Marbodal - sedan 1924 har vi producerat kök av hög kvalitet i Sverige. Vi värnar om nästa generation genom omsorgsfull tillverkning, hållbara lösningar och Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Rekommenderar inte Marbodal!

Nivån på kundservice är i princip obefintlig.

11 april 2026

Hej Annette,

Tack för att du tar dit tiden att lämna oss feedback.

Det är mycket tråkigt att läsa att ni fick förseningar på er order, det är inget vi vill att våra kunder ska uppleva och förstår att det ställde till det för er.

Vad gäller ersättning så följer vi konsumentköplagen. Om ni har obesvarade frågor eller önskar ta upp någon annan fundering så är ni välkomna att kontakta vår kundservice på kund@marbodal.com.

Önskar en fin vecka,

Marbodal Kungsbacka

Beställt överskåp till ett redan befintligt kök, beställt diskmaskin samt badrumsinredning. Butiken i Kungsbacka har hjälpt oss med detta och varit supernoga med både mått och tillgodosett önskemål på hur vi vill ha det då det inte varit några standardmått.
Varit tydliga i när leverans kommer ske och bra produkter.
Butiken i Kungsbacka med personal får 5 köksskåp av 5 möjliga (:

9 maart 2026

Hej Filip,

Tack för ditt inlägg och vad härligt att det har gått smidigt för er, och att ni känner att ni fått god hjälp 😄

Önskar en härlig vecka!

Proffsig köksplanering

Fick hjälp av cassandra på marbodal i Kungsbacka att bygga om vårt befintliga marbodalskök. Med hjälp av bilder, mått och digitala möten lyckades hon planera om hela vårt kök i detalj. Idag har vi en helt annan planlösning fast med samma skåp och stommar tillsammans med en ny bänkskiva och vitvaror. Så kul att få nytt men ändå kunna återanvända det mesta av det gamla. Väldigt nöjd med all hjälp vi fått! Rekommenderar att ta hjälp av en köksplanerare för det är mycket man aldrig hade tänkt på själv!

27 augustus 2025

Hej Emma,

Åh vad härligt att ni är nöjda med Cassandra och Marbodal Kungsbacka, och likaså uppgraderingen av köket 😍 Stort tack för att ni tog er tiden att dela med er 😊

Ha en fin vecka!

Professionell säljare

Professionell säljare, snabb leverans, mycket nöjd med planlösningen som underlättar matlagning och ser trevligt ut. Hög kvalitet.

16 oktober 2025

Hej Berit!

Tack för att du tar dig tiden att skriva om din upplevelse, och det är väldigt trevligt att läsa att ni är nöjda både med er köksdesigner och resultatet 💫

Ha en fin vecka!

Väldigt nöjd & bra service

Väldigt bra service hela vägen. Vi köpte vårt kök av Marbodal Västra frölunda och kan varmt rekommendera den butiken! Vi är super nöjda med vårt kök.

26 maart 2026

Hej Vanessa!

Stort tack för ditt inlägg, och vad härligt att läsa att ni är nöjda med servicen ni fick av Västra Frölunda 🤩

Önskar en fin vecka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har köpt kök på Marbodal…

Jag har köpt kök på Marbodal Nybrogatan. Jättenöjd sen första bemötandet i butiken av Anna. Otrolig service och vi fick köket precis så som vi ville ha det. Det är nu färdigmonterat och klart av Marbodals snickare och vi är jättenöjda.

13 maart 2026

Hej Louise,

Vad härligt att ni är nöjda med både kök och Anna! 🤩

Tusen tack för att ni delar med er💫

Önskar en glad påsk! 🐥

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Drygt bemötande från ägaren på Marbodal Nybrogatan…

Drygt bemötande från ägaren på Marbodal Nybrogatan, verkar vara ett toxiskt företag och kultur.

19 maart 2026

Hej Filip,

Tack för ditt inlägg.

Det var väldigt tråkigt att läsa att du inte var nöjd med din upplevelse, och vi skulle väldigt gärna höra mer om den. Så om du har tid och möjlighet, skicka ett mail till kund@marbodal.com, och likaså om du har några som helst frågor eller funderingar.

Önskar en fin tisdag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Danderyds Camilla Rönnbäck gav oss …

Danderyds Camilla Rönnbäck gav oss stilsäkra tips om produktval inför inköp av nytt kök. Hon kunde Marbodals sortiment till 100 procent! Vilken inspiration!
Stockholms finaste utställning av Marbodalkök och bästa köksdesigner.

24 februari 2026

Hej Katarina,

Tack för det fina omdömet, och vad kul att du är nöjd med den hjälp du fått av Camilla! 😊

VI hoppas att ni ska trivas i ert nya kök 🌟

Ha en fin torsdag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan bara rekommendera Marbodal i alla…

Kan bara rekommendera Marbodal i alla avseenden! Mycket trevligt bemötande, snygga kök, goda miljöinsatser!

19 februari 2026

Hej Stefan,

Tusen tack för det fina omdömet, och vad härligt att du är nöjd!

Önskar en fin vecka! 😊

Stor varning

Stor varning! Köp aldrig från Marbodal!
Jag tycker dom har fina kök. Dom var så tillmötesgående, svara snabbt innan köpet var klart. MEN!
Vi hade många möten fram och tillbaka. Hon var hemma hos oss och tog mått och tittade. Hon fråga vad vi verkligen ville ha och jag tryckte hela tiden på vad jag ville, klart och tydligt. Går liksom inte att missa eller missuppfatta. Vi satt med när hon rita upp köket, gick igenom alla mått mm tillsammans. När vi var nöjda skulle vi skriva under och då var det bindande sa hon.
Hon vi hade på Marbodal sa tom, nu fick vi till ert önskemål. Men tyvärr var det inte så. Vi fick inte vår önska igenom visa det sig. Vilket är väldigt ledsamt då detta har kostat oss så mkt. Nu skyller hon på oss att vi inte läst igenom måtten, men det gjorde vi tillsammans med henne. Hon säger tom nu i efterhand att det inte alltid går att få igenom sin önskan. Mycket dåligt! Nu när jag klagar så tar hon inte ens emot det själv utan ger över till en kollega som inte alls varit med på mötena. Inte hört vad vi bestämt, inte varit hemma hos oss på ett hembesök mm. Nu ska han svara oss precis som han suttit med. Dom skyddar varandra och skyller på oss kunder.
Hon har gjort något fel, för jag har verkligen tjatat till mig min önskan medans hon från början inte tyckte det gick, men det går för vi hade det så, i samma mått i vårt gamla kök, så inga konstigheter. Jag klagar och klagar, får typ aldrig svar tillbaka nu mer och dom svar jag får är bara att allt ligger på kundens ansvar.
Så jag råder er alla. Fast dom har fina kök så köp inte från Marbodal. För blir det fel någonstans så får ni inte hjälp, utan då är det kundens fel säger dom bara. Han som nu tagit över när jag klagar säger att man ska sitta ner med dom och titta igenom måtten om man är osäker. Exakt det har vi gjort men vi får ändå ingen hjälp. Något har hon gjort fel, för när vi satt med henne innan vi skrev under, då var allt på sin plats och rätt. Nu i efterhand är det ändrat till det mått hon tyckte. Välj annan affär som finns där för sina kunder och som kan stå för sina egna fel utan att skylla på sina kunder.

Tillägg, fanns ingen svars knapp så svarar här.

När vi satt på plats och gick igenom allt tillsammans med henne, då stämde allt, vårt önskemål fanns där och vi var nöjda. Vi hade väl aldrig skrivit under något vi inte är nöjda med, det säger ju sig själva!
Varför hon inte tyckte som oss så är det ändå vårt kök. Kan hon inte göra det som vi vill så får hon säga det och ge över till någon annan. Vi ska väl inte få ett kök som hon tycker och betala för det. Det är vi som bor här och ska leva med det.
Men att vår önska fanns där från början och sen inte. Hur förklarar ni det?
Eftersom vi varit noga med vårt önskemål, gått igenom alla mått noga tillsammans på Marbodal så ska vi kunna skriva under hemma utan att något är ändrat i smyg. Vi gick igenom det i butik, så vi såg och hörde så allt fanns med som vi ville. Vi kan ju inte sitta hemma och gå igenom hennes jobb själva, vi kan tex inte rätta om det skulle fattas täckskivor, sockel i mått mm. Så att gå igenom med henne skulle ju vara säkrast och det är ju hennes jobb att kunna och en del av det man betalar för. Så varför har vi fått något vi inte vill sen? Hur kan kunden få leva med detta bara för att vi skrev under? Vi skrev under när allt stämde! Jag hade ALDRIG skrivit under om det skulle vara fel på mitt önskemål.
Detta är under all kritik att behandla kunder såhär.
Sen han som tagit över och pratar som att han vet. Han har aldrig träffat eller sett oss. Han har aldrig suttit med på några möten. Så att han ska prata som att det är vi som gjort fel är ju så skrattretande. På mötena satt jag, min man och hon som jobbar där. Ingen mer. Vi vet vad vi kom överens om och ingen annan.
Har man gjort fel så har man, man ska bara stå för det. Och det är inte klokt att hon inte kan erkänna utan låta en kund få ta smällen hon orsakat.
Så alla som funderar på kök, köp aldrig från Marbodal.

13 januari 2026

Hej Camilla,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att ert kök inte blivit som ni hade förväntat er och har förståelse för att situationen känns frustrerande.

Eftersom köket planerats och köpts via den aktuella Marbodal-butiken är det också där ärendet behöver hanteras vidare, vilket vi förstår är pågående baserat på ditt omdöme.

Vi har förståelse för att det kan upplevas som otillfredsställande när man inte delar samma bild av vad som avtalats, men de handlingar som godkänts och signerats ligger till grund för beställningen.

Vi tar din feedback på stort allvar och beklagar att du upplever att kommunikationen inte motsvarat dina förväntningar.

Vänliga hälsningar
Marbodal

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kvaliteten ser bra ut men företaget är…

Kvaliteten ser bra ut men företaget är extremt dåligt på kommunikation och leveranser med många misstag och osäkerheter.

2 december 2025

Tack för ditt inlägg.

Det var tråkigt att läsa att du har haft den upplevelsen, och det är absolut så vi vill att du som kund ska känna.

Har du några frågor eller funderingar som vi kan hjälpa till med, kontakta oss på kund@marbodal.com

Önskar dig en fin fredag,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Började bygga köket i slutet av augusti…

Började bygga köket i slutet av augusti 2025. Färdigt 25 november 2025. Katastrof bemötande. Marbodal i Sickla, inte att rekommendera. Den 7/10 slutbesiktning, hälften av lådor och luckor hade inte levererats. En lucka i taget. Kommunikation borde Marbodal lära ut till deras butiksinnehavare. Någon typ av ersättning utlovades, den har det varit tyst om.

25 november 2025

Hej Lena,

Tack för ditt inlägg.

Det var tråkigt att läsa att ni fick vänta extra på luckor och lådor innan ni kunde färdigställa ert nya kök, detta beklagar vi. Vi hoppas att ni idag är nöjda med resultatet, även om resan dit tog längre än planerat.

Jag ska ta detta vidare, och har ni några andra frågor eller funderingar så får ni gärna kontakta oss på kund@marbodal.com

Ha en fin onsdag,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag behövde byta ut min Siemens spis

Jag behövde byta ut min Siemens spis. Siemens hänvisade mig till deras två återförsäljare i Sverige: Marbodal och Ballingslöv. Jag kontaktade Marbodal via deras websida (som var enda sättet att få kontakt med dem). Jag fick ett snabbt svar där det stod att de skulle kontakta mig så snart som möjligt. Efter en vecka utan svar köpte jag spisen hos Ballingslöv. Detta är nu 4 veckor sedan och jag har fortfarande inte blivit kontaktad av Marbodal.

10 november 2025

Hej Anders,

Tack för ditt omdöme.

Detta låter märkligt och är inte alls den svarstid som vi vanligen har. Har du tid och möjlighet får du gärna skicka information om vilken butik du kontaktade så att vi kan undersöka detta, alt. vilken e-post du skickade från om det var oss centralt du skickade till.

Ha en fin fredag,

Mvh Amanda Marbodal

Nöjd kund!

Valde marbodal efter besök hos dem i Frölunda. Kristina gav ett tryggt och proffsigt intryck. Löste så alla komponenter fick plats och gjorde oss nöjda. Allt har fungerat utan problem. Valde ett kök i färg Sand. Så snyggt det blev! Tack för bästa hjälpen😀😀

4 november 2025

Hej Janne!

Tusen tack för din fina feeback, och vad kul att höra att ni är nöjda med både kök och köksdesigner 🤩

Hoppas att ni ska trivas i ert nya kök, och ha en härlig onsdag! 😊

Dålig kvalitet

Dålig kvalitet. Redan efter två år började de komma sprickor i skåpsluckor under diskho. Tål inte vatten fick vi till svar

25 oktober 2025

Hej Elisabeth,

Tack för ditt omdöme.

Det är tråkigt att höra att du fått sprickor i dina luckor.
Det är inga köksluckor som mår bra av fukt/väta, och vid vattenspill är det rekommenderat att torka upp detta med en torr trasa. Om det skulle uppstå stötar/hack eller liknande så är det också viktigt att fylla i med bättringsfärg så att man hindrar fukt från att tränga in.

Jag länkar till vår skötselanvisning här:

Har du frågor eller funderingar så finns vår kundservice på kund@marbodal.com

Önskar dig en fin vecka,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde kök 2023 med Löfte om 6…

Beställde kök 2023 med Löfte om 6 veckors leveranstid! Fortfarande den 23 oktober 2025 är köket inte klart. Det tog över ett halvår och ca 20 leveranser innan det såg ut som ett kök. Då hade flera luckor lacksläpp etc vilket Marbodal efter över ett år kom och tittade på och kom fram till att detta ska bytas ut. Sen kommer leveransen och flera luckor/fronter är märkligt nog i ett sämre skick! Väntar fortfarande på det nya kök jag beställt. Jag har skickat otaliga bilder och gjort allt det Marbodal efterfrågat. Det låter som att det ska hända något men inget händer! Du behöver inte svara Amanda (på Marbodal) för du gör ju inget åt det...

Som svar på ditt mail Amanda.
Nej för ni hanterar inte det som kommer in via mail och ni svarar inte heller köksdesignern. Ni har en ny fabrik och är ett stort företag vad är bekymret? Hur svårt kan det vara att tillverka en front eller lycka? Hur kan detta fortfarande ligga kvar hos en designer i 2 år så de inte kan avsluta? När blir det erat ansvar? Vi är en barnfamilj. Vem vill ha ett kök med dålig lack?

23 oktober 2025

Hej igen Olof,

Jag kan inte se att du väntar på något i dagsläget så här får jag hänvisa dig till till din köksdesigner.

Vad jag kan göra som konsumentservice-support är att informera berörda parter om vad du skickat in/din situation så som fabrik samt bistå med information till dig som kund. Jag förstår att det hade varit önskvärt att jag hade kunnat hjälpa till med ytterligare påverkan och det hade även jag tyckt, att du fått vänta på att färdigställa ditt kök inte kul för någon part. Fabriken arbetar alltid så fort de kan, det är ingen som gynnas av försenade produkter eller att du som kund inte är nöjd med din upplevelse.

Skulle du vilja ha återkoppling på något, eller kommer på något annat, så hänvisar vi till kundmailen.

Ha en fin torsdag,
Amanda, Marbodal

Bad experience with Marbodal

Marbodal Malmö Svågertorp:
My current kitchen is from Marbodal and I chose them mainly for the design. Unfortunately, the design turned out disappointing, the product quality feels average . honestly, no better than IKEA. On top of that, you pay almost triple the price.

The worst part is the service: they don’t answer emails, they ignore follow-up questions, and the staff are neither helpful nor professional. Overall, not recommended

Edit: Nothing has changed in the company. They contacted me only to ask what the problem was. Even after I explained that the issue was on their side, they still asked how they could help , when in reality, they were the ones ignoring emails, neglecting customers, and failing to respond. What they truly need is help to fix their company culture so it meets basic human and international ethical standards.
I don’t mind paying more for quality, but when the service is poor and the product quality is no better than others, at the very least you expect good service and clear answers. Instead, you just end up feeling foolish for paying extra. That’s why still, I cannot recommend Marbodal to anyone.

8 september 2025

Hi Kevin,

Thank you for your review.

We're very sorry to read that you're not satisfied with your experience with us, and would really appreciate if you could send us more information and details about what you're disapponted with regarding the design, and also your unanswered questions, to kund@marbodal.com.

Have a nice day,

Best regards,
Amanda at Marbodal

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Otroligt dåligt hålborrade stommar, skador etc.

Otroligt dåligt hålborrade stommar. . Fragment av på laminat. Ser sekundära ut. Smutsigt vid leverans. Dåligt emballerat och över 20 lackskador. Delar saknas. Lång väntan på ersättning och nya delar. Köket levererat 2 Sept. Ännu ej komplett och förväntas bli komplett siste Oktober. Sorgligt på ett kök som är nytt och mer åt premium-hållet än Ikea/Kvik. Mycket fint bemötande i butik och mycket hjälpsam personal där. Snygg design och bra kvalitet, men det förväntar man sig map pris. Bristande i fabrikation och logistik är problemet!

2 september 2025

Hej Paul,

Tack för ditt inlägg.

Det var inte kul att läsa att du har haft problem med levererade produkter, men jag tror och hoppas att du tagit kontakt med din köksdesigner om detta så att det kan åtgärdas, så ska det givetvis inte vara.

Har du några frågor eller funderingar kring din order får du gärna ta kontakt med vår kundservice på kund@marbodal.com.

Tack för att du tar dig tiden att lämna feedback.

Ha en fin onsdag!

Välj inte kök från Marbodal

Hade vi vetat vad vi vet nu hade vi ALDRIG valt ett kök från Marbodal. Vi beställde i feb och vi väntar fortfarande på de sista luckorna och det ända svar man får är:

"Vår fabrik arbetar så fort de kan för att få ut de kvarvarande produkterna så att du kan färdigställa ditt nya kök.

Har du några som helst funderingar, kontakta oss gärna på kundXmarbodal.com.

Ett svar som jag inte har någon som helt nytta av!
Välj en annan leverantör om ni vill ha ett kök inom rimlig tid.

Trodda att vi skulle få en leverans idag men istället kom ett stort paket men några små vita plastpluggar som vi inte ens vet vad vi ska ha till. Miljötänk är skrattretande med tanke på att dessa plupparna skulle man kunna skicka i en tändsticksask och inte med en stor DHL-lastbil.

3 oktober 2025

Hej Mathias,

Tack för din recension.

Det är tråkigt att du inte känner att du har någon nytta av tidigare svara. Skulle det vara så att du har frågor så är det din köksdesigner eller vår kundservice som du kan vända dig till.

Vad gäller våra transporter så planläggs dessa med miljön i åtanke på så vis att man lägger upp rutterna så effektivt som möjligt, men förstår att det kändes tråkigt att endast få plasttillbehör.

Tack igen för att du tar dig tiden att lämna oss feedback.

Ha en fin vecka,

Var är mina skåpsluckor?

Var är mina skåpsluckor?
Är ni på riktigt ett företag som säger sig värna om miljön när ni skickar ett par luckor i taget?
Bedrövliga leveranser samt usla uppdateringar. Med tanke på recensionerna på trustpilot hade jag valt ett annat företag

24 september 2025

Hej Åsa,

Tack för ditt inlägg och för att du tar dig tiden att lämna oss feedback.

Det är väldigt tråkigt att läsa att du fått vänta på skåpluckor, det är inte upplevelsen vi vill att du som Marbodalkund ska ha.

Har du några som helst funderingar, kontakta oss gärna på kund@marbodal.com.

Önskar dig en fin torsdag,
Amanda, Marbodal

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.