Udsigten flot meeeen. Havde booket 2 nætter på Superior-dobbeltværelse med søudsigt og ekstra plads, men det første der møder os er to store klodsede gæstesenge stablet op ad den ene væg med senge... Toon meer
Skøn udsigt fra værelset, der desværre var nusset og lidt nedslidt. Altanen var ikke rengjort. Sengene var ubehagelig bløde Man skal ikke komme til sent til aften buffeten, da maden var kold og... Toon meer
En grå og trist periode i midten af december kan være noget af en udfordring. Især når man beskæftiger sig med turister ol. Maribo var som by og turistmål stærkt udfordret i disse dage. Men Hotel... Toon meer
Der manglede et skab med hylder til tøj og andet. Havde været rart med et lille køleskab. Der kørte en maskine/ventilator, natten og morgen, ved ikke om dagen/aften, var ikke hjemme., en tung... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hotel Søpark har den mest fantastiske belligenhed. Med direkte adgang til Naturpark Maribo Søerne og som nabo til den historiske klosterby og domkirken, er man alligevel kun et øjeblik fra jernbane og motorvej. En unik placering - uanset hvilke oplevelser du ønsker
Vestergade 29, 4930, Maribo, Denemarken
- soepark@millinghotels.dk
- www.maribo-soepark.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hotel Maribo Søpark giver lyst til endnu et besøg
Hotel Maribo Søpark ligger smukt direkte ved Maribo Sø og samtidig centralt i Maribo. Betjeningen såvel i receptionen som i restauranten er behagelig og imødekommende. Maden er både alsidig og velsmagende men til en rimelig pris.
Når jeg ikke giver 5 stjerner, skyldes det, at i hvert fald mit værelse (nr. 120) og især badeværelset trænger til at blive renoveret og udstyret, som det forventes af et hotel i den klasse, som jeg synes, at Hotel Maribo Søpark hører til.
Alt i alt glæder jeg mig til at vende tilbage.
Godt hotel med venligt personale og god udsigt.
Enkelte mangler / irritationsmomenter:
1) Værelset / altanen og især en del af inventaret (skrivebord) virkede noget ramponeret.
2) TV var stillet så mørkt, at man intet kunne se, og der var tilsyneladende ikke noget at gøre ved det vha. fjernbetjeningen. Påpeget i receptionen uden resultat.
3) Den ene sengelampe viste sig ikke at virke.
service helt i top
efter to overnatninger kan jeg varmt anbefale besøg på dette hotel
dejligt og venligt personale, samt en fantastisk beliggenhed med en
pragtfuld udsigt over Maribo sø, et sted man gerne vil besøge igen.
Skønt ophold
Vi havde købt en "deal" indeholdende to overnatninger, morgenmad, eftermiddagskaffe m/kage og 3-retters menu. Vi havde for 600 kr. opgraderet os til en juniorsuite med spabad på værelset. Vi fik det skønneste værelse med udsigt over Maribo sø.
Den ene eftermiddag var det fantastisk vejr - Jamen så serverede de da bare vores kaffe og kage på vores egen altan.
Super lækker mad hver aften og fornuftige portioner.
Alt i alt var vi super tilfredse og havde tre skønne dage i Maribo
Middagen blandet oplevelse
Forret OK.
Hovedret ganske kedelig !!
Efterret god.
Servering meget venlig !
Vinmenu SUPER !
Superophold ved søen
En dejlig weekend på Hotel Maribo Søpark.To dage med en masse gode indtryk,lækker mad og mulighed for at vælge nogle gode vine til en fornuftig pris.Ophold købt som spotdeal,det var en stor fordel,da indholdet var mere omfattende,end hvis man havde taget et almindeligt weekendophold. Vi opgraderede til bedre værelse. ( det var prikken over opholdet ) Kan kun anbefales.
Hvorfor tage til udlandet !!!
En meget positiv oplevelse. Vi havde fortalt andre at vi skulle til Maribo og kunne fornemme et 'hvem søren tager til Maribo'. Ja det var vi ihvertilfælde meget glade for at vi gjorde. Pragtfuld hotel med mad og drikke som var helt i top og betjening til 5 kokkehuer. Udsigt til den dejlige Søndersø med et rigt udvalg af ørne og andre flotte vildfugle. Vi havde desværre ikke taget en kikkert med. Man kan godt forestille sig hvor dejligt der også vil være om sommeren med små både til de mange øer og udsigter.
Vi hørte at man også må grille på øerne om sommeren. Der skal vi da ned igen en gang når det er sommer.
Første klasses miniferie
Godt hotel- første klasses betjening-søde og hjælpsom personale-alle tiders køkken. Kunne dog godt tænke mig lidt bedre tv i tilfælde af dårligt vejr For.eks..Dansk undertekst på tysk tv og der mangler tv2
Ellers er alt perfekt.
Når det er -6 grader, så tænder man for varmen inden gæsterne ankommer. Værelset/ gangen var hunde koldt, og Vi vidste ikke at man selv skulle skrue op for radiatoren.
Det var et fint hotel, men DER VAR KOLDT PÅ GANGEN, I ELEVATOREN OG PÅ VÆRELSET, da vi ankom.
Fredag aften var det hyggeligt at spise i resturanen, for der var der tid til at nyde maden, lørdag var der et stort selskab, så der var hotelles gæsters mad nærmest på samlebånd, vi fik 2 retter som var serveret og spist på under et time, det er ikke i orden.
Det var skønt at få wellness, og det var det varmeste sted på hotellet. Fint at man skal møde op i badekåbe, men så skal der ikke være så koldt på gangen at pingvinerne står og fryser.
BELIGGENHEDEN
BELLIGENHEDEN ER PERFEKT TIL MARIBO SØ,MADEN KUNNE IKKE FÅS
BEDRE,VÆRELSET VAR FINT,VI HAVDE IKKE UDSIGTEN,PRIS OG
KVALITET HÆNGER SELVFØLGELIG SAMMEN.SERVICEN OPLEVEDE VI
VAR RIGTIG GOD. DET ENESTE LILLE MINUS VAR INGEN TV 2,KUN FORDI
VI VAR SÅ UHELDIGE AT VÆRE I MARIBO UNDER EUR. MESTERSKABER I
HÅNDBOLD,VI OVERLEVEDE.
DET ER IKKE SIDSTE GANG VI BOOKER OS IND PÅ MARIBO SØPARK.

Antwoord van Hotel Søpark
Ett flott danskt hotell precis vad man önsker sig
Allt var perfekt.
Rummet var mycket bra. Stort ,fin utsikt,underbart badrum m.m.
Maten i restaurang mycket bra.
Morronmad perfekt. inte för mycket och inte för lite
Lækker mad og pæne værelser
Pæn modtagelse og god service.maden var ualmindelig veltillavet og velsmagende.den bestilte 1/2 flaske vin kom i karaffel,så om det var den vi havde bestilt ved vi ikke.
Værelset var pænt og fungerede godt,bortset fra at det havde været ønskeligt om vi kunne regulere opvarmningen,idet vi følte det var for koldt for os(-2 grader udenfor).
M.v.h. Jørn frederiksen

Antwoord van Hotel Søpark
super fantastisk dejligt ophold
Sjældent har jeg følt mig så godt behandlet. Vi blev opgraderet til en suite, på trods af at vi havde to hunde med. Maden var virkelig lækker og servicen var helt i top, vi kommer der gerne igen.
En perle i udkantsdanmark.
Maribo var som by og turistmål stærkt udfordret i disse dage.
Men Hotel Maribo Søpark klarede udfordrngen og bestod med glans. Professionel modtagelse, gode værelser, fin mad, vin og service. Vi kommer gerne igen.
Super godt nytårs arrangement
Igen i år var det et godt nytårs arrangement, specielt også fordi musikken ikke sluttede kl. 02.00 som det ellers var planlagt..... husk det Hotel Maribo ;-)
God stemning men et nedslidt hotel
Dejlig beliggenhed, skøn udsigt men et meget nedslidt og misligeholdt hotel.
Morgenmaden var meget ordinær/ kedelig og intet personale til spørge om særlig forplejning.
VH
Super dejligt hotel - skøn beliggenhed - god mad og fin og servicemindet betjening
Det kan vist næsten ikke siges bedre end i denne overskrift. Kommer gerne igen!
Fint Hotel - kan anbefales til afslapning
Fint Hotel, Super morgenmad, flotte omgivelser,venligt personale.
vi havde et dejligt ophold
Vi havde en rigtig god oplevelse! Eneste minus var at hotellet trænger til en god update i restauranten, det er ret gammeldags rent indretningsmæssigt. Stort set kun ældre mennesker, men meget behageligt sted at være!
Dejligt afslappende
Super lækker hotel - ærgerligt at byen er lidt død!
Personalet er meget søde og hjælpsomme. Værelserne skønne, især ud mod søen. Kan varmt anbefales, hvis man trænger til at få batterierne laddet op!
Lees meer over geverifieerde reviews.