Eerlijke prijs mooie meubelzaak raad zeker andere aan ik heb zelf een boxspring gekocht en spiegel gelijk een afspraak gemaakt om te leveren ik hoef niet 6 of 8 werk te wachten bedankt marka wonen... Toon meer

Wat een prachtige service! Super behulpzaam en alles is snel geregeld. Goede communicatie en hebben mij enorm geholpen om alles zo goed mogelijk uit te kiezen! Binnen 3 weken kreeg ik zowel de bank... Toon meer

4,4

Uitstekend

Vandaag ik heb voor mijn dochter leuk…

Vandaag ik heb voor mijn dochter leuk boxspring gekocht 12 juni ga ze leveren. Medewerkers was zo vriendelijk prijs was ook heel er goed ik kan gerust raade aan de mensen marka wonen top .bedankt Marka wonen@
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 mei 2026

Ik beveel deze meubelzaak ten zeerste…

Ik beveel deze meubelzaak ten zeerste aan. In 2024 heb ik hier een bed aangeschaft en de kwaliteit is uitstekend gebleken. Vervolgens heb ik in maart 2026 een matras van 200x200 cm gekocht. Indien u een bed heeft met afwijkende afmetingen, is dit een zeer geschikte leverancier. Bovendien was het personeel uitermate vriendelijk.

7 april 2026

Ik ben zeer ontevreden over deze…

Ik ben zeer ontevreden over deze meubelzaak. Er werd totaal geen hulp of advies geboden en de service was slecht. De winkel maakte bovendien geen verzorgde indruk; het leek meer op een oud magazijn dat al jaren niet is gerenoveerd. Voor klanten is dit absoluut geen prettig of representatief gezicht. Zeker geen aanrader.

12 september 2025

Eerlijke prijs

Eerlijke prijs, vriendelijk top zaak! Raad zeker andere aan om daar hun meubels, bedden en banken te gaan kopen. Verkoper was zeer vriendelijk (Ibrahim) en eerlijk. Altijd netjes contact mee gehad over de status van de bestelling.

10 juli 2025

Wat een prachtige service

Wat een prachtige service! Super behulpzaam en alles is snel geregeld.
Goede communicatie en hebben mij enorm geholpen om alles zo goed mogelijk uit te kiezen! Binnen 3 weken kreeg ik zowel de bank als mn mooie bed binnen en ook nog is de laminaatvloer. Groot dank aan Ibrahim!!! We houden zeker contact!

12 februari 2025

Ons bank verkocht aan een ander

We hadden een bank gereserveerd en vooraf al betaald (achteraf gezien niet slim). Er was een bezorgdatum gekozen, geen tijdstip want dat was lastig in te schatten.

Dag van bezorging was ik vanaf 9 uur aanwezig in het huis (wordt nog gerenoveerd). Na 3 uurtjes toch maar gebeld en gevraagd of ze een tijdstip konden geven. Ze zeiden tussen 6 en 8 uur savonds, ons adres zouden zd als laatst pakken, nou prima, begrijpelijk omdat ze voor ons in Zoetermeer moeten zijn.

Uur later wordt ik gebeld en wordt gezegs dat de bank die ik had gereserveerd is, ergens anders is geleverd en een nieuwe zou ik dan na 2 weken kunnen bestellen want dan is er weer voorraad. Grap is dat ze tegen mijn man een ander verhaal vertelde en hij binnen een week weer voorraad zou zijn. Leugens na leugens dus.

Ik neem aan dat als je een bank in een magazijn hebt staan, die gereserveerd is voor een klant, dat hier toch wel een formulier of wat dan ook aan hangt zodat medewerkers weten dat de bank al is betaald en gereserveerd??

Nooit hier iets kopen aub, weet zeker dat die ene goede revieuw die hier tussen staat door hun zelf is geplaatst want voor de rest zie ik alleen maar slechte recensies dus dat zegt al genoeg.

Ze willen ook geen gekd teruggeven. Het is maar dat de medewerker met wie mijn man aan de telefoon was heeft gezegd dat hij geld terug zou krijgen, aanwezig was op de dag dat mijn man terug ging. Anders had ik 900 euro weggegooid.

7 oktober 2024

super netjes geholpen dikke 10

werdt keurig geholpen ,samen gekeken wat de mogelijkheden waren om de bank op maat te laten maken super,bank is netjes geleverd op de afgesproken datum super kan niet anders zeggen ,bank zit geweldig en ben zeer tevreden een dikke 10 . zeer goede kwaliteit en zeker prijs kwaliteits verhouding .

25 juli 2024

Wat een drama met deze mensen!!!

Wat een drama met deze mensen!!!
Alles ging fout vanaf het moment dat ik mijn geld aan hun gaf. De levering ging fout. Als ik ze ging bellen over mijn situatie of ze namen niet op of lieten ze mij 15 min wachten en dan ging ze ophangen en als ik uiteindelijke kreeg ze te pakken zeiden ze dat ze me terug zouden bellen maar dat deed ze niet. Ik kreeg echt Stress van deze bedrijf! Mijn advies is NOOIT zaken met deze mensen te doen!!! Voor de eerste keer in mijn leven schrijf ik een negatieve review over een bedrijf!

11 augustus 2023

Dit bedrijf zijn vieze oplichters

Dit bedrijf zijn vieze oplichters. Ze verkopen waardeloze producten en geen enkele service. Je moet bij de deur afrekenen en als de spullen binnen zijn zijn de bezorgers als hazen vertrokken. Ze willen geen geld teruggeven wanneer de spullen beschadigd zijn. Ik heb 3 artikelen gekocht bij hun en alle 3 artikelen zijn beschadigd en ben nou maanden aan het vechten met hun om mijn geld terug te ontvangen wat waarschijnlijk via de rechter moet gaan en de geschillencommissie NOOIT en NOOIT iets bij dit bedrijf kopen.

2 maart 2023

Waardeloze zaak

Als je jouw centen waardevol genoeg vind blijf je hier ver vandaan. Na aankoop bank en stoelen erachter komen wat voor waardeloze kwaliteit ze werkelijk zijn. Bank die beschadigd geleverd wordt. Stoelen waarvan de leuningen los hangen en wieltjes die afbreken. En na je klacht krijg je een mail dat er geen garantie wordt gegeven op stoelen waar je een vermogen voor heb betaald. De dingen die in mijn hoofd spelen wat ik met deze mensen wil doen kan ik maar beter voor mij houden. Ze verdienen niet eens 1 ster.

6 mei 2021
Reviews in alle talen tonen. (26 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken