2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,9

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Vær opmærksom, hvis du overvejer at handle her

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse af Hansen Dekoration efter en meget skuffende handel. Jeg kan nu se, at hjemmesiden/virksomheden fremstår under navnet Martin-Boutique, og derfor vil jeg også dele min oplevelse her, så andre kunder er opmærksomme.

Jeg købte en JustiGrace-justitsstatue, som viste sig at være markant dårligere end den, jeg tidligere havde købt. Den var lettere, mindre massiv, så anderledes ud end produktbillederne og havde blandt andet en skæv vægt.

Efter reklamation blev der sendt en ny statue, men den var desværre magen til den første.

Jeg bad flere gange om at få hele beløbet tilbage, men det ville man ikke. Til sidst accepterede jeg et tilbud om 50 % refundering, fordi det trods alt var bedre end ingenting. De 50 % har jeg dog aldrig modtaget.

Det er virkelig ærgerligt, for jeg havde tidligere været glad for at handle hos dem. Jeg føler mig efterfølgende både dårligt behandlet og snydt.

Jeg ved ikke, hvorfor virksomheden nu fremstår under navnet Martin-Boutique, men jeg synes, potentielle kunder bør kende til min oplevelse, før de handler.

Jeg kommer personligt ikke til at handle her igen og vil anbefale andre at være meget forsigtige.

9 september 2026

SNYDEFIRMA - køb ikke herfra

Firmaet gik tidligere under navnet Hansen Dekoration, som har mange dårlige anmeldelser.

Her er min oplevelse:
SNYDEFIRMA. KØB IKKE VARER DER

Jeg bestilte to lamper til over 1.000 kr, og da de ankom var det ikke dem, jeg havde købt men nogle, der ifølge deres hjemmeside koster 150 kr. stk.

Efter en lang dialog med deres chatbot, hvor de blev ved med at påstå, at jeg havde modtaget de lamper, jeg havde bestilt, krævede jeg at sende dem tilbage og få pengene retur. Det var da også helt ok. Jeg skulle bare sende dem til en kinesisk adresse på min regning. Alternativt kunne jeg få 30 % rabat på mit køb. Det endte jeg med til sidst at sige ja til bare for at få dækket lidt af skaden. De penge blev overført. Det er også det absolut eneste pæne af sige om oplevelsen.

Det endte med, at vi betalte 700+ kr. For lamper til 300 kr.(de forkerte). Vi mistænker, at det er en del af deres taktik.

Vi kan efterfølgende konstatere, at det ikke er en dansk hjemmeside, men en hollandsk, der sælger kinesiske produkter.

Jeg kan nu se, ar firmaet er lukket og nu går under navnet "Martins boutique".

8 november 2025

Is dit jouw bedrijf?