En skøn butik at gå rundt i, fandt lige nøjagtig det sofasæt som jeg har været på udkik efter. Vi fik det leveret en uge senere af 2 chauffører som var venlige og meget hjælpsomme
At jeg fik mine møbler leveret. Dog var leveringen noget rod. Jeg fik besked om at mine varer skulle leveres om morgenen, og chaufføren havde fået besked om at de skulle leveres om eftermiddagen.
Bedrijf heeft geantwoord
To friske unge mænd har både leveret og samlet vores nye møbler. Alt blev gjort yderst professionelt og effektivt - simpelthen til UG 👌
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte og betalte 2 madrasser, og blev lovet en leveringstid på et par uger. Det blev fint overholdt, og dagen før leveringen fik jeg advis på sms om omtrentlig tidspunkt. De to tunge pakker... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Meubelwinkel
- Beddenwinkel
- Decoratie- en interieurwinkel
- Tuinmeubilairwinkel
- Woonkamermeubilairwinkel
- Matrassenwinkel
Geschreven door het bedrijf
Besøg vort møbelunivers med faguddannet personale en af landets største Skovby og Stressless afdelinger samt stort design- og søvncenter. Vi har 10.000 m2. udstilling med spisestuer, læder- og stofsofaer, designafdeling, havemøbler, 1200m2 søvncenter, alt i brugskunst, tæpper og lamper. Alt fra Carpe Diem, Dunlopillo, Jensen senge, HAY, UMAGE, WOUD, AUDO, Farstrup, Klim, Bruno Mathsson, Søren Lund, MUUBS, Cane-Line, PBJ, Andersen, Skipper, Stouby, Nielaus, Stressless, GAZZDA, Brainchild, Skovby, Tempur, Hjort Knudsen, Handvärk og mange flere samt alt fra ILVA.dk. Vi bringer jeres nye møbler til døren hver uge fra Aarhus til Skagen og resten af Danmark med egne chauffører eller GLS. Fri fragt brugskunst ved køb over kr. 499,-. Besøg også MAX Outlet, Hadsundvej 54, 9575 Terndrup med alt i møbler og boligtilbehør til outletpriser. Egen import af amerikanske La-Z-Boy lænestole og sofaer. Book vores indretningsarkitekt, hvis du har brug for hjælp til indretningen. Egen erhvervsafdeling til både store og små virksomheder. Kontakt Brian Tonnisen på erhverv@maxjessen.dk eller 22193364. Åbent alle dage (undtaget helligdage) Se mere på www.max-Jessen.dk eller følg os på Facebook & Instagram. Flere spørgsmål: Kontakt os på 98335333 eller terndrup@maxjessen.dk.
Industrivej 2, 9575, Terndrup, Denemarken
- terndrup@maxjessen.dk
- www.max-jessen.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk service hos Max Jessen
Vi var ude at købe en loungestol søndag d. 19/04. Det er sjældent i dag, at man får så god en service, både i butikken og da stolen skulle leveres. Kæmpe anbefaling herfra!

Antwoord van Max Jessen A/S
Det var en skuffende omgang at besøge…
Det var en skuffende omgang at besøge jer, jeg skulle have et spisebord med stole og en havesofa. Blev ret hurtigt fortalt at jeg nok lige skulle kigge i outletten og så var det nok nemmere jeg selv gik rundt i butikken også kunne jeg bare spørge efter hjælp. Behøver jeg sige, jeg gik med det samme og har handlet et andet sted.
Hvis man vil drive forretning og ikke bare webshop, så skal man også yde en service for de kunder der kommer i butikken.
Svar på jeres svar, vi kom aldrig til at snakke om havemøbler, da medarbejderen synes jeg skulle se på spisestole dernede, i stedet for at vise hvad I havde og tale det bord ned, som jeg faktisk var interesseret i fordi det ikek var massivt træ. Jeg snakkede med jer i telefonen og blev lovet, man blev vejledt rundt i butikken og ikke bare ladt i stikken.

Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Vi købte en sofa hos jer som desværre viste sig at være et fejlkøb. I den følgende proces oplevede vi kun at personalet var forstående, hjælpsomme og løsningsorienterede.
Vi fik leveret en anden sofa, og i samme ombæring tilbud om at den fejlkøbte sofa bare blev taget med retur. Det synes vi er fantastisk god kundeservice og vi er meget taknemmelige for jeres forståelse for vores problemstilling.
Det er ikke sidste gang vi har handlet hos jer👌

Godt forløb
En meget betryggende oplevelse at handle hos jer.
gode kvalitetsmøbler god mailkontakt i forløbet :-)

Antwoord van Max Jessen A/S
Super god service og hjælp i butikken
Super god service og hjælp i butikken, vi køber alle vores møbler hos Max Jessen fremover, stort og lækkert udvalg i butikken, man føler sig virkelig velkommen når man kommer der. Kan klart anbefales 😀😀😀

Antwoord van Max Jessen A/S
Lidt længere leveringstid end opgivet
Lidt længere leveringstid end opgivet, men varerne kom, og de var godt emballeret, hvilket jeg var spændt på, da det var en udstillingsmodel, jeg havde købt. God oplevelse.

Jeg købte en sofa.
Jeg købte en sofa.
Nemt og overskuelig at handle online.
Gode beskrivelse af sofaen. Og sofaen lever fuldstændig op til mine forventninger.
Jeg vil helt sikker handle hos Max Jessen igen.

Antwoord van Max Jessen A/S
Bestilte vores "julegave" for 2 dage…
Bestilte vores "julegave" for 3 dage siden. Fik ordrebekræftelse og alt var godt....troede jeg. I dag modtager jeg så en mail, der meddeler at min ordre er annulleret, da de ikke har varen. Ikke noget med, at tilbyde noget tilsvarende. Bare ANNULLERET !! Varen står dog stadig på hjemmesiden.
Godt så, jeg finder mine varer et andet sted. Det var så både første og sidste gang, jeg bestilte her.

Kig forbi Terndrup!
Kan klart anbefales …
Flot sortiment og personlig og tryg service.

Lazy boy
Min kusine som modtog stolen skrev at alt var perfekt. Jeg var også meget tilfreds med at det var muligt at ændre personen der modtog stolen meget nemt.

God hjemmeside
God hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering.
Kæmpe udvalg, til fornuftige priser.

Mega god leveringsservice
Mega god leveringsservice. Jeg var ikke hjemme og havde glemt at give tilladelse til at møblerne måtte stilles foran døren. Jeg ringede til chaufføren og han var så imødekommende og omlagde sin rute, så jeg alligevel fik leveret mine møbler senere samme dag🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Antwoord van Max Jessen A/S
Jeg er bare så glad for mine nye stole…
Jeg er bare så glad for mine nye stole synes det er en god kvalitet til en god pris