mcdaekonline.dk Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Her er masser af dæk på lager, stort udvalg og markedets bedste priser. Men det irriterer mig, at jeg de sidste par gange ikke har kun et betale direkte med f.eks Visakort. Betalingen har ikke kunnet... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

havde bestilt 2 dæk på nøjagtig samme tid og angiveligt skulle de begge være på lager. Det ene dæk kom efter 3 hverdage hvilket er meget rimeligt. Det andet dæk derimod sidder fast på 7'ende hverdag..... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har købt flere gange hos mc daekonline. Ok priser, men dækkene er ofte gamle. Det jeg lige har modtaget er produceret for 10 måneder siden. Et mc dæk er optimalt når det forlader fabrikken og mist... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Motorwinkel
  2. Bandenwinkel

Over mcdaekonline.dk

Geschreven door het bedrijf

Mcdaekonline.dk er ikke kun din personlige online specialist i motorcykeldæk i alle mærker, størrelser og prisklasser, men tilbyder også et bredt udvalg af slanger, fælgbånd og mousse. Vi imødekommer også særlige ønsker som ekspreslevering eller dæk med en aktuel DOT – og det hele til en skarp pris.

Hurtighed er nøglen hos Mcdaekonline.dk: direkte fra nettet og ud på vejen! Selv i højsæsonerne om foråret og efteråret sikrer vi hurtig levering takket være vores enorme lagerbeholdning.

Vi tilbyder et enestående udvalg inden for følgende kategorier:

Mcdaekonline.dk er en tjeneste fra Delticom AG, som driver online dækbutikker i mere end 40 lande og har været på markedet i over 25 år.

Vores webshop er TÜV-certificeret og tilbyder en sikker shoppingoplevelse med flere betalingsmuligheder.

Selv efter dit køb får du en fremragende service takket være vores omfattende netværk af monteringspartnere.

Du kan nemt vælge at sende dine nye dæk direkte til din montør under bestillingsprocessen.

Kundernes anmeldelser taler for sig selv: høj tilfredshed med vores service, hurtig levering og kvalitetsprodukter.

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er nemt og uden problemer at…

Det er nemt og uden problemer at bestille dæk, som kommer som beskrevet

16 augustus 2024

Kære Erik Dalgaard,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt bestillingsprocessen nem, og at dine dæk kom som beskrevet.

Vi ser frem til at betjene dig igen. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Bedste pris på netop det dæk jeg søgte.

8 augustus 2024

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og prisen på dine dæk.

Vi ser frem til at betjene dig igen. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik købt et forkert blev bytte uden…

Fik købt et forkert blev bytte uden problemer nyt leveret hurtigt

17 juli 2024

Kære Munch,

Tak for din feedback!

Jeg er glad for at høre, at bytteprocessen gik glat, og at du hurtigt modtog det rigtige produkt. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtig levering 👍

1 augustus 2024

Kære Andreasen,

Tak for din positive feedback! Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med leveringstiden. Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode priser

Gode priser, levering kunne godt være hurtigere, samt info om pakkens status bedre.

23 juli 2024

Kære Holm,

Tak for din feedback. Jeg er glad for, at du er tilfreds med priserne, men jeg beklager, at leveringstiden og opdateringer om pakkens status ikke levede op til dine forventninger.

Vi arbejder på at forbedre både vores leveringstider og kommunikation. Din feedback hjælper os med at blive bedre, så tak fordi du delte dine tanker.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Jeg måtte dog lave to ordrer på samme dæk, da jeg i første ordre havde valgt betaling med PayPal, som viste sig at lægge over 100kr i gebyr oven i et dæk til knap 2000kr. Jeg kunne ikke gå tilbage og vælge en anden betalingsform, men måtte lave en ny ordre med kortbetaling uden gebyr. Mcdaekonline slettede automatisk ordren uden gennemført betaling efter to uger. Det var ikke muligt selv at gøre det.

28 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Får et 3 år gammelt og defekt dæk

Ved bestilling sikre jeg mig, at jeg får er nyt dæk. Bliver lovet 2023 model. Jeg modtaget dækket, et 90/90-21 Bridgestone E-Maxx, som viser sig at være produceret 0221. Altså godt 3 år gammelt. Jeg får 50 kr. krediteret pga alderen.

Monterer dækket, da jeg skal bruge et dæk. Finder ud af at dækket ej er rundt, men med flatspots og slår radiat og aksialt ca 3-4 mm.

Jeg forsøger at køre med dækket for at se om det er mærkbart. Det hopper svagt i MC og øv. Nu er dækket brugt og kan ikke tages retur

Skod oplevelse, både at få af vide det er nyt og så er det gammelt - hernæst et defekt dæk!

Jeg har købt mit sidste dæk hos Jer

8 maart 2024
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig håndtering af ordre

1. Modtog ikke ordrebekræftelse efter køb online
2. Har ikke modtaget faktura på købet
3. Pakken med de to dæk blev efterladt på fortovet foran den etageejendom, hvor jeg bor - frit tilgængeligt for enhver der passerede forbi - da jeg kontaktede GLS for at beklage mig, så henviste de til afsender, som havde bestilt GLS til at transportere pakken.
4. Alt i alt virker det ikke betryggende som privat kunde og ikke en oplevelse jeg vil anbefale andre.

3 april 2024