Me Garagepoorten Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Een jaar (!) na plaatsing hebben we nog steeds geen codeklavier ontvangen, ondanks meerdere beloften dat dit geleverd en geïnstalleerd zou worden. Ook met de poort zelf ondervonden we al snel proble... Toon meer

Vandaag werden onze twee nieuwe garagepoorten geplaatst door ME Garagepoorten. Dit verliep zeer vlot. Zeer vriendelijke en bekwame installateurs en de afspraken werden correct nagekomen. Als alles gep... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vakmanschap

Bij het zoeken naar een garagepoort kwam ik terecht bij deze jonge man. Een zeer eerlijke man wat zijn vak door en door kent! Heeft me betrokken bij heel het proces en ben zeer tevreden over de service en kwaliteit ik zou iedereen aanraden moest je een poort of een herstelling nodig hebben zoek niet verder dan ben je hier aan het juiste adres

15 mei 2026

Vandaag probleem gehad met onze…

Vandaag een probleem gehad met onze garagepoort. Deze hadden we eens laten plaatsen door een andere firma. Ik heb ME garagepoorten gebeld op aanrader van vrienden en ze zijn gelijk ter plaatsen gekomen,

Echte aanrader

11 juni 2026

Een aanrader!

Vriendelijke en eerlijke communicatie, komt afspraken na en geeft super snelle service!

11 juni 2026

Zeer teleurstellende service.

Ook met de poort zelf ondervonden we al snel problemen. Pas na talloze telefoons én het plaatsen van een negatieve review werd dit uiteindelijk opgelost. Het codeklavier is echter tot op vandaag nog steeds niet in orde.
Voor ons absoluut geen aanrader.

28 april 2026

Met deze firma zeker niet in zee gaan

Met deze firma zeker niet in zee gaan. Hij begint al te puffen vooraleer hij met werken begint,de poort maar half afwerken, scheef geplaatst, te weinig schroeven gebruikt aan de geleiding, wieltjes zelfs niet vast gedraaid en afspraken niet nakomen.
Bij mij nooit meer!!!

10 juli 2025

Dat een afspraak een afspraak is.

Heb een maand geleden een offerte gehad met scherpe prijs van Me en is vandaag geplaatst. Alles netjes volgens afspraak en kan alleen maar tevreden zijn. Monteur heeft ook alles uitgelegd voor het onderhoud.
Bedankt voor het mooi afhandelen en proper werk. Mvg. Andre

14 januari 2026

Aanrader mits goede afspraken

Een ruime tijd geleden werd de garagepoort besteld, nadat de mensen alle nodige informatie zijn komen opmeten en bekijken.
De afspraak van de plaatsing kon niet doorgaan, maar er werd geen bericht gestuurd. De communicatie liep daar dus helemaal mis met erg vervelende gevolgen (ook financiele) voor ons.
Daarom een ster minder.

De volgende afspraak werd dan wel heel netjes nagekomen. Bovendien met heel beleefde en vriendelijke mensen. De poort ziet er helemaal uit als verwacht, top. De afwerking was nog niet helemaal mogelijk wegens te koud. Dat wordt nog gedaan in de lente.

Over het algemeen zijn we dus erg tevreden. Ook de prijs is helemaal OK.
Dat er fouten gebeuren is menselijk en omdat het tegemoetkomend werd opgelost, kan het ook worden geaccepteerd.
Juist daarom een echte aanrader!

4 december 2025

Firma is onbetrouwbaar en komt afspraken niet na

Firma is, zodra bestelling geplaatst, quasi onbereikbaar. Geen proactieve houding tot het plaatsen van mijn garagepoorten en op de afwerking ervan wacht ik nog steeds. Ze gebruiken onbehandeld hout als frame, dat dan nog vol gaten en kieten zit. Nooit meer!

31 juli 2025

Garagepoort drie maanden geleden laten…

Garagepoort drie maanden geleden laten plaatsen. Heel vlotte en snelle service. Tien dagen na bestelling werd de poort geplaatst. Poort werd perect geplaatst en alles proper achtergelaten. Na 3 maanden was er een klein probleem met de poort. Binnen de week werd deze gratis hersteld. Top service.

16 oktober 2025

Super snelle vervanging , op een zondag, van twee veren van onze garagepoort! Vriendelijk, correct en professioneel! Eerlijke prijs. Zeer tevreden.

14 september 2025