Har desværre problemer med at holde markedsføringsloven. Link fra Pricerunner - Tefal sæt med 3 pander - fører til Merrild Isenkram, ikke til et sæt med 3 men kun 1 enkelt pande. Dvs. Merri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Havde fundet nogle tallerkener, som kun var på lager og til afhentning i Ringkøbing og vi bor på Fyn... Ringede for at høre, om de kunne sendes og det var der slet ikke nogen problemer med og jeg over... Toon meer
Efter at haft en god indkøbsoplevelse fysisk i butikken i min sommerferie fandt jeg en aften ved et tilfælde frem til butikkens webbutik i min søgen efter en vare. Ud over, at de havde den laveste pri... Toon meer
Torvet 4, 6950, Ringkøbing, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Bestilte bl.a. et vægur. Pga. en dårlig ryg spurgte jeg telefonisk efter hjemmelevering, som ikke kunne vælges på hjemmesiden, men Flemming tilbød at sende det med hjemmelevering alligevel. Pakken kom hurtigt, uret viste sig dog ikke at virke, fik tilsendt et nyt - og efter aftale afprøvet ur - uden vrøvl. Flemming er først tilfreds når hans kunder er! Så stor anbefaling herfra. Handler gerne her igen!
Få dage før Jul bestilte jeg nogle varer. Senere på dagen fandt jeg ud af, at jeg skulle bruge noget mere. Det var en del timer efter jeg havde bestilt.
Jeg skyndte mig, at ringe og jeg fik fat i Flemming. Sikke en dejlig kundeservice der blev ydet.
Min først bestilte varer var ikke pakket endnu, så jeg kunne få det ekstra med jeg skulle bestille og så slap jeg for fragt.
1000 tak for god kundeservice!
Det hele nåede frem inden Jul, så det var bare SÅ dejligt.
Første gang jeg har bestilt her, men ikke sidste!
Virkelig god og hurtig service, da jeg fik mine vare allerede dagen efter jeg bestilte dem. :-)
Har handlet ved dem virkelig mange gange, altid god service og sødt personale.
Har bestilt 2 smukke lysestager fra Bjørn Wiinblad. Bestilte dem i onsdags og har lige hentet dem hos min lokale kiosk.
De var godt pakket ind.
Jeg er meget tilfreds.
Varen kom super hurtigt!
Har ikke noget negativt at sige 😁 Er meget tilfreds.
Efter en lille misforståelse med en defekt vare, er alt i skønneste orden og jeg kan se frem til en ny i nær fremtid.
Super super service!
Tusind tak for julekrusene, Flemming 👍🏼🎅🏼
Helt sikkert en forretning jeg vil søge til igen 😊
Heidi