Heel mooi jurkje en tuniekje besteld,binnen 2dagen ontvangen Super. De kleertjes zijn voor volgend zomer dus wat groter besteld,moet goed komen kan niet wachten tot ze het aanheeft,mooie kleurtje... Toon meer
Voordat ik wilde bestellen had ik wat vraagjes die supersnel en correct beantwoord werden. En, ondanks dat t om uitverkoop artikelen ging die zeer veel waren afgeprijsd stond er in de mail ook de tip... Toon meer
Ben heel tevreden over mijn bestellingen bij Mes Etoiles tot nu toe. Steeds direct geleverd, goede prijzen, keurig ingepakt enz. Zo zou winkelen bij elke andere webwinkel ook horen te zijn!!!
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kinderkleding en Babykleding WEBWINKEL. Bestel Direct Online bij Mes Etoiles. Snelle levering uit voorraad van kinderkleding, meisjeskleding en babykleding. *Veilig en betrouwbaar. *24/7 support. *Gratis bezorging. *Ruilen/retourneren.
Boonhofstraat 1, 5066AK, Moergestel
- 06-41833725
- info@mesetoiles.nl
- www.mesetoiles.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Fijne site en een goede service
Ik zou zeker de site aanbevelen, mooie kleren, goede prijs en snelle levering.
Perfect
Klantenvrindelijk van jullie is gewoon niet verkelijken voor andere bedrijven,.....alles gebeurt gewoon meteen,prima!
Super goede service!!
Ik vind de service van Mes Etoiles heel goed. In eerste instantie leek een artikel niet meer in de gewenste maat op voorraad te zijn, maar later is alles in het werk gesteld om dat hoed te maken. Leuke extra'tjes ontvangen. Top!!
leuke site
Snelle levering, en de bestelling wordt super leuk ingepakt.....echt een kadootje om open te maken.
leuke bikini en snel verzonden!
voor mijn dochter een leuke bikini gekocht, informatie product was duidelijk en klopte, verzending snel. In een woord prima!
Prachtige kwaliteit onder vriendelijk beleid
Geweldige kleding; ingepakt alsof je 'een schat' uitpakt..;-)
vrolijk,schattig,fleurig
Heel mooi jurkje en tuniekje besteld,binnen 2dagen ontvangen Super.
De kleertjes zijn voor volgend zomer dus wat groter besteld,moet goed komen
kan niet wachten tot ze het aanheeft,mooie kleurtjes,lekker vrolijk en soepele stof.
Leuke site trouwens,weer eens wat anders!
Een mooie site met prachtige kleding en goede service.
Heb meerdere keren besteld, altijd snel en keurig verpakt geleverd.
Snelle en correcte afhandeling van vragen en retouren.
Echt een aanrader.
Super en vooral zeer snelle service !
Wij waren op zoek naar een jas voor de wintersport voor onze dochter. Wij zijn erg goed geadviseerd door Loes.
Een aanrader!
Paar keer besteld bij deze webwinkel en steeds naar volle tevredenheid.
Ben heel tevreden over mijn bestellingen bij Mes Etoiles tot nu toe.
Steeds direct geleverd, goede prijzen, keurig ingepakt enz.
Zo zou winkelen bij elke andere webwinkel ook horen te zijn!!!
Zeer klantvriendelijk en service gericht
Ik zou Mes Etoiles zeker aanbevelen.
leuke kleding voor een leuke prijs!
Super! Zowel de rokjes als de vestjes van LOffF, we zijn vol lof
'MH,
Graag schrijf ik een reaktie. We zijn goed geholpen, snelle levering, super leuke kleding, komt overeen met wat we op de website zagen. Leuk ingepakt, kortom goed verzorgd. Prima, ga zo door.
Met vr.groet
P.F de Wolf
Meteorenstraat 8
8303 BA Emmeloord
goede service
ik bestelde een jurkje en een dag later had ik hem thuis, helemaal top
Snelle service en goed verpakt. Helaas is door de post het pakket niet in de brievenbus gezet maar ervoor. Het had door anderen meegenomen kunnen worden.
Uitstekend en snelle service.
Supervriendelijke service, zeer behulpzaam! Klantgericht. Top!
Twijfelde over te bestellen maten.
Kreeg keurig reactie, terwijl de eigenaren vakantie hadden!
Na de vakantie zijn verschillende kledingstukken nog opgemeten en na mijn keuze snel en netjes verpakt verzonden. Kortom aanrader! Ik zal zeker opnieuw hier bestellen!
Netjes verpakt en snel verzonden.
Jasje is in het echt nog mooier dan op de foto. Het was in de sale, een koopje voor deze kwaliteit. Bedankt!