Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tok 1 tablett og ble akutt syk! Skremmende opplevelse. At slikt kan selges uten advarsel?? Og nei, det kan ikke være noe annet enn den ene tabletten jeg tok, det har jeg kontroll over. Jeg ble raskt... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt et vare hos dem, på en prøve periode hvad sker der jeg får en regning og ikke nok med det sender de mig til inkasso.. virkelig dårlig stil og beskidt service lad vær handle inde hos de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Om Metaburn Min oplevelse er' at det er det første slanke produkt jeg har prøvet uden afskyelige bivirkninger. Jeg er på 2. Måned nu og mærker stille og roligt at min forbrænding bedres. Jeg agte... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Som jeg har sagt til jer før, så virker Metaburn ikke med kun 2 kapsler om dagen. Her er produktet så godt som virkningsløs. Jeg tager 4 om morgenen og 4 om aftenen, her er der god virkning. Er næsten... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

ET KOSTTILSKUD TIL SUND VÆGTKONTROL: MetaBurn giver kroppen en unik kombination af aktive ingredienser, herunder wakame-ekstrakt og camelia sinensis. Wakame-ekstrakt hjælper med at reducere appetitten, camellia sinensis bidrager til øget forbrænding og hjælper med vægtkontrol.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

2,8

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er tilfreds og kan mærke en forskel…

Jeg er tilfreds og kan mærke en forskel i mine spisevaner, med nedsat behov for madindtag og bedre kontrol over hvad jeg spiser!

15 juni 2022

Hej Willie
Tak for dit feedback.

Vi er glade for du er tilfreds med Metaburn, så det bare med at fortsætte!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligt produkt og dårlig service

Dårligt produkt og dårlig service. Jeg opsiger mit abonnement d. 8 april og får at vide at den næste forsendelse, som først sendes d. 23 april ikke kan standses. Jeg modtager dog ikke nogen pakke, men d. 12 juni modtager jeg til gengæld en rykker. Det er ikke i orden. Nu er det så spændende hvad vitamail svarer på den mail jeg har sendt i dag.....

14 juni 2022

Hej Iben
Tak for dit feedback.

Vi kan se at der er blevet fundet en løsning på problemet.
Pakken var sendt ud til din gamle adresse, da du desværre ikke havde informeret os om den nye adresse.

Vi har som aftalt med dig betalt rykkeren på dine vegne, og sendt en ny pakke ud.

Dette mener vi helt bestemt er god kundeservice :)

Mindre sukker trang og mindre apptit

Mindre sukker trang og mindre apptit
Alt i alt er dejlig mætheds føelse

13 juni 2022

Hej Inge
Tak for dit feedback.

Vi er glade for du har gavn af produktet, og at det har mindsket din sukkertrang, så det bare med at fortsætte! :)

Jeg har aldrig modtaget noget😒

Jeg har aldrig modtaget noget😒
Derfor en dårlig anmeldelse.

10 juni 2022

Hej Esben
Tak for dit feedback.

Vi kan se i systemet at der er sendt en pakke ud til d 09/06.

Vi har netop sendt dig en e-mail, så vi kan finde en løsning på dette:)

Utroværdig firma

Utroværdig firma, med rigtig dårlig kundeservice. Den vender ikke tilbage og man skal rykke rigtig mange gang for svar. Men modtager ikke de varer som man har købt og betalt. Jeg vil ikke på nogen måde råde andre at handle hos dem.

3 juni 2022

Hej Majbrith
Tak for dit feedback.

Vi beklager du har haft en dårlig oplevelse hos os.
Det er ikke muligt at finde dig i systemet med disse oplysninger.
Du skal være mere end velkommen til os kontakte os på.
Telefon:
89 87 88 12 (man–fre 10–16)
Email:
kundeservice@vitamail.dk.

Så kan vi få kigget på sagen.

Vh Vitamai

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, besvarer ikke deres mail. Sender ikke de produkter man har betalt for. Ikke et firma jeg vil handle med igen.

3 juni 2022

Hej Ole
Tak for dit feedback.

Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse hos os.
Det er desværre ikke muligt for os at finde dig med de oplysninger vi har fået her.
Du skal være mere end velkommen til os kontakte os på.
Telefon:
89 87 88 12 (man–fre 10–16)
Email:
kundeservice@vitamail.dk.

Så kan vi få kigget på sagen.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vægt tab ja !

Kan mærke en forandring her efter 2mdr så er spændt på en videre rejse!

1 juni 2022

Antwoord van Metaburn

Mange tak for den fine feedback :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rigtig laaang vente tid ved først…

Rigtig laaang vente tid ved først levering. Men jeg vil give den chance..

25 mei 2022

Hej Irina
Tak for dit feedback.

Vi beklager den lange leveringstid, dette håber vi er en engangsoplevelse.
Vi håber du får god gavn af Metaburn :)

METABURN- SVINDEL . INGEN VIRKNING!De få positive anmeldelser der findes

De få positive anmeldelser der findes, kunne sagtens mistænkes for at være "venner" af METABURN, som angiveligt er TOTALT VIRKNINGSLØST !

24 mei 2022

Hej Henny,
Så mange venner har jeg desværre ikke :D
De kunder som giver et positivt feedback, er naturligvis kunder vi har, som er super tilfredse med produktet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu er der gået 14.dage.Pakken skulle…

Nu er der gået 14.dage.Pakken skulle komme mellem 7-10 dage. Jeg har ikke modtaget noget som helst, så derfor må jeg give denne feedback.

23 mei 2022

Hej Annie,
Du må meget gerne kontakte vores kundeservice, så vi kan se hvad der evt er sket med pakken her.
Tak på forhånd.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, fuld ud tilfreds

23 mei 2022

Hej Ulla,
Dejligt at høre! Og tak fordi du deler ud af din oplevelse.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Er næsten lige startet

Er næsten lige startet. Så kan ikke udtale mig om nogen effekt

22 mei 2022

Hej margit,
Nu ved jeg ikke hvor længe du har taget produktet, men vi anbefaler at man tager vores produkt 4-6 måneder, for at mærke det bedste resultat.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg kunne ikke bruge Metaburn

Jeg kunne ikke bruge Metaburn, da jeg ikke overspiller og stort set ikke spiser søde sager.

18 mei 2022

Hej Lis,
Helt ok. Om ikke andet så var det et forsøg værd. Tak for at dele din historie :)

FUP!

Vær obs på at de eneste positive anmeldelser, der er skrevet herinde, alle er skrevet fra den samme profil, som jeg tænker tilhører en ansat/ejer af “firmaet”.

16 mei 2022

Hej Maja,
Puha, så mange har vi dog ikke ansat i virksomheden :)

In fact

In fact, a very interesting supplement, I have been drinking for about 2 months now and I feel significant changes not in weight loss, but in the body in my forehead, try this nutritional supplement, you will not get sick.

13 mei 2022

Hello Blyd,
We are very happy to hear that you are happy with our product :)
Best regards Vitamail.