Mevo Reizen Reviews 15

4,3

1. Reisbureau

Transsiberië Express, Transmongolië Express en de Zijde Route. Treinreizen en rondreizen Rusland, Mongolië, China en centraal Azië.

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Goede service op maat

De persoonlijke (en attente) benadering en de goede informatie via mail en telefoon heb ik erg op prijs gesteld. Er werd met me meegedacht en de mogelijkheid tot het kunnen aanbieden van een rondreis op maat, bood in mijn situatie een groot pluspunt.

29 september 2025

Rondje Baltische staten

Alles is snel en goed geregeld voor een prima prijs. Hotels zijn allemaal heel goed geweest en de route is logisch. Voor ons had Vilnius een dag langer gemogen en Parnu een dag korter.

9 augustus 2025

ERE WIE ERE TOEKOMT

Ik bestelde een reis naar Moskou en St.Petersburg via secretescapes en de reis werd toevertrouwd aan Mevo reizen en Ik moet deze organisatie alle lof betuigen welke zij verdienen De gekozen hotels en gidsen waren heel goed zowel in Moskou als in St Petersburg.De reisdocumenten waren goed voorbereid. Een aanrader .

1 november 2019

Als school naar Tsjernobyl

Erg goede ervaring met deze reisorganisatie. Met een aantal leerlingen een reis gemaakt naar Tsjernobyl. Mevo heeft mij daarbij goed geholpen. Uitstekende contacten ter plaatse, goede informatie, denken goed mee. Aangezien dit mijn eerste reis naar de Oekraine was, was het goed te merken dat ze op de hoogte zijn van de stad en dus dat we in een uitstekend hostel verbleven. Erg tevreden dus!

1 mei 2019

Dertig(?) jaar geleden.........

Dertig(?) jaar geleden al op een verlanglijstje gezet. Dit jaar,15 september tot 5 oktober 2018 eindelijk gedaan. Met behulp van Mevo reizen een goede voorbereiding kunnen maken, hetgeen voor ons al de helft van het reisplezier opleverde. Een prachtige reis met veel uitstapjes onderweg. Van hoogtepunt naar hoogtepunt. We hebben zoveel mogelijk overal aan deelgenomen en onder het mom "Je krijgt meer spijt van de dingen die je niet hebt gedaan" een tocht op een veel te klein paardje gemaakt in Mongolie. Niet willen missen. Er was wel een groot verschil tussen de plaatselijke gidsen. De ene heeft er flink de sokken in en de ander gaat 's avonds laat nog even mee naar een apotheek om dat hij zo bezorgd is. De hotels zijn prima tot zeer goed. Voor wie het zich kan permitteren is een eerste klas trein coupe aan te bevelen. Hier kun je fatsoenlijk je kont keren en je eigen ritme bepalen. Je levert wel wat gezelligheid in als de eerste klas in een ander rijtuig is dan de rest van de groep in de tweede klas. Dit was een reis die wij (helaas) maar één keer maken om dat het fysiek erg inspannend is. Mijn vrouw beschikt over een iets minder goede conditie en dan is een reistas van 20 kg zwaar om mee te zeulen. Alle lof voor Mevo reizen die een groepje van zeven reizigers voorzag van reisleidster Zarina. Zij deed het niet slecht voor de eerste keer.. Spasieba

19 oktober 2018

uitstekend reisbureau

uitstekend reisbureau. Onze reis in augustus ( trans mongolie express) was super. Goed georganiseerd, juiste beschrijving van verwachtingen en prachtige locaties en excursies. Hoogtepunt was het slapen in de Ger en de jeeptocht. Alle excursies waren top, kortom het was een fanatische reis. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

3 september 2018

zeer tevreden

Begin 2018 contact gezocht met dit reisbureau. Zeer vriendelijke en betrokken mensen. De gehele reis op maat laten maken, tot in de kleinste details kon het worden aangepast. Tijdens de reis was alles goed verzorgd. De geboekte overnachtingen waren naar wens en de reis door Mongolië was een onvergetelijke ervaring. Ik ben zeer tevreden met dit reisbureau en zou het zeker aanbevelen.

2 juli 2018

Dromen komen uit met Mevo Reizen

Top bedrijf! Fijne medewerkers om contact mee te hebben en bij vragen staan ze altijd voor je klaar. Mevo Reizen weet waarover ze praat en hebben hele goede lokale contacten. 100% positief en ik raad iedereen deze organisatie aan als zij een droomreis willen maken en zeker willen zijn dat hun droom uit komt.

25 juni 2018

We hebben een geweldige 21 daagse…

We hebben een geweldige 21 daagse groepsreis gehad met de Trans Siberië en Trans Mongolië expres. Contact tevoren was erg plezierig en antwoorden op vragen kwamen snel. Visa werden via Kes soepel geregeld. Het was een echte belevenisreis. De treinreis is een ervaring op zich en de stops waren allemaal zeer de moeite waard. Bovendien bleek je ook nog wat individuele wensen te kunnen inpassen.

3 juni 2018

Beloofde offerte komt maar niet.

Eind januari een offerte aangevraagd voor een reis naar Altai en een trektocht met paarden naar de Belucha berg. Na herhaaldelijk vragen per mail en telefonisch naar de offerte, na anderhalve maand nog niets ontvangen. De reden die werd opgegeven, wegens drukte op de grote stapel terecht gekomen.
We hebben uiteindelijk maar een ander reisbureau in de arm genomen daar hadden we binnen een dag de offerte binnen.

8 maart 2018
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)