1. Kledingwinkel
  3. Herenmode
  4. Schoenenwinkel
  5. Streetwearwinkel
  6. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De nieuwste collectie nu in de MEXX online shop. Vind de laatste MEXX mode en accessoires hier. Kleding, Sieraden, Parfum en nog veel meer!

1,6

Zeer slecht

Één ster is nog teveel

Één ster is nog teveel.
Gloednieuwe mexx sneakers, die echt niet goedkoop waren, na een half jaar al kapot.
Voetbed was binnen een half jaar aan beide voeten doorgezakt waardoor ik schuin ging lopen. Wat een slechte kwaliteit!!!
Nooit meer Mexx voor mij!

6 augustus 2025

Fashioncheck ingeleverd bij bestelling…

Fashioncheck ingeleverd bij bestelling maar deze word er niet afgehouden. Ze weten niet hoe ze t op moeten lossen
Heb recht op €40 terug maar krijg niks en nergens een reactie op
Never nooit meer bestellen bij Mexx
En bereikbaarheid is ellende

19 juni 2025

Mexx sneakers snel kapot!

Mexx sneakers gekocht. Bij 1e keer aan doen zag ik al dat de stof bij de teen niet helemaal goed gestikt zat, maar ik dacht dat wil niet gelijk zeggen dat de stof los laat. Na 8 maanden dus toch los gelaten. Ben er echt niet blij mee, want de schoen is verder nog heel netjes. Na repareren niet op kosten Mexx :( drukt de schoen op mijn grote teen, dus dit is nu echt een miskoop. Voor mij denk ik geen Mexx schoenen meer, zit kwalitatief niet goed in elkaar. Jammer want zien er leuk uit..

18 oktober 2023

Nog teveel 1 ster..

Vorig jaar 2e paar sneakers gekocht. Had het eerste paar weg moeten doen daar scheurde de bovenkant van de zool en bij het 2e paar na een jaar af en toe gedragen te hebben, ging ik schuin lopen.
Wat bleek de binnenkant van de schoen was doorgezakt.
Wat krijg je dan te horen sorry 6 maanden garantie. pech schandalig!
Ze zijn als nieuw en dan na een half jaar prullenbak waardig.
Kreeg een waarde cheque aangeboden van 20% op nieuwe schoenen
Echt dit is geen klachten behandeling. Dus ook voor mij nooit geen Mexx schoenen meer

2 oktober 2023

Nog teveel 1 ster..
Vorig jaar sneakers gekocht na een paar keer gedragen te hebben,ging ik schuin lopen.
Wat bleek de binnenkant van de schoen was doorgezakt.Ik nd schoenmaker maar die kon er niets mee en adviseerde mij contact op te nemen met Mexx..
Wat krijg je dan te horen..sorry na 6 Maanden pech..schandalig!
Ze zijn als nieuw en dan na een half jaar prullebak waardig..
Kreeg een waardecheque aangeboden van alleen de nieuwe collectie twv €10..
Wat denken ze nu voor mij NOOIT meer Mexx.

14 april 2023

Een trainingsbroek vol pluizen

Een trainingsbroek vol pluizen. Ik kocht een trainingsbroek bij Zeeman. Na twee keer wassen zag die er niet meer uit. Dus kocht ik een veel duurdere van Mexx. Die zag er na twee keer wassen hetzelfde uit als die van Zeeman. Wat een teleurstelling! Van Mexx zou je verwachten een betere kwaliteit te krijgen. Ik kan wel een klacht bij Mexx indienen, maar zij willen foto's en een aankoop bewijs. De naam staat met grote letters op de broek en ik ga niet eindeloos communiceren over de kwaliteit van een traningsbroek. Koop ik gewoon niet meer.
T. Smit, Zeewolde

14 januari 2023

Slechte klantenservice en kwaliteit artikelen en maatvoering

Hele slechte klantenservice, zoals je bij meerdere klanten leest "voor faillissement van de echte MEXX"

Kwaliteit een magere 1
Service geen haalbare 1

Als je artikelen hebt gekocht betaal je boven 50 euro geen vezendkosten... tot zover gaat het goed maar dan:

Als de maat niet goed is of als je een artikel hebt die dan niet leverbaar is komen er heel veel kosten bij!!!!!!!

retourneren 4,95 dan opnieuw een andere maat of niet leverbare artikel wat geen 50 euro is komt er nog eens 5,95 bij, klopt de maat nog niet weer retourneren nog eens 4,95 dus de bedoeling om het met tegenzin te houden om niet nog eens 5,95 te betalen totaal plaatje is dan 2x 4,95 en 2 x 5,95 te gek voor woordenTotaal 21,80 euro voor een bijpassen broek wat niet eens de zelfde stof heeft van die sweater die daar bij hoorde, materiaal verschrikkelijk ook de afwerking lijkt wel of het uit de zak van MAX komt ipv een winkel van MEXX Zoals ander klant ook heeft beschreven "dat je beter kan kopen bij PRIMARK .....

Contact gezocht met klantenservice ... helaas gesloten tm 1 januari, via email, reactie : vervelend deze kosten, echter hebben wij voor deze procedure gekozen ! PUNT

Ik zal dan ook mijn account verwijderen en nooit meer een bestelling plaatsen....

20 december 2022

Onjuiste informatie verstrekt op webshop wat me 5 euro gekost heeft!

Ik heb vorige week via de webshop loafers gekocht, waarbij er bij de productinformatie staat: "Pasvorm: Valt normaal". In al mijn schoenen heb ik altijd maat 39.
Zodoende heb ik ook maat 39 besteld. Toen ik deze ontving bleken ze krap en te klein te zitten. Ik heb ze teruggestuurd en moest hiervoor €4.95 betalen.
De informatie op hun website klopt niet. Nu heb ik nog geen schoenen en ben ik wel €4.95 kwijt voor het passen van schoenen die gewoon kleiner vallen dan een doorsnee 39. Dit gemeld en kreeg een jammer maar helaas reactie. Heel slechte eerste (en dus enige) kennismaking met deze webshop.

31 mei 2022

Zeer slechte webshop en ook de…

Zeer slechte webshop werkt niet en ook de kwaliteit van de stoffen zijn niet meer zoals vroeger voor faillissement! Ook model van snit van minderwaardige kwaliteit! Je kan even goed naar primark gaan shoppen!

2 december 2019

Mode

Ik koop mijn producten via Lyoness.
MEXX is ook aangesloten bij het grootste inkoop collectief ter wereld.
Cash geld terug en ook nog eens sparen dmv units die mij meer consumenten geld opleveren.
Is een uitkomst voor alle ondernemers.

2 april 2012

snelle levering

Al mijn bestelde artikelen zijn in 1 keer geleverd binnen de beloofde tijd (2-4 dagen). Ook terugsturen is eenvoudig. Ben zeer tevreden over de service en kwaliteit.

31 juli 2011

Goed merk, zwakke shop & service

De Mexx e-shop is een kleine, maar leuke shop om in te winkelen. De collectie is beperkt en daar dien je rekening mee te houden.

Shop look & feel

De shop is over het algemeen duidelijk. Het is onderverdeeld in verschillende categorieën onder andere dames en heren.
Je kunt vervolgens weer een categorie uitzoeken zoals jassen, jurken of broeken.

Je ziet in één oogopslag wat volgens Mexx nog voorradig is en wat Sold Out is. Wat sold out is heeft een vervaagd plaatje met een sold out tekst erover heen.

Deze informatie is echter niet altijd betrouwbaar. In veel gevallen zijn voorradige producten vaak uitverkocht, dat merk je pas als je het product aanklikt en geen maat of kleur meer kan kiezen. Dit is erg gebrekkig want ze wekken wel het idee dat het product voorradig is.

Bestellen

Om te kunnen bestellen moet je je online registreren. Allemaal geen probleem, je krijgt een bevestiging per email en daarmee ben je aangemeld. Je krijgt de optie om je aan te melden voor Mexx Connect, hiermee spaar je zowel online als in de werkelijke shops voor korting via een puntensysteem. Dit is overigens gratis.
Wanneer je jouw bestelling plaatst krijg je de optie om te kiezen hoe je wilt betalen. Doordat Mexx veilig winkelen garandeert kun je kiezen voor onder andere betalen op rekening. Dat houdt in dat je jouw product op zicht krijgt en bepaald of je dit product wilt houden of retour stuurt. Na veertien dagen moet je dan betalen.

Ontvangst

In de meeste gevallen belooft Mexx binnen twee tot vier werkdagen te leveren. Wanneer je een nieuwe klant bent gaat dat over het algemeen wel goed.
Echter wanneer je iets retour hebt gestuurd krijg je jouw bestelling niet binnen deze termijn. Jouw retourzending moet eerst naar Duitsland worden teruggestuurd en pas na ontvangst van deze artikelen krijg je je nieuwe bestelling toegestuurd.

Wanneer je zending wordt verstuurd krijg je netjes een email met een track en trace nummer. Heel handig om je pakket bij te houden. Tevens zijn alle zendingen boven de €50,00 gratis.

Je ontvangt je pakket in een grote doos en bijgeleverd krijg je de pakbon.

Retour

Retourzending is gratis. Het duurt alleen lang voordat je bevestiging ontvangt van retour, doordat de e-shop in Duitsland is gevestigd.
Het duurt tenminste anderhalve week voordat je zending terug is in het magazijn. Houd daar dus rekening mee (wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe bestelling plaatst of geld terug verwacht).

Fouten

Er gaat ook nog heel veel fout in de e-shop van Mexx. Persoonlijk heb ik meegemaakt dat ik een bestelling heb geplaatst en dat ik nooit een verzendbevestiging heb ontvangen. Na anderhalve week heb ik de klantenservice gebeld en die vertelden mij dat TNT het pakket twee keer heeft aangeboden en vervolgens een brief hebben achtergelaten. Mijn pakket is toen dus blijkbaar retour gestuurd. Echter doordat ik nooit de verzendmail met track en trace nummer heb ontvangen, lijkt het erop dat mijn pakket nooit het magazijn van Mexx heeft verlaten. Lijkt me een fout van Mexx, aan de telefoon werd de schuld in de schoenen van TNT geplaatst.
Je kunt verder geen verantwoordelijke hierover spreken, omdat Mexx zelf ook niet kan zien waarom zoiets fout gaat.

3 december 2010

online service is goed

ik vind de online service wel goed. ze maken geen fouten en dat is belangrijk (bij mij niet althans). ik vind wel dat ze steeds minder leuke spullen hebben. maar tja, dat wisselt per seizoen.

12 november 2010

Onbetrouwbaar personeel

S-maatje nieuw overhemd gekocht, en 2 stuks achter de balie laten leggen tot we klaar waren met rondneuzen. Daarna afgerekend, bij thuiskomst bleek 1 ervan omgewisseld in XXL?? Walgelijk,gewoon. Dit MOET omgewisseld zijn door een van de 2 medewerksters. ONBETROUWBAAR.
OPGELET dus in de winkel van MEXX, kijk alles goed na !!

9 november 2009
Toon reviews in alle talen. (27 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken