Waarom hier ? Een van de goedkoopste aanbieders. Verzending duurde wel wat langer, maar dit was duidelijk vermeld op de website. En ik had geen haast Alleen was mij niet helemaal duidelijk wanne... Toon meer
Bij micro-mail een sdxc kaart 64GB besteld voor een super prijs en na enkele dagen ontvangen en goed op de hoogte gehouden van verzending. sdxc kaart super goed kan nu constant fotograferen en hoef ni... Toon meer
Ik had een mooie router via de website van deze firma gekocht, voor een zeer nette prijs. Echter tijdens verzending kwam ik er zelf achter dat deze geen iptv ondersteund (helaas) Na aankomst thuis... Toon meer
De geadverteerde prijs op tweakers bleek inclusief brievenbus bezorging. Niet duidelijk of het pakketje dan wel voldoende verzekerd was. Uit angst toch voor pakketbezorging betaald, maar ik kreeg m... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Computer Hardware
Marconiweg 1, 3899 BR, Zeewolde, Nederland
- 036-5486080
- info@micro-mail.nl
- www.micro-mail.nl
Goede service. Een van de producten gaf een storing. Vlot en snel verholpen. Vriendelijke en goede service.
Geleverd wat ik besteld had binnen de…
Geleverd wat ik besteld had binnen de opgegeven levertijd en voor een goede prijs.
Retour 8GB Crucial SO-DIMM vlekkeloos
Ik had 8GB Crucial SO-DIMM besteld welke niet werkte. Teruggestuurd en alles is terugbetaald evenals verzendkosten.
Wel jammer dat het niet werkte op het moederbord maar dat kan in dit geval >90% aan het moederbord liggen.
Trage levering
Besteld op donderdag, pas geleverd de dinsdag de week daarop. Verzonden per briefpost.

Antwoord van Micro-Mail Zeewolde BV
Goede service!
Gewoon prima service zoals je in 2023…
Gewoon prima service zoals je in 2023 mag verwachten!
Goeie prijs voor AMD Ryzen-cpu
Goeie prijs voor AMD Ryzen-cpu. Ná bios-upgrade snellere PC; had ik eerder moeten doen. Redelijk gauw geleverd ( als je wacht duurt het altijd te lang), en nog gauwer geïnstalleerd.
Snelle levering , uitstekende prijs, vriendelijk
Vriendelijk, deskundig en zeer behulpzaam
Alles was top geleverd en product werkt…
Alles was top geleverd en product werkt (tot nu toe - 1 weekje) hardstikke goed. Dus ik ben atm blij ;)
De bestelling was snel beschikbaar
De bestelling was snel beschikbaar. Ter plekke kun je gratis parkeren, pinnen en weer weg. Ik had de bestelling opgehaald omdat het voor mij dichtbij is en omdat ik een harde schijf niet toevertrouw aan de posterijen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding en service.
De bestelde monitor had enige vertraging, maar met weinig moeite heb ik contact kunnen opnemen en werd een nieuwe verwachtte bezorg datum doorgegeven. Alles in goede orde ontvangen en voor een lage prijs.
Ik had een onderdeel nodig voor mijn…
Ik had een onderdeel nodig voor mijn laptop die niet meer werd geleverd. Vraag via email gesteld wat een goed alternatief was, binnen 1,5 uur een reactie en kon het een paar uur later ophalen.
Als de dagprijs lager is dan de prijs op het tijdstip van bestellen moet je las bedrijf de prijs aanpassen.
levert redelijk snel en bestellingen staan klaar voor afhalen.