Zo onbetrouwbaar als Trump zelf
Er zijn Europeese alternatieven als Nextcloud
Zo onbetrouwbaar als Trump zelf
Er zijn Europeese alternatieven als Nextcloud
Ik en zeer tevreden over wndows 11 alleen veel problemen met new outlook ben zomaar categorien kwijt adressen niet kunnen printen spellingscontrole werrkt niet goed jammer dat ze het al uitgebracht hebben de classic werkt ;perfect
Ik zag dat men voor 20 euro per jaar New Oulook advertentie vrij kon gebruiken op de laptop, ik had dit aanvaard en Paypal opgegeven als betaalmiddel maar ontdekte (per toeval door na te kijken) dat bij Paypal jaarlijks 129 euro aangerekend zou worden voor een 365 family abonnement hetwelke ik NIET had genomen. Dit zijn bedriegelijke wanpraktijken en ik kon niet anders dan iedereen hiervoor te waarschuwen om goed na te kijken achteraf wat er daadwerkelijk aangerekend gaat worden. In mijn geval zijn ze alvast een klant kwijt, dit is onaanvaardbaar.
Al jaren een verschrikking. Verzenden en ontvangen email stopt zo maar. Voortdurend bijna gedwongen 365 aan te shaffen en vrijwel geen ondersteunng. Die is er wel maar je hebt er niets aan. Hoe is het mogelijk dat zo'n monopolist nu al decennia het leven voor een eenvoudige computer gebruiker versteerd. Op GSM van Samsung vrijwel nooit problemen.
microsoft. fix je game. waarom als ik mine craft opstart staat er meteen dat er een of andere fout is opgetreden met een code waar ik niks mee kan. geef gwn een update.ALWEER. en waarom als ik vliegtuigen add ons gebruik gebeurd er altijd het zelfde. FIX JE GAMMEEEEE
Het is zo vervelend want ik wou een nieuwe minecraft naam maken, en dan moest ik inloggen, moest ik de pincode invoeren van Microsoft. Ze mogen wel wat losser zijn over 1 minecraft naam
microsoft bedankt 3 mail box geblokkeerd wegens een verdachte aktiviteit,omdat ik tijdens mijn vakantie een mailtje wilt lezen,ben ik dus verdacht en al mijn mailbox geblokkeerd.
Herstel code op mijn alternatieve email adres komt nooit aan terwijl dit mijn enige goedwerkende outlook account is.
Het is een echt ondoordacht slecht bedrijf .
ik ben erg boos nog geen 1 ster waard
Ik kocht een nieuwe computer voor windows 11.
Ik downloaden een Start cd ,helaas werd hij geplaatst
op One Drive , zonder waarschuwing ,gevolg kwam boven de 5 GB
Mijn mail account posten gewist
Nu kan ik de mail ******jo @msn.com niet meer inloggen .
Ook de ontvangen posten zijn fragmentarische
meld boven de 5.1 GB ook is er melding onder de 0,5 GB
Al gemeld ,nu nogmaals ,maar werd geweigerd
Aan microsoft heb je echt niks.
Ik wil minecraft java & bedrock edition voor de pc kopen, heb alles gecheckt voordat ik het ging kopen. had mn bankrekening geverifieerd en al. dan ga ik eindelijk betalen en zegt ie dat er iets fout ging en dat ik contact moet opnemen met microsoft support, vervolgens doe ik dat door op het "meer informatie" knopje te klikken, maar dat stuurt mij naar een waardeloze website die heel kort en vaag een beetje hulp probeert aan te bieden, maar alles daarvan is irrelevant voor mn probleem. dus besluit ik microsoft support te bellen, maar tuurlijk zetten ze mij op een oproep met een bot die alleen maar onzin verteld dat niks te maken heeft met mijn vraag en na al die onzin probeert de bot mij ook door te sturen naar de website van xbox. helemaal waardeloos en microsoft moet echt hun customer support verbeteren. ik ga niks meer kopen van de microsoft store totdat ze de support flink verbeteren.
Windows 11 t.o.v. 10 weinig nieuws. Bepaald geen verbetering. Het is ook belachelijk, dat deze versie niet op oudere apparaten zou kunnen worden gezet. Vorige versies beter. Moeizame installatie etc. Het is voorts altijd hetzelfde bij dit bedrijf. Maar we weten waarom.... Je kan reclame etc. wel uitzetten, maar je krijgt om de haverklap toch via allerlei andere onderdelen toch weer dezelfde vragen of hij zit ergens onder verscholen. Keuzes Windows worden steeds weer ter discussie gesteld. Waarom moet alles bij deze club worden opgeslagen. Mail waardeloos met Outlook. Browser hetzelfde. Kortom, je moet wel 20 knoppen uitzetten om reclames te omzeilen. Het bedrijf wenst gewoon alles van je te willen weten. Waarom eigenlijk? Ik zou zeggen hou daar nou eens mee op. Heb respect voor mensen en hun keuzes. Eigenlijk geen enkele ster, maar een nul is wel heel weinig. Voor de moeite 1 ster. Wij zullen toch wel zoveel mogelijk onze Europese Commissie hierover blijven informeren.
Eigenlijk geen ster. Maar de ster die ze nu krijgen is voor de verkooptechnieken die ze gebruiken want verkopen kunnen ze wel.
Microsoft is echt veruit de slechtste aanbieder van software voor bedrijven en consumenten. Wekelijks zijn er problemen met de admin.exchange portal voor administrators. Daarnaast zijn er voor eindgebruikers ook wekelijks problemen veroorzaakt door MS, maar bij het aanmelden van de dergelijke (online) problemen heeft MS support lokale data nodig van de pc. Het is echt zo slecht.
29 oktober verwachten ze hem weer bij de rechtbank lekker voor hem, dat ouwe vel
HELP
Ik kan geen contact krijgen net Microsoft. Niet online én niet telefonisch (alleen een bandje).
Ik moet mijn bankgegevens veranderen voor het abonnement maar dát kan nergens!