Banner for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse Reviews

1.285
TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået en kanon god service altid, lige fra den dag jeg oprettede min første lønkonto. Der var kæmpe forskel fra det jeg var vant til hos de banker jeg før havde brugt. 22 års tilfredshed indtil vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun godt at fortælle om sparekassen som altid har hjulpet mig både med bodeling/invistering/kortproblemer/valuta bestilling/konto justeringer m.m bare for at nævne nogle Når min egen rådg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er lige flyttet fra Sydbank til Nordfyns bank. Efter et par fine møder hos jeanette i Nordfyns gled resten smerttefrit bortset fra Sydbank var meget langsom med at få afsluttet. Til møderne me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min mand og jeg skiftede til Middelfart Sparekasse fra 2 andre pengeinstitutter og har fra dag 1 modtaget kompetent og ikke mindst hurtig rådgivning. Middelfart Sparekasse har hjulpet os igennem både... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Spaarbank

Over Middelfart Sparekasse

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Middelfart Sparekasse ❤️

Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.

Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.

Bliv kunde >>

Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.285)

223 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter én kaotisk tid med skilsmisse og…

Efter én kaotisk tid med skilsmisse og flytning, mødte jeg kun forståelse. En bank som var lydhør, hjælpsom og som var klar til at være "med mig i kaosset". De gjorde mit liv nemt, indtil jeg landede dér hvor jeg er nu. Fortryder at jeg ikke skiftede til dem for flere år siden.
Channe D. S. Hansen

17 februari 2025

Alt fungerer godt

Personlig bankrådgiver der kender vores behov og økonomi og som giver gode råd om opsparing og investering. Vi er meget tilfredse med alt.

1 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores bankrådgiver er sublim!

Vi er meget glade for vores bankrådgiver Simon, Dalum afdelingen, han er lydhør, hurtig, meget serviceminded og ordentlig i hans forretningsgang.
Steffen og Pia

30 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi er forholdsvis nye i MS

Vi er forholdsvis nye i MS. Deres mobil App er ikke særlig brugervenlig, samt deres rådgiver handler lidt på egen hånd, som vi oplevede ved et huskøb. De hævede bare penge fra den konto der var flest penge på uden at kontakte os først.

29 juli 2025

Hej Rikke
Tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke sige, hvad der er sket i kommunikationen mellem jer og jeres rådgiver, men jeg vil foreslå jer at række ud til vedkommende. Der plejer at være en god forklaring på, at vi gør som vi gør. Din rådgiver kan helt sikkert også hjælpe med de spørgsmål du har til mobilbanken.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fine hensigter, men

Fine hensigter, men udførelsen halter.
Overskrides en konteringstekst i antal tegn kommer der en regning på 20 kr. Der er ingen aktiv advarsel og regningen indeholder i øvrigt ingen forståelig reference.
"Jamen, det er vores IT- operatør som bestemmer det!" oplyses det fra bankens personale. Nå nå - aha!?
Sikkert en "goddaw mand økseskaft" besvarelse! Præcis

1 januari 2026

Antwoord van Middelfart Sparekasse

Hej Per. Jeg er med på, at det virker underligt, at bogstaver kan koste ekstra, men det er faktisk forbundet med en udgift for os, når man passerer 20 tegn.
Jeg giver dine input vedr. informationen både i øjeblikket og efterfølgende, når gebyret hæves på kontoen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har den bedste bankrådgiver.

Vi har den bedste bankrådgiver. Han har fulgt og været der for os i mere end 30 år.

29 januari 2026

Hej Majbrit
Tak, fordi I er lige så trofaste som jeres rådgiver :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtig og personlig kunderådgivning der…

Dygtig og personlig kunderådgivning der er tilpasset ens livssituation. Føler os velkomne og der bruges den tid på os kunder, der er behov for. Skifter aldrig bank, de er pålidelige og er en moderne bank

Hej Ingelise
Tak for de pæne ord. Vi omtaler gerne os selv som en moderne sparekasse baseret på gamle dyder. Det rimer vist meget godt på det, du oplever :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Middelfart sparekasse har gennem snart…

Middelfart sparekasse har gennem snart 15 år været min faste følgesvend, først på erhverv siden med nystartet virksomhed, udtræden igen og nu som pensionist. Med pension, formuepleje etc. når dertil kommer det dtorr engagement de har ydet mig og min forening og den hjælp og donationrr der gived til lokslsamfundende, giver jeg mine bedste anbefalinger de
R går på proffessionelisme. Empati og storebiden

Hej Kim
Tak for de pæne ord. Vi vil meget gerne være vores kunders faste følgesvend gennem livets faser :-)

Altid hjælpsomme

Altid hjælpsomme

18 december 2025

Hej Flemming
Tak - vi hjælper gerne alt det, vi kan.

En rigtig “verdensbank”

En rigtig “verdensbank”
Super god service
Altid parat med gode råd

Antwoord van Middelfart Sparekasse

Hej Flemming. Dog ikke så meget verdensbank, at vi udtaler vores navn på engelsk ;-)
Tak for de pæne ord.

Grundet huskøb mm

Grundet huskøb mm. Valgte jeg at høre Middelfart Sparekasse, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Super god service, søde og rare at snakke med, og en rigtig god og synlig gennemgang af min økonomi og huskøb. Kan kun anbefale banken til andre der ønsker et skifte, eller ikke får hjælp af deres egen bank.

13 januari 2026

Hej John
Et huskøb er en stor beslutning, og det er vigtig, at man er tryg undervejs. Jeg er glad for, at du har den oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God personlig kontakt og hurtigt svar

God personlig kontakt og hurtigt svar. Kan klart anbefales

5 januari 2026

Hej Midtjyden
Selv om vi er fra Fyn, hjælper vi gerne både midtjyder, vestjyder og andre godtfolk :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt der er let kontakt til fysisk…

Dejligt der er let kontakt til fysisk fremmøde og meget hjælpsomme medarbejdere.

15 januari 2026

Hej Dorte
Tak for din anmeldelse. Vi vil være Danmarks mest nærværende pengeinstitut, og det kræver, at vi er fysisk til stede - og at døren er åben.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for et godt og grundigt bankmøde…

Tak for et godt og grundigt bankmøde med Anja Clausen. Altid forberedt og har styr på tingene og god til at forklare

21 januari 2026

Tak for de pæne ord, Jane. Dem sender jeg straks videre til Anja 😊