Midtjysk El Center ApS Reviews 565

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse Det var en rigtig god oplevelse at have midtjysk el center forbi og få vores gamle eltavler bragt up to date. Selvom tavle og hus er fra gammel dato og kringlet stykket samme... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I var lidt langsomme til at komme og lave det årlige syn ville godt have haft montøren havde fortalt at han var færdig inden han kørte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har for nyligt fået samlet el-tavler og gjort klar til etablering af ladestander til elbil. Rasmus har været effektiv og arbejdsom, mens Ulrik har koordineret undervejs, hvor han har været tilgæ... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med opsætning af vores varmepumpe den 11. december fik vi sublim service og montering fra montøren. Alt blev udført grundigt, pænt og professionelt, og vi følte os trygge hele vejen. Sto... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektricien
  2. Laadstation voor elektrische voertuigen
  3. Elektrotechnisch installatiebedrijf
  4. Elektronicawinkel
  5. Energieopwekkingsapparatuur en -oplossingen
  6. Beveiligingssysteem installateur

Geschreven door het bedrijf

Siden 1934 har vi løst store som små el-opgaver for vores kunder i Midtjylland. Vi løser alt fra lamper, der skal sættes op i det private til hjælp med den grønne omstilling. Vi har mange kunder, der ønsker energivenlige løsninger. Dette hjælper sker gennem varmepumper, solceller og el ladere.

4,6

Venlig medarbejder

God og effektiv service 👍👍

16 april 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse🌟
Tak for din feedback – vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service med god service montr

God service med god service montr, med tid til rådgivning mm

14 april 2026

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har talt med jer om at få lavet…

Jeg har talt med jer om at få lavet service på min gamle varmepumpe, og det sagde i at i kunne, men har ikke hørt noget fra jer

12 maart 2026

Antwoord van Midtjysk El Center ApS

Du må meget gerne sende en mail til hso@midtjyskelcenter.dk med hvilken mærke på varmepumpe det er og hvor gammel den er, så finder jeg hurtigst muligt en tid.
Jeg beklager den manglende tilbagemelding.

god gennemsigtig kommunikation

god gennemsigtig kommunikation, alt er gået som det skulle.

10 april 2026

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I var lidt langsomme til at komme og…

31 maart 2026

Antwoord van Midtjysk El Center ApS

Vi er kede af at høre, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse.
Vi har dog haft forrygende travlt og derfor har vi været lidt bagefter med service og det beklager jeg.
Mht. montøren, så har jeg vendt det med ham - en anden gang er du meget velkommen til at ringe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en god oplevelse at have…

Det var en god oplevelse at have montøren på besøg.

9 april 2026

Altid god service

Altid god service

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har aldrig fået så dårligt service

Har aldrig fået så dårligt service, det tog 20 minutter vaskede filter med industri sæbe uden at skylle efter med rent vand krævede 30 minutter udluftning med åbne vinduer

25 maart 2026

Antwoord van Midtjysk El Center ApS

Vi er kede af at høre, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse.
Vi arbejder løbende på at forbedre vores processer og kundeservice, og din tilbagemelding hjælper os i den retning.

God service kommer til tiden

God service kommer til tiden
Dygtige medarbejdere

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fleksibel behandling selv om det var…

Fleksibel behandling selv om det var lidt besværligt 😅

31 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En informativ og konstruktiv montør af varmluft-blæser

En informativ og konstruktiv (lyttende og rådgivende) montør gav et mønster-eksempel på at være kundens mand. Under opsætning af varmluft-kilden blev jeg gjort ret "klog" på produktets vedligehold og øvrige opmærksomhedspunkter. En absolut fin oplevelse.

26 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Han kom til tiden og checkede alt inde…

Han kom til tiden og checkede alt inde og ude som forventet, samtidig med at han gav gode råd og vejledning i brug m.m.

Antwoord van Midtjysk El Center ApS

Tusind tak for de flotte ord.
Det betyder meget for os at høre, at vores montører har leveret et godt stykke arbejde. Vi er stolte af vores team, som altid stræber efter høj kvalitet og god service. Jeg sørger for, at din ros bliver givet videre – det vil uden tvivl blive værdsat.

Varme pumpe

Mødte til tiden - godt håndværk
Hurtig færdig - og alt ryddet op

Vel udført arbejde

Vel udført arbejde, alt i alt ok,dygtig montør.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varmepumpen er monteret som…

Varmepumpen er monteret som forventet.jeg er tilfreds.

12 maart 2026

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Levering og opsætning til den aftalte tid. Flot arbejde

6 maart 2026

Antwoord van Midtjysk El Center ApS

Tusind tak for de flotte ord. Det betyder meget for os at høre, at vores montører har leveret et godt stykke arbejde. Vi er stolte af vores team, som altid stræber efter høj kvalitet og god service. Jeg sørger for, at din ros bliver givet videre – det vil uden tvivl blive værdsat

Lees meer over geverifieerde reviews.