Niks ontvangen, voor €159 besteld. Reageren niet op mails. Gelukkig niet vooruit betaald. Dus nu nog regelen met Klarna. Niets kopen dus!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Niks ontvangen
Geen reactie na ontvangen kapotte…
Geen reactie na ontvangen kapotte spiegel. Inmiddels 9 maanden verder en geen reactie.
Geen levering
Snelle levering?? Bestelling zou op 3 Februari worden geleverd. Op 8 Februari nog steeds geen levering en geen response op email aan klantenservice om te vragen wanneer we levering kunnen verwachten.
Opgelicht voor 60 euro!!!
Wat besteld van 60 euro, een totaal anders iets binnen gekregen (kunnen we niks mee) en de rest zou nog komen. Nooit ontvangen, mailen reageren ze niet op, bellen half uur aan de lijn met 2 telefoons en beide de eerst wachtende in de rij, dik bedonderd bij deze zaak zijn we bang voor. NIET BESTELLEN hier!!! Helemaal klaar mee!!! Zaterdag komt de tegelzetter, die kunnen we afzeggen. Bedankt!!!
Snel geleverd!
Tegen alle verwachtingen in, zijn de door ons bestelde tegels na 1 verschoven leverdatum, wel geleverd (en zelfs nog om 8:00).
Wij zijn tevreden, wat wel fijn zou zijn, zou een track & trace code.
geen verrekening van een niet geleverd product die wel al is betaald
Zeer slecht bereikbaar, na een product te hebben besteld en betaald bleek het voorlopig niet leverbaar. Je zou denken dan annuleren we de bestelling en krijg je het bedrag terug gestort. Hier denken ze bij Mijnbadkamershop anders over. Ik hoor op herhaaldelijk mailen niets meer en telefonisch zijn ze al helemaal niet bereikbaar.
Besteld product zou 21 juni geleverd…
Besteld product zou 21 juni geleverd worden
Nu, 25 juni nog niets ontvangen
mail gestuurd op 24 juni maar tot op heden nog geen antwoord gehad
Top levering
Snelle reactie per mail over bevestiging van de voorraadstatus. Product 5 min voor 21u besteld en de volgende dag in huis! Kortom: helemaal top
Vette pluim voor klantenservice
Had een paar eenvoudige kunststof toiletzittingscharnierbusjes nodig. Mailtje naar klantenservice gestuurd, na een kleine week reactie.
Omdat het een bestelling van maar een paar euro betrof wilde mijnbadkamershop wel zonder verzendkosten opsturen.
Online lukte het bestellen niet, na enkele mailtjes over en weer met de vriendelijke klantenservice werd de verzending keurig geregeld.
Al met al dikke pluim.
Bestel hier AUB nooit!
22 augustus besteld en op 21 september nog steeds geen artikel ontvangen. Gemaild. Gebeld met klantenservice! Bijna half uur en er wordt niet beantwoord. U bent de eerstvolgende in de wachtrij.. maar geen gehoord. Bestel al jaren online bij allerlei webshops. Bekend en onbekend. Voor het eerst nu het gevoel dat ik opgelicht ben.. balen.. Absoluut afrader om hier te bestellen
Ventilator besteld voor de afzuiging…
Ventilator besteld voor de afzuiging voor in onze douche. Email gestuurd en geen bericht ontvangen wanneer het geleverd wordt. Wat kun je als consument nu doen? Je wordt gewoon opgelicht en kunt fluiten naar je centen?
Slechte webshop
Product besteld voor mijn douche, de verzendkosten was 9,50, dit was meer dan het product zelf kost maar kon het nergens anders vinden.
Bij de 9,50 verzendkosten kwam wel de garantie dat het de volgende dag in huis zou zijn.
Een week later had ik nog steeds geen pakket ontvangen, dus contact gezocht met de klantenservice. Verteld dat ik al een week zit te wachten en niks heb gehoord en daarom mijn bestelling wil annuleren.
Ik kreeg toen een mail waarin stond dat ze het erg vervelend vonden en ze zouden kijken wat ze voor me konden doen.
Deze mail heb ik donderdag ontvangen. De maandag daarop kreeg ik een vervolg waarin stond dat het annuleren niet meer mogelijk was aangezien de bestelling al verstuurd zou zijn.
Na het contact zoeken met de klantenservice hebben ze dus besloten om het niet te annuleren maar het alsnog te verzenden omdat ze het geld niet terug willen sturen.
Het is een slechte webshop zonder telefonische klantenservice.
NIET BESTELLEN!!!
Heb zaterdag een radiator besteld. Ivm met het pinkersterweekend zou deze op woensdag geleverd worden. Op vrijdag nog steeds niets. Geen klantenservice, geen bereik, geen telefoonnummer, geen reactie op mail. Wel betaald en loodgieter moeten uitstellen.
Waardeloze webshop/werklui
Handdoek Haakjes besteld
Handdoek Haakjes besteld, niet ontvangen. gemaild. Excuus mail ontvangen en de volgende dag. Stond de leverancier op de stoep. goed geregeld tegen een goedkope prijs.
Zeer slechte klantenservice
Levering van bestelde artikel in eerste instantie prima en snel. Echter binnen garantietermijn ging het artikel kapot. Daarop hebben we een vervangend exemplaar toegestuurd gekregen; dit duurde echter ontzettend lang en hebben meermaals contact moeten opnemen met klantenservice wat betreft de status. Weken later, na traag en moeizaam contact kregen we een vervangend exemplaar. Deze laatste begaf het echter ook in korte tijd. Het contact wat hierop volgende met de klantenservice was wederom erg frustrerend. Omdat we geen zin hadden in nogmaals een vervangend exemplaar, weken wachten en stroef contact wilden we graag ons geld terug. Ook hier vele malen achteraan moeten mailen en na een paar dagen volgde dan weer een ander excuus. Uiteindelijk is ons geld na weken wachten overgemaakt, nadat we hadden aangegeven rechtsbijstand in te schakelen.
Klantvriendelijkheid en service is ver te zoeken!
De goedkoopste van het internet en snel …
De goedkoopste van het internet en snel geleverd. Een aanrader.
Rampzalige levering, moeizaam contact met klantenservice
Veelvuldig contact moeten hebben met de klantenservice over de levering. Bij herhaling is er niet geleverd als afgesproken en er is zelfs een verkeerd artikel geleverd. Er is geen telefoonnummer beschikbaar en de reactietijd op emails is zeer traag. Uiteindelijk ben ik zelf mijn pakket op gaan halen bij het magazijn van waaruit geleverd wordt.
slechte klantenservice
Ik heb een douchstoeltje van het merk Provex bij mijnbadkamershop.nl besteld. Na een paar weken viel het stoeltje met pluggen en al uit de muur. Mijnbadkamershop.nl gaf de montage de schuld. oké, zelf het stoeltje door een gerenommeerd bedrijf laten plaatsen. Toen brak het stoeltje na een paar weken van de bevestiging af. Dit had echter niets met een slechte montage te maken. Een mail gestuurd naar mijnbadkamershop.nl waar niet op gereageerd werd. Telefonisch contact opgenomen, toen kwam er wel een reactie waarbij ze zich achter de fabrikant verschuilen. Die had dit nog nooit meegemaakt was het antwoord en daarmee is het voor mijnbadkamershop.nl afgesloten. Zeer slecht. Ik heb een product bij mijnbadkamershop.nl gekocht dat ondeugdelijk is en mijnbadkamershop.nl maakt zich er makkelijk vanaf en biedt totaal geen service. Zeer slecht!
Prima en snel geleverd
Bedrijf is keurig zijn afspraken nagekomen. Binnen de aangegeven levertijd zijn de sanitair accessoires ontvangen. Top
Van het verpakkingsmateriaal konden we tevens een gedeelte van de kruipruimte mee isoleren:-)
Aanraderrrrrr
Ik wacht al ruim 6 weken (!) op een besteld artikel.
Ruim 6 weken geleden een artikel besteld bij Mijnbadkamershop.nl en nog steeds niets ontvangen. Ik verzocht om annulering en toen kreeg ik bericht dat het artikel vorige week zou zijn binnengekomen en begin deze week geleverd zou worden. Echter, ik heb nog steeds niets ontvangen...
Toevoeging: Hoera, morgen wordt het artikel alsnog bezorgd! Excuses voor de lange levertijd konden er niet af... jammer...het kost zo weinig en is zo effectief.