Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en bekymring om PCB i min bolig, og ringede til Milva for at spørge, om de vurderede, at det var nødvendigt med en en undersøgelse. Den kompetente medarbejder gav sig god tid til at spø... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik rigtig god vejledning og hjælp både før og efter at vi indgik en aftale. Venlig og service-minded medarbejder som kom og tog prøver. Meget grundig og professionel rapport med resultaterne af mil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har anvendt Milva til miljøkortlægning, nedrivningstilladelse og affaldsanmeldelse af en mindre landejendom mellem Aarhus og Silkeborg. Besøget fra Milva varede ca 4½ timer, hvor alt ble... Toon meer
Denne side omhandler Milva Rådgivning. Vi udfører miljøkortlægninger og ressourcescreeninger af den eksisterende bygningsmasse, og yder rådgivning indenfor samme område i forbindelse med nedrivninger, restaureringer, renoveringer og alt andet arbejde der omhandler miljøskadelige stoffer, arbejdsmiljø, affalds- og ressourcehåndtering i forbindelse med byggearbejde. Vi er på en mission for at skabe digital indsigt i de eksisterende materialer og genetablere respekten og værdien til det, vi allerede har bygget. Derfor har vi også udviklet softwaren Milva siden 2019, og optimerer hele tiden på den. Vi, og andre rådgivere, bruger den til at tids- og procesoptimere vores rådgivningsydelser, som både et kvalitetssikringsværktøj og ved at bruge de fordele som digital og automatiseret databehandling giver.
Den Hvide Facet 1, 1. sal, 7100 , Vejle, Denemarken
Vi fik en rigtig god rådgivning undervejs i forløbet, herunder også en god pris. Tim var utrolig venlig og serviceminded, og ringede også efter rapportens modtagelse, for at sikre sig at den levede op til forventningerne. Udover det så kunne de komme med kort varsel og udføre opgaven. Stor anbefaling herfra.
Very Useful and Risk Avoidance Services while buying land for our home...
Vi brugte Milva til miljøscreening af et hus forud for nedrivning. Super god service. Grundigt arbejde og vejledning, der egentlig rækker ud over det, jeg synes man kan forvente. Vi indhentede tilbud fra flere firmaer, og Milvas pris var ikke den billigste, men bestemt konkurrencedygtig, særligt i lyset af kvaliteten. Samlet set en kæmpe anbefaling af Milva til miljøscreening ved nedrivning.

Antwoord van Milva Rådgivning
Holder hvad de lover, med hurtig respons tid og effektive i marken, foruden fair prissætning. Det er i orden!

Antwoord van Milva Rådgivning
Den kompetente medarbejder gav sig god tid til at spørge ind til de enkelte forhold i min bolig, og kom derefter frem til, at det ikke var nødvendigt med en undersøgelse. Han gav sig derefter god tid til at besvare mine spørgsmål, og jeg oplevede en enestående kundeservice og professionalisme gennem hele samtalen uden at det kostede en krone.
Jeg takker Jer tusind gange for Jeres enestående service.
De bedste hilsener.
Søren.

Antwoord van Milva Rådgivning
Jeg skulle rive et hus ned og Milva sørgede for at jeg ikke skulle tænke på noget, ift. deponering af materialer.
Stor ros herfra - de kan varme anbefales.

Antwoord van Milva Rådgivning
God service og høj faglighed. Meget venlig kundeservice

Antwoord van Milva Rådgivning
Hurtig og effektivt udført arbejde.
Vil anbefale Milva til venner og bekendte.

Antwoord van Milva Rådgivning
Imødekommende medarbejdere på kontoret og i “marken”.

Antwoord van Milva Rådgivning
Undersøgeren var meget meddelsom og forklarende, så vi fik en god indsigt i, hvad det var vi rent faktisk fik undersøgt.

Antwoord van Milva Rådgivning
Positiv oplevelse i et felt hvor jeg har ingen erfaring. God og loyal rådgivning og nem kommunikation.

Antwoord van Milva Rådgivning
Aftaler blev overholdt, og der er leveret materiale til tiden, og i god gennemarbejdet kvalitet.

Antwoord van Milva Rådgivning
Milva gennemførte med stor professionalisme og imødekommenhed en miljøscreening af Ellinggårds stuehus fra 1700-talet. Vi har nu den nødvendige oversigt over hvilke materialer vi kan forvente at møde hvor i den store gamle bygning

Antwoord van Milva Rådgivning
Vi har brugt Milva i vores daglige arbejde med asbestprøver og miljøscreeninger – og vi er meget tilfredse. Programmet er nemt at bruge, overskueligt opbygget og sparer os en masse tid i det administrative arbejde.
Særligt funktionen til håndtering af prøver og rapportgenerering fungerer rigtig godt. Det gør det nemt at holde styr på dokumentation og overholde lovkravene. Vi oplever også, at kundeservice er hjælpsomme og hurtige til at svare, hvis der skulle opstå spørgsmål.
Vi kan varmt anbefale Milva til andre virksomheder i sanerings- eller byggebranchen, der arbejder med miljøfarlige stoffer. Det er et professionelt værktøj, der gør en forskel i hverdagen.
– Jesper Langgaard,
Jysk Asbest Sanering

Antwoord van Milva Rådgivning
Lees meer over geverifieerde reviews.