Kan virkelig anbefale dette firma til alle, både gode varer men ikke mindst sublim kundeservice. Handler der helt sikkert igen.
Bedrijf heeft geantwoord
Blev leveret inden for leveringstiden, bestilte et lyserødt håndklæde til en barnedåb i november, det var flot og forældrene blev glade. Tilfældigvis kom vi til at snakke om håndklædet sidst vi sås ov... Toon meer
Det hele var super nemt 😊 Varerne var hurtigt klar til afhentning med god positiv betjening 👍
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Min Egen Verden skaber vi personlige gaver og produkter, der gør livets øjeblikke endnu mere mindeværdige. Vi er en dansk webshop og et fysisk værksted med mere end 25 års erfaring i at designe og producere personlige produkter som tøj, kopper, bamser, håndklæder og meget mere. Vi har gennem tiden skabt over 100.000 personlige produkter, og vores mission er at hjælpe vores kunder med at give gaver, der bliver gemt – ikke glemt. Størstedelen af vores produktion foregår i eget værksted i Danmark, hvilket giver os fuld kontrol over kvaliteten og mulighed for hurtig levering. Hos os er personlig service, høj kvalitet og unikke designs i fokus, så hver ordre føles helt særlig. Uanset anledning, hjælper vi dig med at skabe personlige minder med dit eget touch.
Østergade 8, 3200, Helsinge, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det hele var super nemt 😊
Varerne var hurtigt klar til afhentning med god positiv betjening 👍

kundeservice.
Handler der helt sikkert igen.

Antwoord van Minegenverden
Mine børns bedsteforældre havde bestilt julegaver herfra, men de havde ved en fejl noteret de forkerte oplysninger, så blev aldrig informeret om, at pakken var klar til afhentning ved pakkeshop, og den blev derfor sendt retur til butikken.
En sød medarbejder ringede mig op, og vi fandt frem til fejlen. Hun sendte pakken igen uden beregning - rigtigt god stil, særligt når det nu var købers fejl. Det er service ud over det sædvanlige

Antwoord van Minegenverden
Vi har købt to emaljekopper gennem minegenverden. På begge kopper er der plastik rundt om, som pludseligt er faldet af. Den første gang, jeg kontaktede butikken, ringede minegenverden til mig og forsikrede mig om, at det måtte være en fejl, fordi de brugte ikke plastik. Nu er der faldet plastik af nummer to kop, og min datter sad med plastik på læben, da hun drak af koppen. Jeg har henvendt mig til jer d. 29. november, men har intet hørt fra jer her d. 9. december.
Jeg håber virkelig, at I tager kopperne ud af jeres sortiment og trækker kopperne tilbage, før andre børn får plastik glat i halsen.

Antwoord van Minegenverden
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Min egen verden. Det mærkes tydeligt, at der bliver lagt kærlighed og omtanke i både produkter og kundeservice. Alt fra bestillingen til leveringen forløb helt problemfrit, og kvaliteten oversteg mine forventninger.
Produkterne er smukt lavet, personlige og emmer af varme – præcis det, man håber på, når man bestiller noget til de små. Derudover var kommunikationen venlig og imødekommende, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.
Jeg kan varmt anbefale Min egen verden til alle, der ønsker unikke og hjertelige produkter i høj kvalitet. Jeg handler helt sikkert her igen!
Hurtig og god service. Modtog de fineste produkter med navn inden for en uge.
Varerne levede i højeste grad op til billeder på hjemmesiden.
Afgav ordre lørdag - bamserygsæk med broderet navn - og har hentet pakken i dag onsdag 👍super god betjening - de bedste og varmeste anbefalinger herfra 🙂
Jeg havde bestil en dåbskurv men havde ikke lige set at der var en leveringstid på 4-6 dage. Ringede mandag for at hører hvornår den evt kunne være klar for jeg ville jeg selv hente den. I dag tirsdag har jeg hentet den på posthuset og jeg er bare glad. Tak tak tak
Jeg ringede til dem for at høre, om der var mulighed for at få tryk på et fødselsdagstog, som ikke som sådan var muligt. De begyndt straks at undersøge sagen, og prøvede sig frem med alle mulige løsninger, indtil de til sidst fandt den rigtige løsning. Utroligt dejligt med passionerede mennesker og sikke en service!
Rigtig god service. I butikken bliver man altid mødt med et smil, ligemeget hvem, der er på arbejde. De er gode til at svare på spørgsmål og er altid venlige.
Kvaliteten af produkterne er virkelig gode. Der er et stort udvalg af produkter som man kan vælge at enten få broderet eller printet på og begge muligheder er god kvalitet. Der er flest produkter til børn, men også et stort udvalg af tøj og andre produkter til voksne.
Hurtig levering. De ringede direkte til mig da de var tvivl om bestillingen. Det synes jeg var god service 👍🏻
Bestilte savlesmække med broderet navn på. De blev afsendt lynhurtigt, så de blev leveret to dage efter. De er en god kvalitet og flot broderet. Kan klart anbefales!
Jeg bestilte en kasket til min søn, med hans navn på.
Og den var bare så fin og lækker.
Rigtig god kvalitet.
Og bestilte en unicorn bamse med navn som gave, og alt var bare som det skulle være.
Super tilfreds.
Hurtig levering og pakken er virkelig pakket med kærlighed, så flot. God service
Jeg har været nede i butikken for at få skrevet navn i en familie dåbskjole som alle mine børn er døbt i. Hele forløbet har været SÅ DÅRLIGT! fik af vide at ejeren, at der ville gå 1-2 uger og så vil han kontakte mig, når kjolen var lavet. Efter 3 uger måtte jeg møde fysisk op i butikken for at hører hvor lang de var. Ekspedienten som var i butikken oplyser at de ikke kan finde kjolen og at hun ville få ejeren til at ringe om eftermiddagen - men intet hører jeg. Der går yderligere 4 dage hvor jeg ikke hører fra dem og jeg må selv kontakte butikken igen.
Her får jeg så af vide at kjolen er fundet. Men at den endnu ikke er klar.
Jeg bliver så kontaktet 3 dage efter og kjolen er nu klar. Endelig! Da jeg så kommer ned i butikken for at hente kjolen har ejeren broderet skriften i grå og ikke hvid som aftalt. Undskyldninger på undskyldninger og efter lang tids diskussion indrømmer han, at det var fordi de ikke havde mere hvid tråd, og han derfor havde taget den farve som var tættest på, altså grå. Desværre kan det ikke laves om, og i min verden, har han ødelagt min barnedåbs kjole. Jeg kommer aldrig til at bruge eller anbefale denne butik til nogen. Hele forløbet har været så dårligt og uærligt !
Jeg oplever ejeren ligeglad med hans fejl - hans løsning var, at jeg måtte få pengene retur.. men det reder jo ikke kjole. Jeg måtte gå fra forretningen skuffet og ked af det.
Jeg har købt håndklæder og muleposer.
Min første besked til kundeservice forsvandt, men da vi først fik kontakt gik det hele godt. Kundeservice ringede to gange undervejs, for at undgå misforståelser. Hvilket var fint.
Vores børn var meget glade for deres nye håndklæder med navn og stjernetegn. Kvaliteten er god.
Det var hurtigt levering, især taget i betragtning at vi købte ti håndklæder og to muleposer, som alt blev lavet efter vores ønsker.
Jeg kan varmt anbefale minegenverden.
Super god service og meget hurtig levering. Varen lever højt op til billede.
Efter at have afgivet en bestilling med broderi opdagede jeg en fejl i navnet i ordrebekræftelsen og sendte straks en mail. Selvom det var lørdag, så gik der kun 3 timer og så fik jeg svar med, at det var ændret. Super god service!
Lees meer over geverifieerde reviews.