Recent heb ik een nieuwe laptop aangeschaft bij Misco.nl en ik ben zeer tevreden over zowel het aankoopproces als het product zelf. De laptop werd snel geleverd, was eenvoudig in gebruik te nem... Toon meer
Eerst voor dit GSM-toestel naar de Mediamarkt gegaan. Was een aanbieding. Maar zoals zo vaak bij deze winkel was er uiteraard weer geen voorraad aanwezig. Laat staan de diverse kleuren. Want we wenste... Toon meer
Op 28-12-12 inktcartridges voor mijn Canon MG6150 printer besteld. Deze werden geleverd op 7-1-13. ( had eerder verwacht ) Op 1-1-13 ook inktcartridges voor dezelfde printer besteld. Deze wer... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
bij Misco.nl. Voor meer specificaties, foto's en klantbeoordelingen zie Misco.nl.
Kalkbranderij 2, 1180EC, Amstelveen, Nederland
- 020-5470666
- info@misco.nl
- www.misco.nl
Goed en vriendelijk bedrijf
Voor mijn werk heb ik regelmatig contact met Misco gehad, en word altijd heel vriendelijk en netjes te woord gestaan.
Ze staan ook altijd klaar om hun advies te geven wanneer dat benodigd is.
Een goed product voor een goede prijs
Snel geleverd en ook wat we besteld hadden. Dus tevreden
Schrijf hier een interessante titel.
Goed, levering in twee keer, maar toch snel geregeld.
De maks kopen bij misco!!!!!
onlangs heb ik en ssd schijf gekocht en 3 dagen later stond de postbode aan de deur met mijn schijfje, super content!!!!
Ik heb een hubstation en een paar kabels besteld eerst kwamen de kabels een paar dagen de hubstation
Het materiaal is van goede kwaliteit alleen begrijp ik niet waarom ik eerst de kabels krijg en een paar dagen later de switch.
Op tijd en juist.
Het juiste product en volgens afspraak geleverd.
De Wifi versteker doet het geweldig.
Helaas de voorwaarden in het Engels. Jammer.
Werkt uitstekend
Daar ik regelmatig een reisje maak (Duitsland) en ik iedere maal naar de receptie moest om internet te gebruiken, besloot ik om de EnGenius EUB-9603 H te bestellen. Sedert ik dat nu gebruik, kan ik rustig op de kamer blijven en genieten van een zeer goede ontvangst. Ik moest dat al veel eerder gekocht hebben.
Ik raad iedereen aan om dit hebbeding te kopen.
Niets dan uitstekende ervaringen met Misco.
Op 25/9 gebruik gemaakt van een aanbieding HP 21/22 Cartridges via de Nieuwsbrief (geen verzendkosten!) en op 26/9 reeds in perfecte staat ontvangen.
wifi?? -->WIFI!!
Heb je ook weleens weinig streepjes of een puntje??
Met dit simpele Netgear apparaat kan je verder van je router met meer streepjes je wifi genieten.
Meer snelheid door SSD-geheugen
Makkelijk te installeren, echter beschrijving klaat te wensen over, er waren meer handelingen nodig om apparaat gebruiksklaar te maken. Via diskpartition-programma en opnieuw formateren werkte e.e.a. naar volle tevredenheid. Opstarten van Office-programma binnen 1 seconde, Pinnacle-Studio nu ook bijzonder snel.
Een goede aankoop. Heel groot hoeft die schijf niet te zijn want Data schrijf je toch weg op een andere schijf en dan is snelheid iets minder belangrijk.
Snelle levering, correcte afhandeling
Zeer goed. Alles perfect in orde.
bezorging uitermate slecht
producten zijn dik in orde.
echter op beloofde bezorgdatum gehele dag aanwezig geen contact echter tot mijn verbazing een niet thuis bericht in brievenbuus ???
volgende dag zou er alsnog bezorgd worden.,echter niets gehoord of gezien,ook geen kaartje in bus zoals beloofd.
heb via mijn computer vernomen dat het pakketje inmiddels bij het postkantoor lag ter afhalen.
groot probleem daar ik iemand heb moeten inschakelen daar ik zelf niet mobiel ben
dus eens maar nooit meer.
Alles Prima
Prima geregeld. Goed tel. advies.
Zeer snelle levering
Alles dus PRIMA!
Misco is een betrouwbare IT leverancier
Ik vind dat Misco Nederland de best aanpak heeft: verschillende betalingsmiddelen, uitgebreid gamma, lage verzendingskosten, snelle behandeling van bestelling.
Misco is een uitstekende webwinkel: correcte afhandeling, eerlijke prijzen
We hebben reeds meermaals via Misco aangekocht en telkens verloopt alles feilloos. Verhouding prijs/kwaliteit is O.K. Aan te raden!
Misco, de klant is Koning!
Ik heb gesurft n op internet naar Misco, daar vond ik wat ik wilde kopen.
Eerst nog even getelefoneerd en op grond van het deskundige advies ben ik gaan bestellen.
Binnen een mum van tijd had ik de spullen in huis, het leek Overtoom wel, alles klopte.
Ik zou iedereen willen aanraden om daar te gaan shoppen, geweldig bedrijf.
Kortom, geen woorden maar daden!
Hoi,
Een tevreden klant.
Snel en prima in orde
Ik was verast over de snelheid van levering ook een pluim voor het volledig zijn zonder mankementen, deze website staat in mijn favoritieten.
Besteld en daags erna geleverd vanuit Nederland naar Belgie , ik heb dit nog bij geen ander meegemaakt