MKB ClickService Reviews

1.016
TrustScore 3 uit 5

2,9

Tjonge, het verbaasd mij ten zeerste dat jullie nog bestaan! Hoe slecht en onpersoonlik ik door jullie, met al die mooie op luchtkastelen gebasseerde verhaaltjes ben behandeld, is gewoonweg criminee... Toon meer

Ik ben zeer tevreden over mijn super mooie website. Zit echt prachtig in elkaar. De service is tot nu toe heel fijn. als ik iets doorgeef wordt het meteen doorgezet. Prettige, vriendelijke mensen.... Toon meer

Op donderdag 19-09-24 heb ik een zeer waardevol gesprek gehad met Zifyon. Het was prettig om met een professional van zijn kaliber te spreken. We bespraken de toekomst van mijn bedrijf en mijn am... Toon meer

De aller grootste oplichterij die er bestaat. Zelf in zee gegaan met deze praatjes makers en beloofde goude bergen. Er moest een 2 jarig contract getekend worden waar we in getrapt zijn. Vervolgens he... Toon meer

1. Online marketingbureau

MKB ClickService promoot websites van het midden- en kleinbedrijf, met aangepaste en maatwerk e-marketing-oplossingen. Wij streven ernaar om MKB-websites beter zichtbaar te maken op het internet. Veel midden- en klein bedrijven beschikken wel over een ...

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.016)

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters met wurgcontracten

Oplichters met wurgcontracten. Ga NIET met deze partij in zee!!!!!!!!! Ze nodigen zich zelf ongevraagd uit. Die je onderdruk een contract laten tekenen en anders niet vertrekken. En je gouden bergen beloven, maar daar is niets van waar. Je wordt gebruikt als melkkoe. En van menselijkheid is niet te spreken. Ik snap niet dat deze mensen met hun zelf kunnen leven.

13 december 2023

Beste XX,

Bedankt voor uw feedback. We stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Helaas hebben wij uw gegevens niet gevonden in ons systeem.

Om dit probleem efficiënt op te lossen, willen we u vriendelijk verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice via 030-2669666. Ons team staat klaar om u te helpen en samen met u tot een oplossing te komen.

We kijken ernaar uit om uw zaak zo spoedig mogelijk op te lossen en hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

MKB Clickservice

Alles was heel goed en duidelijk…

Alles was heel goed en duidelijk uitgelegd en met veel enthousiast.

17 september 2024

Beste Jorshanthaly Plate,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden in uw recente review! We zijn blij te horen dat u ons kennismakingsgesprek als positief heeft ervaren.

Ons team staat altijd voor u klaar, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen via 030-2669666 als u verdere hulp nodig heeft. Uw steun en vertrouwen in ons bedrijf betekenen veel voor ons.

MKB Clickservice.

Voor veel geld heb ik de slechtste…

Voor veel geld heb ik de slechtste website die er is. Ze beloven veel, maar er gebeurt helemaal niets. Probeer nu al weken op te zeggen. Dat kan alleen via de klantenservice die helaas op vakantie is. Ik ga nu de betalingen blokkeren en dan zien we wel wat er van komt. En als ik nu als antwoord krijg dat ik jullie moet bellen; dat heb ik al tig keer gedaan en het helpt allemaal niet. Zie de uitzending bij Radar en trap er niet in.

Beste Monique van Wissem Porselein,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback. We vinden het zeer spijtig te vernemen dat u een klacht heeft over onze samenwerking. We willen u laten weten dat we momenteel actief bezig zijn met het behandelen van uw klacht.

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen over de voortgang van uw klacht, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 030-2669666. We staan klaar om u verder te helpen.

Goed gesprek gehad

Goed gesprek gehad. Alles was duidelijk, ik kreeg er een goed gevoel bij. Ben er enthousiast met deze samenwerking.

Beste Michel Angela,

Gesprek gehad met Ramzi

Gesprek gehad met Ramzi, erg sociale jongeman.
Goed gesprek, duidelijke uitleg gekregen.

Beste Sabrina Salemink,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden in uw recente review! We zijn blij te horen dat u ons kennismakingsgesprek met Ramzi als positief heeft ervaren.

Heel goed

Vriendelijk , duidelijk en goede aanrader om een website te hebben voor ondernemers

Beste Shelly Thompson,

MKB Clickservice.

Goed gesprek gehad met Railley helaas…

Goed gesprek gehad met Railley helaas was het nog Tevroeg voor mijn bedrijf. Wanneer ik klaar ben kom ik zeker terug

30 augustus 2024

Beste Ragmad Thomasa,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden in uw recente review! We zijn blij te horen dat u ons kennismakingsgesprek met Railley als positief heeft ervaren.

Hayo top vertegenwoordiger

Hayo heeft alles heel goed uitgelegd en was de hele gesprek enthousiast en vriendelijk.

Beste Cristian Gherca,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden in uw recente review! We zijn blij te horen dat u ons kennismakingsgesprek met Hayo als positief heeft ervaren.

MKB Clickservice.

PAS OP!! Misleidende practijken.

Dit bedrijf doet alsof het gratis diensten verleent. Maar vragen zo 200 tot 400 euro per maand aan ''omkosten''. Met een contract van minimaal 24 maanden, kost je dat minimaal 4800 tot 9200 euro. Dat is heel veel geld voor het maken en beheren van een website.

Daarnaast ben je verplicht anderen te overtuigen ook bij hun bedrijf een contract aan te gaan, zware Multi Level Marketing (MLM) vibes.

Ze richten zich op startende ondernemers in krachtwijken. Een onervaren en mogelijk kwetsbare groep mensen.

Tot slot hebben ze nogal een agressieve houding, accepteren ze bijna geen nee.

Zeer onaangename ervaring.

Beste Stan van Rooijen,

Dank u wel voor het delen van uw feedback met ons. We willen graag reageren op uw opmerking over het kennismakingsgesprek en de negatieve review die daarop volgde.

Het spijt ons te horen dat u het kennismakingsgesprek op een negatieve manier heeft ervaren. We begrijpen dat u zich baseert op uw ervaring tot nu toe bij het schrijven van een review. Echter is het jammer dat er een negatieve review is geschreven zonder dat de samenwerking daadwerkelijk is begonnen, waardoor het lastig is om een volledig beeld te krijgen van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor uw tijd en moeite om uw ervaring met ons te delen.

Geen ster waard

Geen ster waard!
27 mei schreef ik een review. Let op niet de eerste. Ik wacht al 5 maanden op een passende oplossing. Inmiddels heb ik wel 5x €240 euro betaald terwijl ik totaal niks van ze hoor! Ga eens communiceren met je klanten. Ga werken voor jullie geld. Onderstaand standaard antwoord wil ik niet meer! Ik
Ben het spuugzat!! Oplichters!!

Zo n reactie als hieronder dus niet meer!!
Beste Vanessa Pothoven,

5 september 2024

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring - Misleiding en bedrog

Ik ben zeer teleurgesteld in MKB Clickservice. Ik spreek geen Nederlands en werd misleid door een van hun medewerkers die aan mijn deur kwam. Deze medewerker verzekerde mij in het Engels dat hun diensten "FREE" zouden zijn, wat betekent dat ik dacht dat ik voor niets tekende. Echter, ik kwam er later achter dat ik vastzat aan een contract waarvoor ik elke maand €240,79 moest betalen.

Dit is absoluut misbruik van mijn situatie, aangezien ik de Nederlandse taal niet beheers en volledig vertrouwde op de informatie die mij werd gegeven. Het is onacceptabel dat een bedrijf op deze manier te werk gaat en mensen oplicht door valse informatie te geven.

Ik heb geen enkele dienst ontvangen waarvoor ik betaal, en ik voel me bedrogen. Dit soort praktijken komen neer op fraude en moeten stoppen. Ik raad iedereen ten zeerste af om zaken te doen met dit bedrijf.

3 februari 2024

Beste Nedyalko sabev,

MKB Clickservice

Als ik nul sterren kon geven

Edit na reactie van MKB Clickservice:
Ook hier is de reactie van MKB Clickservice ronduit stuitend! Laat me helder zijn dat ze werkelijk waar niets hebben gedaan wat ook maar enigszins in de buurt komt van het zoeken naar een fatsoenlijke oplossing.

Oorspronkelijke reactie:

Als ik nul sterren kon geven, had ik dat gedaan!

Nu mijn contract is opgezegd (ik moet eerst nog 6 maanden lang €140 per maand betalen voor een dienst die ik niet gebruik), is het tijd om mijn ervaring met deze oplichtersclub te delen.

MKB clickservice is de puurste oplichting: waardeloze kwaliteit, amper communicatie en in één woord schandalig. Dat je überhaupt voor een bedrijf als dit wilt werken, snap ik totaal niet.

Na een agressief verkoopgesprek vol leugens en valse voorwendselen, ben ook ik 1,5 jaar geleden in de valkuil van deze duivels getrapt. Na het tekenen van dit contract ontdekte ik drama's die dit bedrijf achter laat.

De kwaliteit van hun werk is ronduit bedroevend. De enige tekst die ze in hun google ads scripts hebben staan is: 'bij .... ben je voor.... aan het juist adres.'

Ik ben aan het einde van mijn tweejarig contract €3000 verder, geen klant rijker. En het interesseert ze geen zak! Het enige wat deze club oplichters interesseert is zoveel mogelijk geld uit de zakken van kleine ondernemers kloppen. Het zijn de reinste criminelen. Ga alsjeblieft niet met dit non-bedrijf in zee!

31 augustus 2024

Beste Pieter,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring met ons, en het aanleveren van uw gegevens. We vinden het zeer spijtig te vernemen dat u een klacht heeft over onze samenwerking.

We hebben ons best gedaan om oplossingen te vinden voor uw zorgen. Het spijt ons echter te horen dat u de samenwerking niet verlengd. We willen benadrukken dat we altijd streven naar een samenwerking die voor beide partijen bevredigend is.

Helaas is het daarom ook jammer te horen dat u niet tevreden bent met de behaalde resultaten van de advertenties en dat wij uw gewenste resultaat niet naar tevredenheid hebben behaald.

Oplichters

Oplichters! Je zit ergens 2 jaar aan vast en ze doen geen hol voor je, je betaald je scheel aan letterlijk niks vuile naaiers zijn het

29 augustus 2024

Beste Pamela Huisman,

Trap niet in deze onzin

Helaas niet de mogelijkheid om minder dan 1 ster te geven… Waardeloos bedrijf die startende ondernemers misleid. Ondertussen ruim een jaar met ze bezig, nog niks gezien of gehoord. Uiteraard krijg je wel regelmatig een mailtje betreft het betalen😂 Te idioot voor woorden. Ook wordt er meestal op donderdag of vrijdag contact met je opgenomen en verteld dat er maandag iemand op terug komt wat vervolgens niet gebeurd.

Trap hier niet in.

23 augustus 2024

Beste Stefxh,

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Misleiden kleine bedrijven.
Gooien een verschrikkelijke website online, luisteren niet naar wat de klant te zeggen heeft. Maken zonder enige toestemming reclame op jouw website waar je zo´n 400 euro voor betaald (per maand). Spannen samen onder 1 dakje met PuurNouta. Dikke vette oplichters.

Ondertussen bezig met informatie verzamelen over MKB ClickService en PuurNouta om ze voor het gerecht te gooien!

19 augustus 2024

Beste Gijsberta Zevenbergen,

Om dit probleem efficiënt op te lossen, willen we u vriendelijk verzoeken om u contact gegevens met ons te delen via de informatie aanvraag dat wij verstuurd hebben. Zo kunnen wij u dossier bekijken.

Niet intrappen

Je wordt misleid.
Bekijk de uitzending van Tros Radar om te zien hoe ze te werk gaan en oordeel zelf.
Google: ‘tros radar mkb clickservice’.

Bekijk ook in Trustpilot het hoofdbedrijf van mkb clickservice: ‘Proximedia Belgium’. En weer: oordeel zelf want met deze lui ga je in zee.

—EDIT—
Toch even een kleine edit na het lezen van de reactie van clickservice:

- ‘Het verhaal wordt van 1 kant verteld’: dit klopt niet want er worden diverse onafhankelijke partijen zoals een Google Ads expert, gedupeerden en een jurist gevraagd voor hun onafhankelijke visie op de situatie.

- ‘Wij misleiden zeker geen mensen’: zeker wel want degene die me (in strijd met de wet) benaderde beweerde stellig dat hij in dienst was van KvK, ook na nadrukkelijk vragen. Dit is acquisitie fraude en misleiding, buiten de hele rapportage van Tros Radar waar je veel betaald voor nul resultaat en aan een contract vast zit.

Het valt me op dat jullie binnen een uur een reactie geven op Trustpilot, terwijl de mevrouw hieronder al 14 dagen wacht op een reactie. Waarom steken jullie niet meer energie in het maken van een goed product.

12 augustus 2024

Beste NOYB,

Het verhaal van Radar is vanuit 1 kant verteld wij misleiden zeker geen mensen.

Als u verder nog problemen heeft Om deze efficiënt op te lossen, willen we u vriendelijk verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice via 030-2669666. Ons team staat klaar om u te helpen en samen met u tot een oplossing te komen.

Gewoonweg top ervaring!

Super fijne ervaring gehad. Zowel telefonisch als tijdens de afspraak. Heel open en erg duidelijke uitleg over hoe te werk en eventuele kosten die eraan zitten als we verder zouden gaan. Ook voor het verzetten van de afspraak snel en netjes geregeld met Bas!

31 juli 2024

Beste Spik en Span van Boxtel,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden in uw recente review! We zijn blij te horen dat u ons kennismakingsgesprek met Bas als positief heeft ervaren.

OPLICHTERS!!! TRAP NIET IN

Verschrikkelijk bedrijf. Laten ze je contract tekenen, trap je er in. Dan bellen maar neem niemand op, en als je wordt teruggebeld is al te laat. Hebben ze een website gemaakt wat helemaal niet klopt, levert niks op. Als je belt krijg je een en ander mongooltje aan de lijn, nooit duidelijke antwoord. Kost €240 in de maand en levert geen cent op. TRAP NIET IN. Met elk fatsoenlijk bedrijf valt te onderhandelen als je stoppen wilt maar met deze niet

26 juli 2024

Beste Adam Kovacs,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring met ons. We vinden het zeer spijtig te vernemen dat u een klacht heeft over onze samenwerking.

We hebben ons best gedaan om oplossingen aan te bieden die tegemoetkomen aan uw zorgen. Zo hebben wij u geïnformeerd over de voorwaarden als u uw bedrijf stopt en daarom het contract wilt opzeggen.

Wij hebben meerdere keren geprobeerd om contact met u op te nemen voor het maken van uw website, maar hebben helaas geen gehoor gekregen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan uw website, kunt u altijd bellen en aangeven wat u wilt aanpassen. Volgens ons dossier heeft u nog niet gebeld om wijzigingen door te geven.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via 030-2669666. We helpen u graag verder.

Fijne ervaring

Ik vind het tot nu toe heel fijn hoe alles gaat. Mega snel en goede communicatie. Ik ben super tevreden over mijn nieuwe website en heb zin in wat komen gaat!

23 juli 2024

Beste Hoek Natascha,

Dank u hartelijk voor uw positieve review! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit om samen te werken en u de best mogelijke ervaring te bieden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ergens hulp bij nodig heeft via 030-2669666. Nogmaals bedankt voor uw steun en vertrouwen in ons bedrijf.

Oplichting

Ze dwingen tot een contract en dan vervolgens doen ze alsof ze voor je beteken bloedhonden zijn het geen aanraden waard mocht je een serieus bedrijf willen zoek dan iemand anders

22 juli 2024

Beste Erkut Kosedag,

Nogmaals bedankt voor uw tijd en moeite om uw ervaring met ons te delen.