1. Camperreparatie
  2. Caravanreparatie

Wij zijn Mobile Home Repairs, dé camper & caravan specialist van Zuid-Holland, gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Met onze ruime ervaring bieden wij diverse services aan voor jouw camper, caravan of aanhangwagen.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Off-grid systeem

Dit voorjaar door Mobile Home Repairs een off-grid systeem laten installeren. Begin mei gingen we weg voor onze vakantie.
Gelukkig op de eerste dag ging de omvormer brommen en ging in alarm. Geen idee wat er aan de hand was maar we waren nog redelijk in de buurt en naar Mobile Home Repairs gereden. Inderdaad vast gesteld dat de omvormer de geest had gegeven en toevallig hadden ze nog een nieuwe liggen, één die later die week bij een andere klant geïnstalleerd moest worden. De rest van de vakantie zonder problemen met de nieuwe omvormer verlopen. De volgende vakantie kwam in september, tijdens deze vakantie meer dan 3500km van huis wederom problemen, deze vakantie met kunst en vliegwerk vervolgd maar constant liep ik tegen een niet functionerende omvormer aan.
Ik was en ben niet erg blij wat Mobile Home Repair mij heeft geflikt en ik ben er achter gekomen wat deze onbenullen fout gedaan hebben. Ik zal dan ook nooit meer deze mensen in de buurt laten komen van mijn camper. Een eerdere klus hebben ze ook meer verziekt aan mijn camper.(zie eerdere review) Dus voor mij bestaat Mobile Home Repairs niet meer. Ik heb een geheel nieuw off-grid laten installeren bij een installatiebedrijf in het oosten van het land, waar ik eerder ook goede ervaringen heb gehad. Één ster is nog te veel voor dit bedrijf.

12 mei 2025
Logo Mobile Home Repairs

Antwoord van Mobile Home Repairs

Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij vinden het oprecht jammer dat uw ervaring achteraf is veranderd.

Wij kijken zelf terug op een geslaagde spoedklus vlak voor uw vertrek. We hebben u graag last-minute geholpen met de Victron omvormer en de werking hiervan uitgebreid met u en uw vrouw doorgenomen. U vertrok destijds zichtbaar tevreden en onder de indruk richting uw vakantiebestemming.

Dat u dit nu anders ervaart, zonder tussentijds contact, betreuren we.

Gezien de situatie lijkt het ons beter dat onze wegen hier scheiden.

Wij wensen u desalniettemin veel veilige kilometers en camperplezier toe.

Met vriendelijke groet, Mobile Home Repairs

Goede service en alles opgelost

Wij willen. Mobiel drome. Bedanken. Voor de. Goede. Service. We. Hebben wat. Aan laten passen aan de. Camper. En op laatste. Moment. Ging het. Niet. Goed. Mobiel drome. Gebeld. Konden gelijk. Komen. En uiteindelijk is het. Super opgelost. Dank. Oud gastel mobiel drome. Carla en René.

15 augustus 2025

Herstel aansluiting massaschakelaar

MHR heeft snel en vakkundig de aansluiting van de massaschakelaar in onze Pössl Roadcruiser-B hersteld, nadat een andere leverancier het ding zodanig slordig had gemonteerd en aangesloten dat hij in het geheel niet functioneerde, wat ons tijdens vakantie 2 wegenwachtinterventies en een peperdure nieuwe startaccu heeft gekost. MHR is een firma om nog eens naar terug te gaan...

23 januari 2023

Hallo,

Hallo,

Vanuit Belgie naar deze zaak gereden voor de installatie van een Truma airco op het dak.
Kwaliteitsvolle installatie voor een correcte prijs.
Deze zaak staat alvast op mijn lijst voor toekomstige opdrachten.

6 augustus 2021

Verleden jaar distributieriem …

Verleden jaar distributieriem vervangen van mijn Fiat Ducato camper tegen prima prijs, en grotere reparatie in mei van dit jaar. Prima uitgevoerd en tevreden over prijs/kwaliteit verhouding. Ook nog volgend een chiptuning welke ik qua resultaat nog niet kan beoordelen.
Vandaag langere rit gereden, een enorme verbetering in koppel, tussen acceleratie en rustiger gas pedaal respons. Kortom aan te bevelen.

19 mei 2020

had een onderdeeltje nodig voor een …

had een onderdeeltje nodig voor een ouder model truma boiler.
gebeld met service afdeling en ze konden mij helpen met een gebruikte.
dit heb ik opgestuurd gekregen.
onderdeel gemonteerd en alles werkt weer prima.
dus ik ben erg tevreden met de aangeboden oplossing.
dus ik beveel dit bedrijf aan.

Mobile Home Repairs TOP

Mobile Home Repairs heeft een omnistore bevestigd aan onze caravan tevens een onderhoudsbeurt gegeven. Alles naar onze tevredenheid verzorgd. Prijs / kwaliteit verhouding prima.

1 mei 2017

Bij Mobile Home Repairs uitstekende service. …

Bij Mobile Home Repairs uitstekend geholpen bij storing van mijn Boiler/CV, goede prijs en service afspraken gemaakt ,die met alle tevredenheid zijn nagekomen. Verwarming en warmwatervoorziening werkt weer optimaal, zeer prettige klantvriendelijke benadering. ( en prima koffie)

Prima service

Prima service! Ik kreeg een lekker kopje koffie en de lekkage in mijn caravan werd live verholpen.

29 april 2017

Super!

Perfecte service voor mijn camper! Alles super netjes gemonteerd. Aardig en professioneel personeel.

9 februari 2017

Plaatsing mover

Prima service, en duidelijke uitleg gehad. Alles was keurig netjes verwerkt, ben erg blij met de mover die wij hebben laten plaatsen door mobilhomerepairs. Bedankt!!

30 september 2015

In één woord geweldig

Na een groot lek in het dak van mijn caravan heb ik van een kennis te horen gekregen om bij Mobile Home Repairs in Zoetermeer langs te gaan.

Na een telefoontje kon ik de dag erna meteen terecht, goed te woord gestaan en aardige gozers!

Prijzen waren redelijk en het dak was perfect gerepareerd, aanrader!

13 juni 2015