Verkeerde maat tot twee keer toe. Verpakking was al geopend. Verkeerde maat in juiste verpakking. Telefonische klantenservice werkt niet, op mail wordt niet gereageerd, Waardeloos!!!!

andere prijzen bij Beslist.nl als op hun eigen site. boxershorts bij Beslist.nl 25,99eu op hun site 29,99 eu. Bij navraag bedrijf moest de prijs toch 29,99eu bedragen ipv 25,99 eu. Normaliter is he... Toon meer

Bestelling van witte schoenen echter heb ik grijze ontvangen.

1. Schoenenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Mode-Mania is dé webshop van België voor schoenen, laarzen, tassen en accessoires. Schoenen heb je nooit genoeg! Daar weten we bij Mode-Mania.be alles van. Mode-Mania heeft als doelstelling je bestelling de volgende werkdag gratis bij je te bezorgen. Is de bestelling niet precies wat je zoekt of een verkeerde maat? Dan kun je deze weer gratis retour sturen (en dit voor maar liefst een periode van 100 dagen). Lekker thuis al je favoriete schoenen en laarzen rustig bekijken, inzoomen en vergroten in onze webshop. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

1,3

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Koop hier niet!!!

14 december 2022

andere prijzen bij Beslist.nl als op…

andere prijzen bij Beslist.nl als op hun eigen site.
boxershorts bij Beslist.nl 25,99eu op hun site 29,99 eu.
Bij navraag bedrijf moest de prijs toch 29,99eu bedragen ipv 25,99 eu. Normaliter is het bedrijf verplicht de prijs aan te houden die omschreven staat...... behalve bij Mode-Mania :)

18 januari 2023

foute leveringen

Bestellen bij Modemania Nederland is voor ons uitgelopen op een drama. Eerst wordt de bestelling in het systeem niet goed verwerkt, wel betaald maar bestelling geannuleerd? Daarna tot 2x toe 2x2 puma boxershorts geleverd gekregen terwijl 2x4 besteld was.Gebeld over dit kregen we de reactie dat onze bestelling niet meer op voorraad was en eventueel €7,50 korting konden krijgen op het bedrag wat wij betaald hadden. Dit is dus belachelijk. Wij hebben €39,90 betaald en voor €23,90 geleverd gekregen. Hierop is er een mail verstuurd met klachten en nu 10 dagen later nog steeds geen reactie terug. Een geluk, het geld is teruggestort. Wij zullen in de toekomst dus nooit meer iets bestellen bij Modemania.

8 september 2016

Leuke aanbiedingen

Ondanks dat de bestellingen niet altijd goed geleverd worden ben ik meer dan tevreden over de klantenservice.
Reageren adequaat en zorgen voor een oplossing. TOP

3 augustus 2016

Tevreden over Mode-Mania, niet tevreden over PostNL

Ik was heel enthousiast dat het leuke paar enkellaarsjes er nog in mijn maat waren en heb ze dus meteen besteld.
Het leveren ging alleen wat moeizaam, je kunt online de status van je bestelling volgen en er stond eerst dat het pakketje vrijdag geleverd zou worden, dat was dus niet het geval.
Vrijdagavond stond er zaterdag, maar zaterdagavond stond er dat de levering niet gelukt was. Toen begon ik mij een beetje zorgen te maken, want waar was mijn pakketje nu?
Vandaag (maandag) is het uiteindelijk toch bezorgd.
Ik ben heel tevreden over de schoenen (en ook hoe het verpakt is) maar de bezorger kende geen manieren..
Heel fijn om op deze manier iets te kunnen bestellen, maar vreselijke 'levering-ervaring'

4 november 2013

Goede hulpservice

Schoenen zijn vandaag eindelijk aangekomen, de doos hebben ze wel in een kapotte zak gedaan van jullie winkel, jammer want deze zijn wel leuk

14 oktober 2013

Heel vlot!

Mijn schoenmaat was eerst niet meer beschikbaar. Toen ik Mode-Mania contacteerde, was het na enkele dagen al in orde. Ik deed meteen mijn bestelling en ontving de schoenen samen met een handige winkeltas. Ik ben heel tevreden dat het zo vlot ging en zal zeker in de toekomst nog bestellingen bij Mode-Mania doen! Bedankt!

8 oktober 2013

snelle goede service

Mode mania beantwoord super snel je mail als je een vraag hebt, je bestelling komt snel aan en je krijgt gratis een leuke draagtas bij je schoenen! ik ben Heel tevreden over mn aankoop hier en ik raad het je aan!

7 september 2013

Vlotte, gemakkelijke en (bijna) snelle service

Ik vond het super om heel vlot de bestelling te kunnen plaatsen. Ook de betaling was zeer snel geregeld. Het enige waar ik het enigszins moeilijk mee had, is dat er op de website wordt gesteld dat als je voor 15u besteld, je de volgende dag de bestelling in huis hebt. Natuurlijk wordt je dan ongeduldig als je de bestelling donderdag plaatst en pas dinsdag in de bus krijgt... Misschien toch voorzichtig zijn met zo'n 'belofte'...?
MAAR, voor de rest ben ik perfect gelukkig met mijn super-fancy teenslippers die voor geen extra centjes bij mij aan de deur werden afgeleverd! Bedankt!

15 juli 2013

Prima

Ik was ongelooflijk verbaasd hoe vlug de bestelling afgehandeld was en nog meer verbaasd hoe vlug de bestelling bij mij thuis was, amai een dikke pluim. De bestelde teenslippers van esprit waren bovendien heel goedkoop. Ben heel tevreden en zal zeker nog bestellingen plaatsen en aan iedereen aanbevelen.

13 juli 2013

een top online winkel!

Mijn bestelling werd heel correct en vlot afgehandeld. Na amper 2 dagen had ik de schoenen al thuis geleverd, mooi verpakt in een herbruikbare tas. Een aanrader als online winkel! Ze hebben er met mij alvast een nieuwe vaste klant bij!

6 juli 2013