Als ik kon,had ik die mensen zelf geen ster gegeven!!!niet te betrouwen…retour kost je zo als als kledingstuk zelf,en absoluut niks van klantenservice.nooit iets kopen!!
In april bestelling gedaan, artikelen nooit geleverd. Mijn geld €87,96 zou zsm teruggestort worden. Nu, januari 2019, nog steeds geen geld gezien. Ik ontvang alleen maar e-mails over hun financiële si... Toon meer
Slecht. 2 dingen besteld, 3 mailtjes met nieuwe bezorgdatum gekregen maar nooit wat ontvangen, behalve weer excuses en we zijn heel druk mailtjes.Als je hier besteld ben je je geld kwijt zonder produ... Toon meer
Vest/jas in pre order besteld en betaald. Tot op heden helemaal niets gehoord of niets ontvangen. Mocht er geen oplossing komen dab ga ik zeker stappen ondernemen! Communicatie laat te wensen over e... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij ons echt unieke items rechtstreeks van de catwalk tegen betaalbare prijzen! Check snel de webshop en koop jouw kleding!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Als ik kon,had ik die mensen zelf geen…
Dat dit bedrijf nog bestaat?!
Dat dit bedrijf nog bestaat?!
In 2018 zwaar opgelicht door deze rare mensen. Veel geld aan kwijtgeraakt door wat te bestellen en nooit geleverd gekregen. Ik ben echt verbijsterd dat dit gewoon door kan gaan. Wat een land is dit geworden.
Niets via deze site kopen!
Niets via deze site kopen!
Waardeloze kwaliteit. Reageren niet op berichten hoe je de spullen terug kan sturen.
Lijkt niet op wat ik besteld heb!!!
Koop hier nooit riekt naar oplichting
Helaas te laat de reviews gelezen van dit bedrijf.
Komt uit Indonesië oid.
Het enig positieve is dat de bestelling binnen is gekomen.
Vreselijk materiaal. Vest lijkt in de verste verte niet op wat getoond wordt.
Armen veel te kort, model veel te breed.
Koop hier aub nooit, het is weggegooid geld.
Makkelijk scoren, gewoon frauduleus werk
Oplichters!!!!!!!
Oplichters. Ze sturen troep van Temu oid. Het lijkt niet eens op het plaatje.
Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf…
Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf heb mijn bank gebeld hierover en heb te horen gekregen dat het geld op een duitse rekening is betaald resume ga niets kopen bij deze oplichters
Product niet geleverd
Product niet geleverd , ze sturen een trackingscode maar deze werkt niet. Niet bestellen op deze site!
OPLICHTERIJ
OPLICHTERIJ! Een ster is nog teveel. Het mobiele nummer is niet meer ingebruik, op e-mails wordt niet gereageerd. Er wordt niets verzonden. Je bent je geld kwijt. NIET BESTELLEN!
Eigenlijk moet ik een 0 geven!
Eigenlijk moet ik een 0 geven!
Mijn bestelling is nooit opgestuurd en uiteraard niet ontvangen. Ik word aan het lijntje gehouden, telefoon wordt niet opgenomen.
Mijn idee is dat jullie je verschuilen zoals ik ook lees in de meeste andere commentaren.
Gelukkig heb ik met mijn creditcard betaald, dus bij geen levering is het bedrag verzekerd!
schandalig dat zo n bedrijf nog probeert zaken te doen via internet, ze zouden toch allang verwijderd moeten zijn door een Belgische instantie die dit controleert??
vuile oplichters!
Zelf een ster is nog teveel.
Ik heb in 2019 een bikini besteld, en tot op de dag van vandaag de bikini of het geld niet gezien.
Vreselijke oplichters!!
Ze zijn ook nergens bereikbaar voor contact.
Bahbah, ik hoop dat zulke mensen flinke karma krijgen.
Twee broeken besteld en betaald
Twee broeken besteld en betaald. Weken gewacht tot ik een bericht kreeg dat ik inklaringskosten moest betalen. Dat toch maar gedaan en wat krijg ik: een ringetje. Echt pure oplichting.
Ik wil mijn geld terug maar er is geen telefoonnummer of zo. Mail gestuurd, ik wacht af.
Maar bestel hier niets.
Helemaal top
Helemaal top! Op vrijdag een bestelling gedaan. Maandag bezorgd!!
Gelukkig gewoon een positieve ervaring!
Ik heb op 7 februari een jurkje besteld, maar las achteraf pas deze recensies... Snel gemaild met de vraag wanneer ik mijn bestelling kon verwachten, maar ik kreeg direct een dag later bericht terug. Na 3 dagen mijn bestelling gewoon netjes ontvangen! Dus gelukkig voor mij gewoon een positieve ervaring.
Ontzettend goed!
Ik snap de recensies niet. Top bedrijf en m’n vriendin is nog steeds blij met de jurk! 🥳
Na 2,5 jaar nog altijd geen geld terug…
Na 2,5 jaar nog altijd geen geld terug en geen jurkje ontvangen.
Ruim 2 jaar gelden bestelling gedaan en…
Ruim 2 jaar gelden bestelling gedaan en nooit wat ontvangen. Hoop mailtjes gehad en nooit geld terug gekregen. Opgelicht voor 100 euro😡
Niet correct
Een kleed besteld en tot heden niks ontvangen en per telefoon niet bereikbaar vraag me af of deze firma niet fake is
OPLICHTERS
Al ruim een jaar geleden besteld. Nooit iets ontvangen. Ook mijn geld krijg ik niet terug. Ze zijn onbereikbaar. Lijkt net of ze niet meer bestaan en ieders geld hebben gehouden. De koper is hier de dupe van. Grootste oplichters ooit!!! Echt never nooit bestellen.
Wat een baggerzooi
Wat een baggerzooi. Ruim twee jaar geleden een bestelling geplaatst. Zij konden dit niet leveren. Steeds bleef ik mail ontvangen dat ik volgende maand mijn levering kreeg. Dit heet ruim 1 jaar geduurd! Daarna zou ik mijn geld terug krijgen, maar dit is tot op de dag van vandaag nooit gebeurd. Daarna reageerde zij niet eens meer op mij. Schandalig!