Monde Amsterdam Reviews 29

1,7

1,7

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Contact met een medewerker niet mogelijk

Heb op 19 oktober schoenen besteld waarbij aangegeven werd dat deze uiterlijk 30 oktober geleverd zouden worden. 3 dagen later Track & Trace code gekregen en gezien dat mijn pakket op 27 oktober was aangekomen in distributiecentrum voor aflevering. Volgens laatste check vandaag ligt het daar nog steeds. Wilde de koop ontbinden wegens wanprestatie maar krijg op mijn mail daarover alleen antwoord van een chatbot. Bedrijf is verder niet bereikbaar. Overweeg aangifte van oplichting.

17 november 2025

probeerde te annuleren 5 min na de…

probeerde te annuleren 5 min na de bestellen maar ze weigerde. ZE zegden dat het al verzonden is en onderweg terwijl op hun site staat duidelijk dat het nog niet geconfirmeerd is. Antwoorden niet meer op emails en nemen de telefoon niet op

8 oktober 2025

Veel te lange levertijd

Had hier al gelezen dat de producten uit China komen. Nou heb ik hier zelf niet zo een probleem mee aangezien bijna alles uit China komt. Prijzen vergeleken met Ali express en het kwam een beetje op het zelfde neer. Nu ondertussen meer dan 10 dagen geleden besteld en er staat bij de tracking gegevens dat het product nu pas bij het vaste land van China is. Ik ging er wel vanuit dat ze gewoon vanuit hun magazijn versturen. Dit is een dropshipping bedrijf waarbij het dus heel lang duurt voordat je het in huis hebt. Dan kan je beter gewoon zelf vanuit China bestellen.

29 september 2025

Zeer teleurgesteld

Zeer teleurgesteld, geleverde jas kwam niet overeen met de foto (wel met de omschrijving) kortom de foto was misleidend. Levertijd duurde lang en kwam rechtstreeks uit China. Bedenkelijke kwaliteit. Klanten service reageert niet op mail om te retourneren

14 augustus 2025

Dienst na verkoop onder nul....!

Het eerste contact was super. Hulpvaardig bij het zoeken naar de juiste maat.
Bij verkeerde maat mocht ik retourneren door een mail te sturen. Toen de broeken werden geleverd bleek de maat niet juist te zijn en heb ik een mail gestuurd om te retourneren voor een andere maat. Tot op heden nog geen enkele reactie gekregen.

Conclusie: Monde-Amsterdam is vlug om te verkopen maar dienst na verkoop is onder nul....!

11 januari 2021

Teleurgesteld!!!

Teleurgesteld!!!
Ik had 4 broeken gekocht, waarvan 2 broeken te klein van maat.
Ik heb die 2 dan terug gestuurd naar een adres die ik gevonden had via Google.
Want op de site staat er geen adres bij!!!
Het blijkt nu dat het adres niet klopt,die ik gevonden had.
Met resultaat, ik krijg geen 2 nieuwe broeken.
Dus mijn geld kwijt (+- 125€).

10 november 2020

Omruilen broek

Had broek te klein besteld duurde paar dagen voordat ik reactie kreeg over hoe om te ruilen al met al toch 3week geduurd maar toen was hij er dan

2 november 2020

Broek zit geweldig

vorige week een broek besteld, zag er goed uit maar paste niet precies, dus heb de broek omgeruild. Binnen 2 dagen nieuwe broek in huis en deze past perfect. Ook voor gasten met grote bovenbenen!

23 oktober 2020

Top broeken!

1 maand geleden 3 broeken besteld, waren binnen 2 dagen thuis! Broeken zitten mega lekker, goede stretch en krijg van alle kanten complimenten en vragen waar ik ze gehaald heb. Zeker n vooruitgang op de broeken die ik normaal droeg !

22 oktober 2020