Teambuilding med firmaet, super charmerende og dygtig vært, 4 drinks kom vi til at mestre, meget tilfredsstillende og de smagte super godt. Først og fremmest lærte vi alle rigtigt meget, den fanta... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
On dec 2-2025 we had a company event at Monkeybar. Thomas was the host and he made it a very special evening. He explained in detail how a few tricks really can spice up your drink. We made 4 drin... Toon meer
Et anderledes, sjovt og festskabende indslag til min venindes polterabend. Vi havde et par gode timer og lærte at lave nogen forskellige cocktails. God oplevelse!
Super friendly staff, we had a very thorough cocktail course with them. We learned basic cocktail making without being bored and had a lot of fun. I definitely recommend to anybody who wants to do so... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hos Monkeybar kan du nyde din fest, mens vi klarer baren. Vi tilbyder leje af bartendere, cocktail catering, leje af glas, mobilbar og bar til fest. Om det er firmafest eller privat arrangement, så har vi den perfekte bar løsning.
Contactgegevens
Denemarken
- www.monkeybar.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
God oplevelse!
Teambuilding med firmaet
Først og fremmest lærte vi alle rigtigt meget, den fantastiske vært var super klar og på forkant med alle evt besværligheder.
Super sjovt, en fantastisk og meget lærerig aften hvor vi blev guidet dygtigt igennem og lærte meget, Tak for det!
Jeg glæder mig til at lave drinks til vores gæster fremover.
👍😊
Vi havde en fantastisk aften
Vi havde en fantastisk aften! Vi blev kørt i gennem forskellige cocktails som vi selv skulle stå for at lave, efter instrukser for en dygtig bartender! Stedet var hyggeligt og der var en virkelig god atmosfære!
Fantastisk sted
Fantastisk sted - hyggeligt, sjovt og lærerigt. Jeg har været der flere gange med venner og kolleger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super oplevelse hver gang!
Jeg har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at benytte monkeybar til både private arrangementer og firmafester. De er super profesionelle og er altid med til at skabe en fantastisk atmosfære, hvor man som vært kan slappe af og nyde det, alt imens monkeybar’s personale sørger for glade gæster og god stemning. Og så gør det jo heller ikke noget, at drinksene er verdensklasse! :)
Store anbefalinger herfra.
Had an amazing time with my company
Had an amazing time with my company. Professional host and good drinks. Can only recommend!
Super fun cocktail class!
Super fun, and I actually learned a lot! 🍹 I was there as part of a bachelorette party 🎊 High five you guys!
Company event
We made 4 drinks that was absolutely top notch.
Thomas did an amazing job and set a very good atmosphere during the event
I highly recommend a cocktail course at Monkeybar :-)
Sjov og lærerig aften!
Havde den skønneste oplevelse til cocktailkursus hos Monkeybar. Et lærerigt og sjovt arrangement med meget engageret vært, og med de lækreste drinks. Kan stærkt anbefales!
Fantastisk aften!
Fantastisk aften!
Vi deltog i et cocktailkursus sammen med familie og venner, og det var en virkelig god og mindeværdig oplevelse. Thomas var både professionel, engageret og meget dygtig til at formidle sin viden. Der var en god balance mellem læring og hygge, og undervisningen foregik i en afslappet og underholdende stemning. Vi lærte en masse om cocktails, teknikker og smagssammensætninger, samtidig med at alle kunne være med – uanset niveau. Et rigtig vellykket arrangement, som vi varmt kan anbefale til både private grupper og sociale sammenkomster.
Super fedt event
Super fedt event, vi gjorde det til en firmafest og det var en stor succes.
Perfekt opvarmning inden bytur
Jeg var ansvarlig for vennegruppens ‘aktive indslag’ og havde booket cocktailkursus. Den helt perfekte start på en dejlig aften!
Super friendly staff
I definitely recommend to anybody who wants to do some fun activity with colleagues or friends.
Very sweet people working there
Very sweet people working there! Always helpful and describing everything well! Good drinks and good times! 10/10 would recommend!
Super good class for a bachelorette party!
We had an awesome time!
Super god oplevelse.
Super fed oplevelse med engageret og…
Super fed oplevelse med engageret vært som interesserer sig for faget.
Jeg har benyttet Thomas og Monkey Bar…
Jeg har benyttet Thomas og Monkey Bar af flere omgange, senest til et cocktailkursus i April måned. Det var sjovt og indlevende og smagte ganske lækkert. Anbefaler gerne 😊
Fantastisk energi og service
Fantastisk energi og service
Jeg deltog i et cocktailkursus på Monkybar, sammen med en gruppe veninder. Det var en perfekt måde at kickstarte en hyggelig aften i byen. Atmosfæren var rigtig god, og der var masser af energi. Det var sjovt, at der var forskellige grupper til stede, hvilket bidrog til en fantastisk stemning.
Tusind tak for en mindeværdig oplevelse!
Useriøst
I går havde jeg og min lille virksomhed booket et cocktailkursus på Monkey Bar fra 16-18. Vi ankom til stedet lige lidt før 16 til låst dør. Først kl 16.05 blev vi lukket ind. Manden på stedet kunne ikke finde vores booking, som jeg ellers havde fået konfirmeret på mail - han anviser dog et bord til os. Lokalet er overfyldt af mennesker. Ingen steder at sidde ned. Stemingsløst lokale. Ulækkert toilet. Da kl er 16.15 er vi endnu ikke i nærheden af at komme igang med kurset - der er end ikke fyldt is i isspanden på bordet. Så vi vælger at forlade stedet. Meget useriøst.
Lees meer over geverifieerde reviews.