1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Moooi the most wanted collection for your home

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Hoe verzin je garantie verlenging…

Hoe verzin je garantie verlenging waarbij je als klant een rode Button op je product moet vinden? En deze is niet vindbaar! Vele e-mails verder maar nog steeds is mijn extra garantie niet geregeld. Degene die dit verzonnen heeft moet zich eens gaan verplaatsen in een klant. Voor mij een rede hier nooit meer iets te kopen.

In september een hele aardige e-mail ontvangen met een cadeautje dat ze mijn input hebben meegenomen en daarvoor bedanken!dat is dan weer een goede service van 1 ster naar 4

21 juli 2025

Teleurstellende ervaring met Moooi hanglamp Dear Ingo van Ron Gilad

Op 12 september 2013 hebben wij bij Van Waay en Soetekouw (een officiële dealer van Moooi) de Moooi hanglamp Dear Ingo van Ron Gilad gekocht. Deze prachtige lamp is vervolgens bij ons bezorgd en door een medewerker van Van Waay en Soetekouw opgehangen. Wij hebben van de lamp genoten totdat wij op 15 juni jongstleden gingen verhuizen. Door ervaren verhuizers werd de lamp van haak gehaald en viel toen hij, gelukkig bijna op de grond was, uit elkaar. De lamp was kapot en kon in ons nieuwe huis niet worden opgehangen.

Op 22 juni jl heb ik hierover telefonisch contact opgenomen met Van Waay en Soetekouw en om hulp gevraagd.

23 juni een reactie per e-mail ontvangen van Van Waay en Soetekouw waar in stond dat zij contact gehad hadden met Moooi, dat het kapotte onderdeel niet te vervangen was en dat de hele ring vervangen erg duur was.

23 juni hierop per e-mail gereageerd en aangegeven dat wij zeer teleurgesteld zijn over de reactie van twee gerenommeerde bedrijven en dat van een lamp van deze statuur, ontwerp, kwaliteit en prijsklasse, toch verwacht mag worden dat hij langer meegaat dan 8 jaar en 9 maanden. Het zou fijn zijn als bedrijven zoals Van Waay en Soetekouw en Moooi ons serieus nemen en helpen bij het oplossen van dit probleem.

24 juni een reactie gekregen per e-mail van Van Waay en Soetekouw dat zij noch Moooi een reparatie service hebben. Wel kregen we een adres van een bedrijf dat door Van Waay en Soetekouw gebruikt wordt bij metaal reparaties.

27 juni een mail gestuurd aan het e-mail adres dat vermeld staat bij het hoofdkantoor in Breda met een verzoek om hulp.

28 juni kregen wij hierop antwoord van Moooi Showroom Amsterdam met het bericht dat zij onze e-mail hebben doorgezonden aan hun hoofdkantoor. De afzender Moooi Amsterdam verbaasde ons omdat het door ons gebruikte e-mail adres genoemd wordt op de website bij het hoofdkantoor van Moooi in Breda.
Sindsdien niets meer vernomen van Moooi noch van Van Waay en Soetekouw. Een tot dusver zeer teleurstellende ervaring, niet alleen met de lamp maar ook met de betrokken bedrijven.

4 juli 2022
Toon reviews in alle talen. (5 reviews)