Motorbiten i Falun AB Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sells items on website that are not present. Option given, 'will you wait 2/4mths for part you have paid for?'. No apology given. I can easily purchase directly from manufacturer in China via Ali Expr... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De sa att de inte kunde laga det vi ville laga och att de inte kunde få tag på delarna som behövdes, någon dag senare lämnade vi in mopeden på en annan verkstad och där kunde den lagas på nolltid! Ext... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fruktansvärd upplevelse dålig service samt otroligt otrevlig personal snudd på personangrepp. Kändes som man blev sämre behandlad för att man är tjej och inte kan så mycket. Mådde riktigt dåligt efter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Scootergarage
  6. Scooterreparatie
  7. Scooterzaak
  8. Sneeuwscooterverkoper

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dalarnas roligaste motorbutik, även på webben! Can-Am, Lynx, Sea-Doo, CF-Moto, Ligier och mycket mer. Vi säljer nya och begagnade fordon, reservdelar och tillbehör. Besök vår webbshop idag och beställ reservdelar direkt från sprängskiss till din Can-Am fyrhjuling, Lynx snöskoter och Sea-Doo vattenskoter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa servicen jag någonsin varit med…

Bästa servicen jag någonsin varit med om. Verkligen tillmötesgående och löste mitt lilla problem på bästa sätt. Tack för hjälpen Jani!

6 januari 2021

Hej Micke,

Tack för ditt fina omdöme. Skall hälsa detta till Jani.
Välkommen åter! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Were interested in finding the spare…

Were interested in finding the spare parts for me and sent me a link to the installation guide, that showed how to install the parts. Plus a fast delivery,

28 december 2020

Antwoord van Motorbiten i Falun AB

Thanks for your review! Welcome back!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Quick delivery

Quick delivery, good quality product.

11 december 2020

Antwoord van Motorbiten i Falun AB

Thanks for your review, Andreas. Welcome back!

CTEK-laddare till Li-bilbatteri

Köpte CTEK-laddare till Li-bilbatteri. Bra pris, snabb leverans, som man vill😁!
KG i Skåne

7 december 2020

Antwoord van Motorbiten i Falun AB

Hej KG! Tack för att du tog dig tiden och gav oss ett omdöme. Välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick utmärkt hjälp och bra svar…

Jag fick utmärkt hjälp och bra svar till alla mina frågor både när jag beställde vattenskoter och 4hjuling. Snabba på att ge offert! Rekomenderas!

18 november 2020

Antwoord van Motorbiten i Falun AB

Hej Andreas! Tack för ditt omdöme!

5 av 5

Beställde BRP olja. Bra pris, fraktfritt & snabb leverans.
Bra & enkel hemsida gör det smidigt att beställa.

15 november 2020

Antwoord van Motorbiten i Falun AB

Hej! Tack för din recension. Välkommen tillbaka!

Beställde olja till brp

Beställde olja till brp , bästa pris och dessutom fraktfritt, har delar till mina tivänner att de kan beställde olja där , dessutom till snabb frakt, fem stjärnor till er
Mvh Stefan

14 november 2020

Antwoord van Motorbiten i Falun AB

Hej Stefan! Tack för din recension. Välkommen tillbaka!

Rekommenderas!

Bra pris på den Ctek jag köpte och väldigt snabb leverans!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gick väldigt snabbt efter…

Det gick väldigt snabbt efter beställningen. Är nöjd med beskrivningen. Rekommenderar starkt 👍

Antwoord van Motorbiten i Falun AB

Tack för omdömet. Kul att du är nöjd och välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Full pott och mer än väl godkänd i klassen

Jag beställde två laddare till lägsta pris på nätet, fraktfritt, och dessa landade hos ombudet två dagar senare. Mycket bra service, embalaget toppen och snabbt levererat.

Hej Tommy,

Riktigt dålig service

Riktigt dålig service. Ingen returavi med i beställningen. När jag sedan tog kontakt med företaget fick jag ett dåligt bemötande. Dels skulle ja betala returen själv sen var som väldigt snabba på att berätta att det skulle dras av pengar för varan. Varan var inte ens provad och i nyskick. Kommer aldrig mer beställa från motorbiten.

Hej Jennie,

Tråkigt att du känner dig dåligt bemött. I detta fall så tog du kontakt med oss och ville skicka tillbaka en produkt. Vi svarade omgående med en "standardtext" som står i våra köpvillkor med guide hur du går till väga för att returnera din produkt. I den standardtexten så står det även detta stycke:
"På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt. ".

Det betyder inte att vi kommer göra avdrag på din produkt om den är i fint skick precis som du beskriver. Varför vi har den texten med är för att vi ibland får tillbaka t.ex ett oljefilter som kunder har provmonterat i sitt fordon och det är fullt av olja när vi får tillbaka det och inte kan sälja det igen. I dessa fall gör vi såklart avdrag på priset men den bedömningen görs ju först när vi sett varan som kommit i retur och är inget vi har som ett normalt förfarande utan detta är ytterst sällan vi gör.

Att vi inte erbjuder fri returfrakt stämmer mycket väl, det skulle inte hålla i längden ekonomiskt tyvärr. Allt fler företag går ifrån fri retur just pga detta. Även detta går att läsa i köpvillkoren som man accepterar när man lägger sin beställning.

Hoppas detta redde ut lite av dina frågetecken och jag beklagar att du känner dig dåligt bemött när vi skickade guiden hur du gjorde retur. Guiden som vi kopierar hittar du under våra köpvillkor.

Har du några vidare funderingar så tveka inte att höra av dig på mail@motorbiten.com eller slå oss en signal!

Vänliga hälsningar,
Anders, Motorbiten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bought spare parts for my atv

Bought spare parts for my atv. 10 different products. Nothing was i stock (I did not expect it to be) within 24h they contacted me with delivery dates for all the parts. Super happy with there communication about the whole order. I really recommend them

Antwoord van Motorbiten i Falun AB

Thanks Mårten for your review. Welcome back!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt fungerade som det ska

Allt fungerade som det ska, bra kontakt och snabb leverans.

Inget att klaga på

Snabbt! Billigt!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans

Snabb leverans. Smidigt att beställa.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.