Met betrekking tot mijn inruil, een redelijk bod gekregen. Vervolgens bleek dat dit bod nog hoger uitviel na beoordeling van Mijn ingeleverde camera. In veel gevallen worden dan nog negatieve punten... Toon meer
Heel prettig proces van aankoop, begeleiding en aftersales. Alles klopt. Prijs, geleverde producten, kwaliteit, omschrijving.. ALLES. Bij alle volgende aankopen zal ik eerst kijken of MPB op voorr... Toon meer
Gevonden op Facebook. Had geen idee dat ze bestonden. Na wat zoekwerk besloten met hen in zee te gaan voor de ongebruikte video recorder die alweer 2 jaar op zolder stond. Label voor verzenden netjes... Toon meer
Uitgebreid aanbod van alles wat met fotografie te maken heeft. Dit alles aan competitieve prijzen. De top service is er altijd bij en dit voor alle mogelijke toestanden. In het kort een aan te bevele... Toon meer
Over MPB
We transform the way that people buy, sell and trade used photo and video kit.
MPB is the world’s largest online platform for used photography and videography equipment. MPB is a destination for everyone, whether you’ve just discovered your passion for visual storytelling or you’re already a pro.
We have always been committed to making kit more accessible and affordable, and helping to visualise a more sustainable future.
We recirculate more than 350,000 items of used kit every year, extending the life and creative potential of photo and video kit for visual storytellers around the world.
Headquartered in the creative communities of Brighton, Brooklyn and Berlin, the MPB team includes trained camera experts and seasoned photographers and videographers who bring their passion to work every day to deliver outstanding service.
Every piece of kit is inspected carefully by our product specialists and comes with a warranty to give our customers peace of mind that buying used doesn’t mean sacrificing on quality or reliability.
mpb.com
- Warranty included
- All used gear is covered by MPB's free warranty.
- Free Collection
- We offer free collection and delivery on part exchanges, and free pick up on your equipment if you wish to do a straight sale.
64 Ship Street, BN1 1AE, Brighton, Verenigd Koninkrijk
- www.mpb.com
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
goede prijs voor zogoed als nieuw
goede prijs voor zogoed als nieuw. levering zoals beloofd
Profoto Flits A10
Een hele mooie Profoto flits a10 mogen ontvangen, doet zijn werk prima. Maakt hele mooie foto's met de camera die ik heb.
Alleen de klantenservice is echt niet te doen, ik heb ze meerendeels gemaild over de flits, hierover geen reactie. Heel frusterend daarom geef ik het 1 ster. Je koopt een duur product ik vind dan dat klantenservice 24/7 te hulp moet staan dus flexibel. Dit is het helaas niet . Jammer.
Top!
Snel antwoord, vlotte afhandeling van bestelling. Goede prijs. Mooi dat zo de dingen een tweede leven krijgen.
Goed product, snel geleverd.
Het product voldeed volledig aan de omschrijving. De levering was snel en goed on-line te volgen. Het product was goed en veilig verpakt.
Aanrader
Uitstekend aanbod, scherpe prijzen, snelle levering.
Top product & levering
Snelle en goede verzending
Prijstechnisch heel interessant
Product bijna in nieuwstaat
Top!
Voor een 2e x iets verkocht. Ze zijn goed en zorgvuldig met hun communicatie. Helder en duidelijk. Ze doen wat ze zeggen. Top.
Super snelle reactie en hulp bij het…
Super snelle reactie en hulp bij het opsturen en terug krijgen van het item dat ik uiteindelijk toch niet wilde verkopen!
Beschikbaarheid camera body Nikon D300S…
Beschikbaarheid camera body Nikon D300S was makkelijk traceerbaar met duidelijke gebruikskenmerken aangegeven. Men weet wat men koopt.
Zeer correct
Zeer correct, zowel in uitleg, foto’s van het materiaal als verzending. Super tevreden!
Betrouwbaar
Goede waren. Product zoals beschreven. Betrouwbaar.
Duidelijke site …
Duidelijke site waarbij het gemakkelijk kopen is. De bestelling wordt vervolgens goed en zoals afgesproken geleverd.
Alles makkelijk uit te voeren
Alles makkelijk uit te voeren. Veel keuzes. Ik verkocht mijn camera. Maar had niet alles goed i gevuld in mijn nadeel. Krijg ik een mail met een correctie van mijn eerdere prijs. Kreeg ik ruim 20 euro meer omdat hij door jullie hoger was ingeschaald. Nou dat noem ik services. Echt nog nooit meegemaakt. Ik wil jullie bedanken.
Met vriendelijke groet
Michel Rieder
Groot aanbod voor NIKON
Groot aanbod. Eerlijke omschrijving van het product. Keuze uit diverse kwaliteiten. En een snelle levering.
Positieve ervaringen met MPB
Ik heb al verschillende keren zaken gedaan met MPB. De ervaring is zeer positief. Kort, to the point, men houdt zich aan zijn woord, aangekocht goederen voldoen aan de omschrijving. Verkopen waren eveneens snel en bevredigend geregeld. Zeer goede service !
Ik had een lens in te ruilen
Ik had een lens in te ruilen, en kreeg daar een hogere en eerlijke prijs voor terug, plus nog een bedrag retour.
Dat is toch goudeerlijk zaken doen!! 6 sterren. 👍
Weer een tevreden klant
In eerste instantie had ik een gereserveerdheid om een groot bedrag te betalen op een internet site. Na enig onderzoek bleek dat MPB goed bekend staat. Na ontvangst van de lens kreeg ik bijna een hagel nieuwe 500 mm lens voor een bedrag waar ik nu een beetje om lach
Zeer tevreden
M’n oude camera en lenzen verkocht aan MPB en uiteindelijk nog iets meer uitbetaald gekregen dan in eerste instantie ingeschat was, super netjes. En snel uitbetaald, ik ben zeer tevreden!
Prima beschrijving en uitgebreide keuze
Prima beschrijving en uitgebreide keuze