Menneske smugler, ved godt man kan blive millionærer på menneske smugling, hvor er jeres moral. Betyder penge så meget for jer, at i henter afrikaner helt nede ved Libyens kyst, og sejler dem den lang... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Læger uden grænser ringer og beder om penge. Jeg sagde jeg ikke gav penge til menneske smuglere der sejler helt ind til Libyens kyst og samler migranter op. Han spurgte mig om jeg hellere ville h... Toon meer
Tak for, at I samlede 27 migranter op fra Mærsktankeren. Sæt nu blot en sydlig kurs og I vil anduve Libyens eller Tunesiens kyst. Så er migranterne hjemme igen, så der er ingen grund til at sejle en... Toon meer
De læger skulle hellere blive hjemme og stille sig til rådighed for danskerne,.der har sat faciliteter op så de kan få en læge-uddannelse. I stedet for at tage på krydstogt i Middelhavet og hive våd... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi hjælper der, hvor behovet er størst. Vi mener, at alle har ret til lægehjælp – uanset etnisk baggrund, køn, religion og politisk overbevisning.
Contactgegevens
Strandlodsvej 44, 2., 2300, København S, Denemarken
- info@msf.dk
- www.msf.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Utaknemmelige
Vælger at støtte men takken er , mails med tiggeri om yderligere støtte ...så stopper det jo bare lige der 😉😊
LUG blev stiftet med det formål at…
LUG blev stiftet med det formål at hjælpe alle uanset Religion . Men hvorfor har i så ikke besøgt de mange jødiske gidsler i tunneler r under jeres fødder i Gaza . Mange gidsler er døde af banale sygdomme .
Propaganda maskine som tigger om penge
Propaganda maskine som tigger om penge
Læger uden grænser gør et fantastisk arbejde
Læger uden grænser gør et fantastisk arbejde i verden. Når de så ikke har en praksis med at ringe i tide og utide for at få flere penge - så er jeg meget tilfreds.
Læger uden grænser ringer til mig to…
Læger uden grænser ringer til mig to gange om dagen. Min hustru og jeg giver i forvejen 90 kr. Om måneden. Jeg er træt af, at I stalker mig. Kan I ikke snart holde op. Det er ikke særligt rart at få op til to betleri opkald hver dag og det blev de ved med at ringe til trods for Trustpilot anmeldelsen. Jeg giver fremover mine bidrag til velgørende organisationer, som ikke stalker medlemmerne.
Jeg støtter læger uden grænser fast…
Jeg støtter læger uden grænser fast månedligt, da jeg er stor beundrer af deres mod og vilje til at hjælpe alle nødstedte i verden.
Jeg forstår ikke at man vil være bekendt at kritisere den indsats, det må være uvidenhed om hvad der virkelig foregår?
Tak fordi I er til, tak for Jeres kæmpe arbejde.🌷
Fortsætter med Uopfordret SMS
Fortsætter med Uopfordret SMS
Læger Uden Grænser sender uopfordrede SMS'er. Jeg har ikke nu og aldrig før haft noget med dem at gøre, så de skal ikke tigge efter penge. Jeg er på Robson liste, så jeg må ikke kontaktes. Jeg er bedøvende ligeglad med ekstraordinær situation etc. Der står også, send bla bla for at afmelde SMS! Hvad med om jeg skulle tilmelde mig før de sendte nogen?
Jeg støtter læger uden grænser fast i…
Jeg støtter læger uden grænser fast i hver måned, fordi de sætter livet på spil i verdens brandpunkter. Respekt for dem fra mig
Læger har ingen grænser for grådighed.
Læger har ingen grænser for grådighed.
I det lægehus jeg var tilknyttet, blev det umuligt at ringe til en læge.
Jeg kunne lægge besked, og så kunne en læge ring mig op, når de havde tid. Og de ringede fra ukendt nummer, som jeg aldrig tager.
Jeg har fundet ud af, at lægehuset på den måde kan tjerne en del mere en med den gamle metode.
Jeg havde problemer med mit hjerte, og ringede derover. Fik at vide at jeg kunne blive ringet op eller få en tid til mandag (Jeg ringede fredag).
Jeg gik så derover, og talte med en meget afvisende sekretær. Kørte derfra og ringede til vagtlægen, sendte mig akut på sygehuset til undersøgelse.
Jeg var forbi lægehuset igen og her hævede jeg stemmen overfor sekretæren og ville klage over hende.
Herefter kom en læge som tog mig ind.
Herefter en meget overfladisk samtale.
Han ringede så dagen efter og sagde at jeg skulle finde en anden læge.
Tak for kaffe.
Men selvfølgelig skal jeg da heller ikke blande mig i hvordan og hvor meget de læger nu tjener. (Selv om det er mig (Og dig) der betaler deres løn.
Hilsner
Herfra
Uopfordret SMS
Læger Uden Grænser sender uopfordrede SMS'er. Jeg har ikke nu og aldrig før haft noget med dem at gøre, så de skal ikke tigge efter penge. Jeg er bedøvende ligeglad med ekstraordinær situation etc. Jeg har doneret til Ukraine andetsteds i forvejen. Der står også, send bla bla for at afmelde SMS! Hvad med om jeg skulle tilmelde mig før de sendte nogen?
Gør et fantastisk stort arbejde
"Læger uden grænser" gør et fantastisk stort arbejde for at hjælpe mennesker i nød ude i verden. Læger, sygeplejersker og andet personale sætter deres helbred og liv på spil for at hjælpe andre - voksne som børn.
Jeg er stolt over at støtte "Læger uden grænser."
Tak for
Tak for, at I samlede 27 migranter op fra Mærsktankeren.
Sæt nu blot en sydlig kurs og I vil anduve Libyens eller Tunesiens kyst. Så er migranterne hjemme igen, så der er ingen grund til at sejle en omvej til Italien og risikere at blive beskyldt for menneskesmugling.
Opsigelse af månedlig støtte var let
Opsigelse af månedlig støtte var let, det var bare at logge ind og stoppe den
Jeg er rigtig glad for
Jeg er rigtig glad for, at støtte Læger uden grænser, som medlem er jeg meget tilfreds med den fine og veldokumenterede upartiske indsats, der ydes for alle i nød uanset køn, hudfarve, kulturelt ophav og politisk og religiøst ståsted - forsæt det gode arbejde :)
Allerdybeste respekt for MSF/ Læger Uden Grænser!
Gider NORMALT forlængst ikke alt andet end troværdige TrustPilot, men "alle" de negative anmeldelser her vedr. MSF/ Læger Uden Grænser fortjener/BEHØVER s'gu modsvar - helt ærligt.. JEG bedre sent end aldrig (= alt for sent) igennem et par år "feltdonor" og det med kr. 200,-/md - og JA gudhjælpemig OVENI fradragsberettiget (udover i forvejen svært invalideret samfundsnasser..). HVAD FØNDEN TÆNKER I PÅ? "Get a life" - udover sådan LIGE at sætte jer ind i hvad REELT foregår, okay? For sådan lige at understrege min DYBE FORAGT for "vane-idiøterne", så får I s'gu lige (mit) rigtige navn og adresse - kom bare an, skulle du/I turde. Fæj før søtan! Hilsen Jesper Nayberg, Gyvelvej 61, 2.th 4000 Roskilde - og NEJ, hverken telefonnummer og/eller e-mail adresse (selvom klar og parat til alt) - mød i givet fald op personligt og risiker at blive klogere!
PS: "dyrt" medlemsblad KAN faktisk helt afmeldes = ENDNU FLERE penge til alle tænkelige slags MENNESKER i dyb nød UANSET HVOR - præcis som jeg gjort, okay?
LÆGER UDEN GRÆNSER ER HELT "EVANGELISK"…
LÆGER UDEN GRÆNSER ER HELT "EVANGELISK" AT SYGE HAR BRUG FOR LÆGE OG IKKE RETFÆRDIGE OG LÆGERNE ER IKKE KAPITALISTISKE, MEN FÅR KUN EN MÅNEDLIG LØN SOM STARTLØN PÅ 12.000 KR. OG DE ER IKKE MANGE CA. 4.OOO NØJSOMME OG SPARSOMMELIGE MENNESKER HELT I KRISTENDOMMENS ÅND I KRIGSZONER, KATASTROFEOMRÅDER MED FATTIGDOM OG SULT. TUSIND TAK FOR HELBREDELSERNE PS: Klimaforandringerne er vestligt suverænitets anliggende plus Japan og Kina - 800 millioner sulter i Afrika og fjernøsten (sult er meget smertefuldt og giver hjerneskade og sindsyge) Ligesom de terroristiske nazi-regimer (Hirohito og Adolf Hitler)
De læger skulle hellere blive hjemme.
I stedet for at tage på krydstogt i Middelhavet og hive våde emigranter op af vandet.
Resultat: 4 til 5 ugers ventetid hos en praktiserende læge i Danmark.
hvad går pengene til???
Vi fik lyst til at støtte et godt arbejde, men efterfølgende er vi blevet spammet med mails, telefonopkald og magasiner, som for os til at undre os over hvad pengene går til.
Det føles som om at vores bidragsbeløb er overgået af prisen på reklamer 😤😞
kriminel menneskesmugler organisation…
kriminel menneskesmugler organisation føj for pokker
de gør menneskesmuglernes bagmænd stinkende rige, mens de der smugles til europa må ofte leve uder jorden og ernære sig ved kriminalitet,
både migranterne og europæerne ender som ofre, mens organisationen og smuglerne beriges..
støt aldrig denne kriminelle organisation
Troværdig NGO
Læger uden Grænser går ikke på kompromis med at sikre lægehjælp til de mest udsatte mennesker. Uanset hvor farligt det er, eller hvor ufremkommeligt et sted, der er tale om.
Absolut en organisation, man kan stole på og have tillid til.
Lees meer over geverifieerde reviews.